Yeni Enerjide Yaşamak |
07-17-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Yeni Enerjide YaşamakŞimdi bu noktada bir dakika kadar o güzel pran enerjisinden, sizden, özünüzden söz edelim O bir maddeselliğe sahiptir ama ille de bir 3B bakış açısıyla değil Bir dinamiğe sahiptir, ama dualite değil Bir kapasiteye, yeteneğe sahiptir, ama zihnin manipüle ya da kontrol edebileceği türden değil O prantay’ınızdan yayılan bu güzel enerji, nihayet ve gerçekten kendinizi ve enerji üzerindeki etkinizi, ve onu uygun ve verimli olarak nasıl kullanacağınızı anlamanızı sağlayan yeteneğe sahiptir Ölçülebilirdir, ve dediğim gibi, yaşamınıza katıldığınızda, tümüyle mevcut olduğunuzda en iyi ölçülebilir Geçmişte kullanmaya alışık olduğunuzdan çok farklı bir dinamiğe sahiptir, bu nedenle de biraz anlaşılması/yakalanması zor görünür Ama ama sadece eski insan tarzlarınızı bırakıverirseniz Sizden size tam bir onay, sevgi ve teslimiyet olduğunda, herşey hallolmak zorunda Günlük odağınızı para kazanmaya ya da bir ilişkiyi tamir etmeye ya da fiziksel bedeninizle çalışmaya, onu tamir etmeye yerleştirmek zorunda değilsiniz Kendinizi oynanan o zihin oyunlarıyla – zihninizde oynanan o oyunlarla, kendi savaş alanlarınızla - meşgul etmek zorunda değilsiniz Birçoğunuz, kendinizi analiz etmeye çalışırken muazzam miktarlarda enerji harcıyorsunuz Şu küçük dualitik çatışmalar zihninizde sürüp gidiyor Ve bunlar sizi bazen terapiye ve ilaçlara kadar götürüyor – muazzam bir enerji harcaması Bu, sizinle ilgilidir Spiritüellik, din, psikoloji, felsefe, bu şeylerin tümü öylesine dünde kaldı ki Bugün, sizinle ilgilidir Anlıyor musunuz? Anlıyor musunuz? (izleyiciler “evet” diye yanıt verir) İsterseniz yalan söyleyebilirsiniz! (kahkahalar) Bu, sizinle ilgilidir Siz, yeni dinsiniz, sanırım böyle de denebilir Siz, yeni psikolojisiniz Siz, Yeni Enerjisiniz Şu ara sahip olduğunuz en büyük engellerden biri, hâlâ başkaları için sorumluluk duymanızdır Tobias’ın diyeceği gibi, sizler çok iyi sosyal işçilersiniz Başka insanlar adına hâlâ öylesine çok sorumluluk üstleniyorsunuz ki, yolunuzu engelliyor Kızınızın ya da oğlunuzun ya da o tembel eşinizin ya da arkadaşlarınızın yanında olmanız gerektiğini düşünüyorsunuz Hayır, hayır, hayır, hayır, hayır (kahkahalar) Bu kötü bir oyun Kötü bir çağrı Siz oyundan çıktınız Başkaları adına sorumluluk üstlenmek aslında bir kaçınma aracı, anlıyor musunuz Hepsi bu Şimdi kendinize diyorsunuz ki, ve şu anda da bunu söylüyorsunuz ama ben zihninizi delip düşüncelerinizi okuyabiliyorum, diyorsunuz ki, “Ama onların bana ihtiyacı var” Hayır, yok Hayır, gerçekten yok Onların kendilerine ihtiyaçları var Tüm ihtiyaçları budur Kendilerine ihtiyaçları var Size ihtiyaçları yok İş yerinde bir patrona ihtiyaçları yok Ağlamak için bir başkasının omuzuna ihtiyaçları yok Kendilerine ihtiyaçları var, ve yuvada yaşamaya başlamalarına ihtiyaç var Onların yaşamında eksik olan, kendileridir Size bunu yüklüyorlar – ya da aslında siz “ama bana ihtiyaçları var” dediğinizde, bunu kendinize çekiyorsunuz Hayatınızda önemli kararlar almadınız çünkü onları suçluyorsunuz “Nefret ettiğim işimi bırakamam çünkü” Boşluğu siz doldurun La, la, la Ve siz aslında tam olarak kendi içinizde olmamakla onlara iyilik yapmıyorsunuz, anlıyor musunuz Yükseliş yolunda komik bir şey oldu (izleyicilerden ve Kuthumi’den kahkahalar yükselir) Herşeyi kaybettim (herkes daha da çok güler) Görüyor musunuz, melekler, gülüyorlar Ben bu şakayı her yaptığımda onlar güler de güler, ve şimdi üstelik insanlar da gülüyor Kuantum Sıçraması – şu anda içinde bulunduğumuz enerji – uğraşmaktan vazgeçin Uğraşmaktan vazgeçin Ah! Uğraşırken zamanınızı boşa harcıyorsunuz Gerçekten Gergin oluyor, planlar yapıyorsunuz ve ne yazık ki, ne yapacağınızı bilemez halde bu kadar dibe vurduğunuz zaman da başkalarından enerji çalıyorsunuz Salıverin Dışsal bir varlığa salmayın, ama kendinize salıverin Hemen şimdi Bu, spiritüel bir fiziği değiştirecektir Boyutsal bir fiziği değiştirecektir Yaşamınızdaki yaratma biçimini değiştirecektir Burada konuştuklarımız hakkında düşünmeniz gerekmiyor Bu konuda kitaplar okumanız gerekmiyor Yalnızca salıvermeniz gerekiyor Şimdi, bazılarınız hâlâ ben bu sözleri söylerken enerjinizi de hissedebiliyorum siz dışsal, daha yüksek bir otoriteye salıvermeyi düşünüyorsunuz Hayır! Böyle bir otorite yok Yok İnanmak isteyeceğiniz türden bir Tanrı yok Tümüyle-Mevcut Sevgi var ve o sizsiniz Bunu kabul etmede zorlanıyorsunuz, değil mi? Kaynağın siz olabileceğine, uzun zamandır aradığınız o yanıtın siz olabileceğine Ve o sizdir Salıverin, ve bu Yeni Enerjinin ne kadar kolayca iş gördüğünü izleyin Kolayca, kolayca, kolayca, kolayca Söyleyebileceğim tek şey bu Eğer kolay olmuyorsa, o zaman onu doğru yapmıyorsunuzdur! (bazı gülüşmeler) Tabi meydan okumalar istemiyorsanız, ki bazılarınız bunu istiyor Bazılarınız zorluklardan hoşlanıyor, ama bunun bilinçli bir seçim olduğunu anlayın Salıverin gitsinler Sağlığınız, zenginliğiniz, mutluluğunuz – bunların hepsini Mutluluk – insan ihtiyacı Yükselmiş büyük üstatların, bizim mutlu olmak gibi bir ihtiyacımız yok, anlıyor musunuz Hatta bu söz dağarcığımızda bile yok Hatta mutluluk, üzerinde hiç düşünmediğimiz bir şey “Bugün mutlu muyuz ya da mutlu hissediyor muyuz” diye düşünmemiz gerekmiyor Kendi içimizde öylesine bütün ve tamamız ki, ve siz de öyle olabilirsiniz Ama diyorsunuz ki, “Peki ama, beni zora koşan onca insana ne dersin?” Sizi zora koşmuyorlar Gerçekten koşmuyorlar Onların enerjisi, onların pranaları, sizinkine ışık tutmuyor Kolektif olarak, şu anda Dünya’daki tüm Şambra-olmayan insanlar biraraya toplansa, enerjilerini size odaklayıp sizi aşağılamaya ya da ele geçirmeye kalksa, yakınınıza bile gelemezlerdi Anlayın ki, yaydığınız – kendi özünüz ve kendi Yeni Enerjinizin bir birleşimi – öylesine (duraklama) bunu ifade edebilecek insanca bir kelime yok Çünkü “güçlü” demek uygun olmayacak “Dinamik” kelimesi kuvvet içerir, ve biz kuvvetin ötesine geçtik artık Siz şu anda kuvvetin/gücün ötesine geçtiniz Dünya üzerindeki tüm insanlar biraraya gelip size psişik bir saldırıda bulunmaya kalksalar bile, direnç olmadığı için, teslim olduğunuz için ve olduğunuz herşeyi olmak adına herşeyi kaybettiğiniz için, hiç bir etkisi olmayacaktır Şimdi sizi değiştirebilecek, sizden (bir şeyler) götürebilecek tek bir insan, bir grup insan ya da bir grup melek bile yok Yaratıcılık yolunuz sonuna kadar açık İstediğinizi seçin Kuthumi |
|