Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
olumlamaları, para

Para Olumlamaları

Eski 07-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Para Olumlamaları

Hayatınızda dikkat ettiniz mi bilmem ama ne kadar çok "param yok,parasızım" gibi cümleler kurarsanız durum o kadar vahim olurDeğil mi?o halde bu durumu hemen değiştirmek için bolluk ve berekete odaklanın ve parayı sevmeye ve param var demeye başlayınAşağıya bunu bilinçaltınıza yerleştirebilmeniz için çeşitli olumlamalar koydumBolluk ve bereketli bir hayat dilerim
  • Her geçen an para bana artarak geliyor Bolluk ve bereket içindeyim, yaşamımda bolluk ve bereket içinde, bana gelen parayı severek alıyorum ve o da daha çok geliyor
  • Evrenin bana vermek istediği tüm bolluk ve bereketi ayırım yapmaksızın olduğu gibi kabul ediyor ve istiyorum
  • Bu bilinç ve sorumlulukla onu paylaşmak için elimden geleni yapacağım
  • Çok PARA yı hakediyorum
  • Çok PARA ya layığım
  • PARA bana sevgiyle geliyor
  • Ben parayı sevgiyle alıyorum
  • Çok zengin ve bolluk içinde yaşamak benim en doğal hakkım
  • İşimde çok başarılıyım, çok param var ve mutlu bir yaşamım var
  • Ben tarihinde işe başladım ve maaşım istediğimin çok daha ötesinde
  • Kişisel kulanımım için yeterli olandan daha fazla paraya sahibim
  • Şu anda parasal olarak büyük bir bolluk yaşıyorum ve bunun tadını çıkarıyorum
  • Ben maddi manevi beni doyuran bir işte çalışıyorum işimi çok seviyorumBu ya da daha iyi birşey, şimdi benim ve ilgili herkes için tamamen doyum
    verici ve uyumlu bir biçimde gerçekleşiyor
  • Ben göründüğümden çok daha fazlasıyım
  • Ben PARA yı kendim için bolluk içinde harcıyorum ve her istediğimi alıyorum
Sevgiyle kalın

Alıntı Yaparak Cevapla

Para Olumlamaları

Eski 07-23-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Para Olumlamaları

aaaa ilk yazan benmisim

cok güzel aura ellerine saglik , öyle düsünmek gercekten insana farkli bir his veriyor burda yazilanlarin yarisi beni anlatiyor , bazilarina özel hayatinizla ilgili birseyler anlattiginizda örnegin isyerinizdeki konumunuz ile ilgili ,maddi durumunuz ile ilgili vs nazara ugrama tehlikesi de oluyor zaman zaman kendimi sürekli yazilanlar gibi hissederim, öyle olmazsada en azindan moral depolamis oluyorum bazen mecbursun öyle düsünmeye, bakalim gün gecdikce yorumlar ne olacak

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com