Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
fenebahçe, koşuyor, tura

Fenebahçe Tura Koşuyor

Eski 11-07-2007   #1
Ergenekon

Fenebahçe Tura Koşuyor

FBahçe, galibiyetle Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndan çıkma şansına ışık tutacak maçta PSV Eindhoven’ı konuk ediyor Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşma saat 2145’te başlayacak ve Star’dan naklen yayınlanacak

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi G Grubu’ndaki 4 maçında bu akşam PSV Eindhoven’ı konuk ediyor Galibiyetle tur kapısını aralamayı hedefleyen sarı lacivertlilerin Hollanda’da golsüz berabere kaldığı rakibiyle Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki randevusu saat 2145’te başlayacak Lüksemburglu hakem Alain Hamer’in yöneteceği karşılaşmayı Star TV naklen yayınlayacak

Avrupa’da son 8 maçta kaybetmeyen ve PSV karşısında da 3 puanla Şampiyonlar Ligi’nde yoluna devam etmeyi isteyen
Fenerbahçe’de cezalı olan Deivid, Lugano , dünküidmandasağ dizine darbe alan Tümer forma giyemeyecek PSV’de ise 23 Ekim’deki ilk maçta Semih’e tükürdüğü için UEFA’nın 4 maç ceza verdiği Addo, yer almayacak

HAKEM: Alain Hamer

STAT: ŞSaracoğlu

SAAT: 2145

TV: Star TV

FBAHÇE

Volkan Gökhan Yasin Edu RCarlos Ali Bilgin Deniz Aurelio Vederson Alex Semih

PSV

Gomes Kromkamp Marcellis Salcido Zonneveld Mendez Bakkal Simons Perez Farfan Lazovic

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Fenebahçe Tura Koşuyor

Eski 11-07-2007   #2
puslu
Icontr

Aman Aman Koşsun ben İddaaya girmıyorum Başarılar Dilerim Fenerbahçeye
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 11-07-2007   #3
Ergenekon

Alıntı:
puslu tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Aman Aman Koşsun ben İddaaya girmıyorum Başarılar Dilerim Fenerbahçeye
Teşekkürler ,,,,,,,

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com