Advance Split Machine Kullanımı (Resimli Anlatım) |
11-29-2007 | #1 |
[KAPLAN]
|
Advance Split Machine Kullanımı (Resimli Anlatım)DVD image - DVDRip - MP4 - VIDEO_TS klasörü vb her türlü dosya ve klasörü aşağıdaki şekilde parçalayıp birleştirebilirsiniz A) Dosya ve Klasör Parçalama (SPLIT) Tuşların İşlevleri 1- SPLIT : Parçalara ayırma 2- ADD FILE : Video dosyalarını parçalamak için konum açmak (DVDRIP - MP4vb) 3- ADD FOLDER : Klasör parçalamak için konum açmak (Video_TS vb) 4- DESTINATION FOLDER : Birleştirme sonrası dosyamızın çıkacağı konum 5- Size of Part: ZIP- 100: 95 MB olarak ayarlayın Klasör parçalama işleminin uygulanması - SPLIT sekmesinden ADD FOLDER'a tıklıyoruz, VIDEO_TS klasörünün bulunduğu konuma girip dosyayı seçiyoruz ve Tamam diyoruz - Size of Parts olan bölümü ZIP- 100: 95 MB olarak ayarlayıp DESTINATION FILE sekmesinden OPEN butonuna basarak dosyalarımızın parçalanacağı konumu ve yeni ismi giriyoruz ve AÇ butonuna basıyoruz - START butonuna basıyoruz ve parçalara ayırma işleminin bitmesini bekliyoruz İşlem sonunda dosyalarımız belirttiğimiz konuma çıkmış olacak (START butonuna basmadan önce resimdeki şekilde ayarlandığından emin olun) NOT: Bu işlem image (iso - nrg) dosyalarında da aynı şekilde, image dosyasını bir klasör içine aldıktan sonra klasöre aynı işlemleri uygulayarak parçalara ayırabilirsiniz RESİMLİ ANLATIM NOT: ADD FOLDER seçeneği seçerek VIDEO_TS klasöründeki gibi DVD image dosyalarınıda (iso - nrg) bir klasör içine alarak parçalama işlemini yapıyoruz Parçalara ayırmak istediğiniz dosya DVDRIP, MP4 (avi - xvid - Divx) ise klasör açmadanda ADD FILE seçeneğinden parçalara ayırabilirsiniz Programın çalışma mantığı her iki seçenekte de aynı ________________ ____________________ _________________ B) Dosya ve Klasör Birleştirme (UNSPLIT) Tuşların İşlevleri 1- UNSPLIT : Dosya veya klasör birleştirme 2- FILE TO UNSPLIT: Birleştirilecek dosyaların bulunduğu konumu açar 3- DESTINATION FOLDER: Birleştirme sonrası oluşacak klasör yada dosyaların çıkartılacağı konumu ayarlar Dosya veya Klasör birleştirme işleminin uygulanması - UNSPLIT sekmesinden FILE TO UNSPLIT bölümündeki OPEN butonuna basarak birleştirilecek olan klasörümüzün ilk parçasını seçiyoruz ve AÇ diyoruz - DESTINATION FOLDER bölümündeki OPEN butonuna basarak birleştirme sonrası yeni dosyalarımızın çıkartılacağı konumu ayarlayarak TAMAM diyoruz - Son olarak START butonuna basarak işlemin tamamlanmasını bekliyoruz RESİMLİ ANLATIM ÖNEMLi NOT: Download işlemi sonrasi son parçayi winrar'dan çıkardıktan sonra dosya isimlerini kontrol edin, winrardan çikan dosyanin ismi farklıysa diger parçalara göre düzenleyin, son parçanin isminin - dosya uzantısının farkli olmasi nedeniyle sorun olusabiliyor Birlestirme islemi öncesi tüm dosyalarin isimleri ayni olmak zorunda Alıntıdır Advance Split Machine programı ve resimli anlatım aşağıdaki bağlantıdadır |
Cevap : Advance Split Machine Kullanımı (Resimli Anlatım) |
02-19-2009 | #2 |
maralim
|
Cevap : Advance Split Machine Kullanımı (Resimli Anlatım)sie ya bitane forumda su programın linkini versin bu kadar sacmalık olmazki |
|