Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Kadın Sağlığı

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bebeğimi, büyütmek, huysuz

Huysuz Bebeğimi Büyütmek

Eski 07-22-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Huysuz Bebeğimi Büyütmek

genc bir anneyimbebek buyutmek hicte bekledigim gibi gitmiyor 5 aylik bir oglum varcok harekli cok heycanli bir bebek normal bebeklere gore cok aktif taaa 3 aylikkken vucudunu dik tutmayi ayaklarina basmayi adim atmayi ogrendifazlasiyla harekli ve akilliilgimi istiyor yada huyuszlugundanmidr nedir bazen dakikalarca bagiriyor insanda sabir birakmiyor ayakta durmak yurumek istiyoruykusu geliyor uyumuyor bende kundak gibi sariyor agzina emzik salliyarak uyutuyormartik cok yoruldm daha fazla uyusunda bende dinleneyim die mama vermek istedim mama istemedi igrendi biberon bile istemedi suyu agzina siringayla veriyormbende yemek vermege basladim kasikla sebze pureleri veriyormemzirmek hem istiyorm hemde artik usandimne yapicam bilemiyorm sutum yetmiyor yemek falan olcak is degil daha cok kucuk kisitli verebildigim seylerhamilelegimin son aylarinda baslayan sirt agrilarim artik dayanilmaz bir hal aldibebegmi kucagimda tutamiyorm cok yiprandim cok keske annem yanimda olsaydi ne zormus bebek buyutmek
Alıntı Yaparak Cevapla

Huysuz Bebeğimi Büyütmek

Eski 07-22-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Huysuz Bebeğimi Büyütmek

Canım güle güle büyüt bebeğiniseni çok iyi anlıyorum,bende ilk oğlumu büyütürken çok zorlanmıştımAma zamanla hepsine alışacaksınEeee anne olmak kolay değil tabiikiEğer karnı tok,altı temiz vede hasta değilse,onlar adam kullanmayı çok severlerHiç kucaktan inmeyim ,hep benle ilgilenilsin isterlerŞimdi 20 yıl öteye gittimZaman zaman oturup ağlardım bilebide doğumsonrası hormonların eski halini almasıda sinir sistemini etkiliyo sanırımUsanma bi tanem sabırla büyüyecek inşallahAllah acısını vermesin"CENNET ANALARIN AYAĞI ALTINDADIR"unutmabebişinide öpüyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Huysuz Bebeğimi Büyütmek

Eski 07-22-2012   #3
Prof. Dr. Sinsi

Huysuz Bebeğimi Büyütmek

tsekkurler !! gecekten bebek buyutmek hicte kolay degil !! arsizligi tutuyor bazen dakilkarca anlmasz yere bagiriyor mizlaniyoraksam mama vermek istedim sutum cok cok azdi karnini doyorsa iyi uyur die mamayi istemedi !zorlada olsa agzina siringayla verdim inatci yutmuyor acliktan agliyor ama genede mamayi almadi zorlada olsa az 30 mg verdim ama napti etti tiksindirince kendisini kustu nasil bagriyor bogazini sikiyouz sanki !! ayaga kaldirdim sustu babasina bakip gulucuk atiyor sonrabiraz oyaladimda sonra emzirdimaz cok doydu emerken uyudu !! ben nasil bakicami bilemiyorm annem turkiyede ben fransada yasiyorm kayinvalidem cocuklarini emzirmemis mamayla beslemis mama tok cok tuttugundan rahat bir annelik yasamis amaa ben napcam bilmiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com