Düşmanı Helak Etmek İçin |
06-27-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmanı Helak Etmek İçindelete Nickli Üyeden Alıntı Düşmanı ve zulm edeni helak etmek için Ya Ahir yine havas esrarı bol zikirlerdendir Niyet edilip size zulm edenin helakı için okunulabilir Tabi demiş oldugum gibi zulm edene galip gelmek için birini kötü etmek için değil düşmanı tesirsiz hale getirmek için imsak atmadan önce dergaha boyun bükerek 1700 adet ya Allahu, ya Kadiru, Ya Kahharu, ya Muntekiymu dersen zalim tesirsiz hale gelirmiş evet sabah 1700 kere imsak atmadan okunacakmış bir sefer yapılaıyor bi dua var 1 tane yasini okuyosun, arkasından bismillahirrahmanirrahim bismillahillezi la ilahe illa huvel hayyül kayyum bismilahillezi la ilahe illa huve ya zel celali vel ikrambismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semiy'ul alim allahümme euzubike min şerri( burada o kişinin adını söyle) ve Allaha sığın Eşinden baskı görenler için dua Eşinden baskı gören 286 defa "Ya Rauf" esmasını okusun Ağzı bozuk küfürbaz eş için dua "Ya Hamit "esması suya okunup o eşe içirilirBelli bir sayısı yok3-5-7 gibi tek sayı olacak şekilde ve eşinizin sözleri değişinceye kadar okuyun Geçimsiz eşler veya insanlar için dua Huysuz geçimsiz eş veya insanlar için her gün 100 kere "Ya Muksit" okunursa o insal yumuşar vegeçimli hale gelir her süre başında Besmele çekilirSonra sırasıyla 3 defa Zilzal Suresi 11 defa İnşirah suresi 11 defa Fil Süresi 11 defa Salavat okunurSalavat şudur:"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedi nin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim" Sonra kıbleye dönülerek 786 defa besmele çekilirBesmele "Bismillahirrahmanirrahim"dir Bu işleme 7 gün devam edilir ZİL ZAL SURESİ: 1İza zülziletil erdu zilzaleha 2Ve ahracetilerdu eskaleha 3Ve kalel insanü ma leha 4Yevmeizin tühaddisü ahbaraha 5Bienne rabbeke evha leha 6Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel li yürav a'malehüm 7Fe mey ya'mel miskale zerratin hayray yerah 8Ve mey ya'mel miskale zerratin şerray yerah kardeş benim üzerimde kaç senedir yapılan büyü nedeniyle musallat var, bir işe koyuldummmu iş olurken birden insanlarla irtibatım kesiliyor yada o iş olmuyor, ve ortak işe girdiysem cevreme de zararı dokunuyor yani ben bundan dolayı dayanacak gücüm kalmadı Allahtan bana büyü yapanın helakını isticem ama ondan korunma duası değil, sanırım senin burada verdiğin düşmanlıktan korunma benim koruncak halim kaldı zira zaten büyü tuttu, o yüzden ben cidden helakı için dua veya esma arıyorum bana yardım et kardeş ne okumalıyım? ya da bir bilen ne olur özelime atsın çok acil Allaha emanet olun yalnız dua veya esma istiyorum arkadaşlar, Allaha havale etmek üzere |
Düşmanı Helak Etmek İçin |
06-27-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Düşmanı Helak Etmek İçinDüşmanı ve zulm edeni helak etmek için Ya Ahir yine havas esrarı bol zikirlerdendir Niyet edilip size zulm edenin helakı için okunulabilir Tabi demiş oldugum gibi zulm edene galip gelmek için birini kötü etmek için değil düşmanı tesirsiz hale getirmek için imsak atmadan önce dergaha boyun bükerek 1700 adet ya Allahu, ya Kadiru, Ya Kahharu, ya Muntekiymu dersen zalim tesirsiz hale gelirmiş evet sabah 1700 kere imsak atmadan okunacakmış bir sefer yapılaıyor bi dua var 1 tane yasini okuyosun, arkasından bismillahirrahmanirrahim bismillahillezi la ilahe illa huvel hayyül kayyum bismilahillezi la ilahe illa huve ya zel celali vel ikrambismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semiy'ul alim allahümme euzubike min şerri( burada o kişinin adını söyle) ve Allaha sığın Eşinden baskı görenler için dua Eşinden baskı gören 286 defa "Ya Rauf" esmasını okusun Ağzı bozuk küfürbaz eş için dua "Ya Hamit "esması suya okunup o eşe içirilirBelli bir sayısı yok3-5-7 gibi tek sayı olacak şekilde ve eşinizin sözleri değişinceye kadar okuyun Geçimsiz eşler veya insanlar için dua Huysuz geçimsiz eş veya insanlar için her gün 100 kere "Ya Muksit" okunursa o insal yumuşar vegeçimli hale gelir her süre başında Besmele çekilirSonra sırasıyla 3 defa Zilzal Suresi 11 defa İnşirah suresi 11 defa Fil Süresi 11 defa Salavat okunurSalavat şudur:"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedi nin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim" Sonra kıbleye dönülerek 786 defa besmele çekilirBesmele "Bismillahirrahmanirrahim"dir Bu işleme 7 gün devam edilir ZİL ZAL SURESİ: 1İza zülziletil erdu zilzaleha 2Ve ahracetilerdu eskaleha 3Ve kalel insanü ma leha 4Yevmeizin tühaddisü ahbaraha 5Bienne rabbeke evha leha 6Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel li yürav a'malehüm 7Fe mey ya'mel miskale zerratin hayray yerah 8Ve mey ya'mel miskale zerratin şerray yerah |
|