Cesitli Siirler |
08-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Cesitli SiirlerBen küçükken ne kadar büyüktü dünya kaybolurdum küçükken kendime sığamazdım ben küçükken küçücüktüm sonra büyüdüm dünya ne de küçüktü dünyaya sığamaz oldum kendimi ararken içimde kayboldum içimde bir derinlik, kör kuyular gibi içime seslendim, sesimi yitirdim ben küçükken acılar etime değerdi, şimdi yüreğime gölerimi kapamaktan korkardım küçükken büyüdüm acı çekiyorum görim açıkken gözlerimi kapamak huzur veriyor ben küçükken, kumdan kalelerim vardı büyüyünce yıkılan tabularım vardı yok olan Çocuk Resimleri Sineceğin olmadı küseceğim ki avuçlarımla kavrayıp yüzünü ”hiç” ayak basılmamış bir coğrafyaya taşıyacağım i sende emanet gömleğim/ ısıtmayacak omuzlarımı ağladığında anladığında/ sözlerini bekleyeceğim senden kavrayıp bileklerimden beni sabaha çıkaracak sözlerini ki bu defa inanmış gibi yapmayacağım ve bil ki i beklentilerimde kör ebe oynayan çocukların avuç içi telaşları var dokunsam diyorum hani/ dokunsan sobe biliyorum S i ineceğin olmadı küseceğim ki avuçlarımla kavrayıp yüzünü ”hiç” ayak basılmamış bir coğrafyaya taşıyacağım sevgili sende emanet gömleğim/ ısıtmayacak omuzlarımı ağladığında anladığında/ sözlerini bekleyeceğim senden kavrayıp bileklerimden beni sabaha çıkaracak sözlerini ki bu defa inanmış gibi yapmayacağım ve bil ki sevgili beklentilerimde kör ebe oynayan çocukların avuç içi telaşları var dokunsam diyorum hani/ dokunsan sobe biliyorum |
|