Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
1011, protokolleri, siyonistlerin

Siyonistlerin Protokolleri (7-8-9-10-11)

Eski 08-02-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Siyonistlerin Protokolleri (7-8-9-10-11)

PROTOKOL 7’DEN :
iyonistlerin Protokolleri (7-8-9-10-11)[/url] Her muhalefet karşısında bize kafa tutmaya cesaret edecek memlekete komşuları tarafından harp ilan ettirebilecek bir durumda bulunmamız lazımdırEğer bu komşular da bize karşı muhalefete yeltenirlerse onları umumi bir harbe sürüklemek zorunda kalırız

Politikada muvvaffakiyetin en emin yolu teşebbüslerin gizliliğindedirBir diplomatın sözü özüne uymamalıdır

Doğrusunu isterseniz ağza alınmaya değmez bazı istisnalar bertaraf, basın bütünüyle bizle bağlıdır

PROTOKOL 8’DEN :

Rejimimiz,muharrirler,tecrübeli kanunşinaslar,idareciler,diplomatlar,hülasa hususi mekteplerde hususi ve yüksek terbiye ile hazırlanmış adamlarla kuşatılmış olacaktırBu adamlar sosyal hayatın bütün inceliklerini,siyasi harf ve kelimelerden mürekkep her dili öğrenecekler,insan tabiatının bütün gizliliklerini ve en ince tecelilerini tanıyacaklardır

PROTOKOL 9’DAN :

Bizim hakimiyetimiz başlayınca,liberal(hürriyet,müsavat,uhuvvet) nakaratını tekzip edecek değiliz fakat aynı kelimeleri fikri hadlerine irca ederek :”hürriyet hakkı,müsavat vazifesi,uhuvvet ülküsü” diyeceğizBoğayı boynuzlarından yakalayacağız

PROTOKOL 10’DAN :

Hükümet darbesini indirdiğimiz zaman halka şöyle diyeceğiz: “Her şey fena gidiyordu,herkes dayabileceğinden fazla ıstırap çektiIstıraplarımızın sebebini gideriyoruzMilliyetleri,hudutları,para farklarını ortadan kaldırıyoruz

PROTOKOL 11’DEN :

Bütün bu politikayı niçin icad ve kavramak imkanı vermeksizin,niçin ilham etmiştik? Dağınık soydaşlarımızın doğrudan doğruya erişemeyeceği amaca gizlice varması için değil mi?Bu politika bizim gizli masonluk kurumlarımıza temel vazifesi görmüştürBu teşkilat gizlidir; onun gayelerinden şüphe bile etmişlerdirOnlar kardeşlerinin gözlerini boyama için locaların adamlarını birinci sınıf milli kahraman diye göstermişlerdir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com