Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
düşmanı, etmek, helâk, için

Düşmanı Helak Etmek İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Düşmanı Helak Etmek İçin

delete Nickli Üyeden Alıntı

Düşmanı ve zulm edeni helak etmek için
Ya Ahir yine havas esrarı bol zikirlerdendir Niyet edilip size zulm edenin helakı için okunulabilir Tabi demiş oldugum gibi zulm edene galip gelmek için birini kötü etmek için değil

düşmanı tesirsiz hale getirmek için
imsak atmadan önce dergaha boyun bükerek 1700 adet
ya Allahu, ya Kadiru, Ya Kahharu, ya Muntekiymu
dersen zalim tesirsiz hale gelirmiş evet sabah 1700 kere imsak atmadan okunacakmış bir sefer yapılaıyor

bi dua var
1 tane yasini okuyosun, arkasından
bismillahirrahmanirrahim
bismillahillezi la ilahe illa huvel hayyül kayyum bismilahillezi la ilahe illa huve ya zel celali vel ikrambismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semiy'ul alim allahümme euzubike min şerri( burada o kişinin adını söyle)
ve Allaha sığın
Eşinden baskı görenler için dua

Eşinden baskı gören 286 defa "Ya Rauf" esmasını okusun
Ağzı bozuk küfürbaz eş için dua

"Ya Hamit "esması suya okunup o eşe içirilirBelli bir sayısı yok3-5-7 gibi tek sayı olacak şekilde ve eşinizin sözleri değişinceye kadar okuyun
Geçimsiz eşler veya insanlar için dua

Huysuz geçimsiz eş veya insanlar için her gün 100 kere "Ya Muksit" okunursa o insal yumuşar vegeçimli hale gelir

her süre başında Besmele çekilirSonra sırasıyla
3 defa Zilzal Suresi
11 defa İnşirah suresi
11 defa Fil Süresi
11 defa Salavat okunurSalavat şudur:"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedi nin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"
Sonra kıbleye dönülerek 786 defa besmele çekilirBesmele "Bismillahirrahmanirrahim"dir
Bu işleme 7 gün devam edilir

ZİL ZAL SURESİ:
1İza zülziletil erdu zilzaleha 2Ve ahracetilerdu eskaleha 3Ve kalel insanü ma leha 4Yevmeizin tühaddisü ahbaraha 5Bienne rabbeke evha leha 6Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel li yürav a'malehüm 7Fe mey ya'mel miskale zerratin hayray yerah 8Ve mey ya'mel miskale zerratin şerray yerah

kardeş benim üzerimde kaç senedir yapılan büyü nedeniyle musallat var, bir işe koyuldummmu iş olurken birden insanlarla irtibatım kesiliyor yada o iş olmuyor, ve ortak işe girdiysem cevreme de zararı dokunuyor yani ben bundan dolayı dayanacak gücüm kalmadı Allahtan bana büyü yapanın helakını isticem ama ondan korunma duası değil, sanırım senin burada verdiğin düşmanlıktan korunma benim koruncak halim kaldı zira zaten büyü tuttu, o yüzden ben cidden helakı için dua veya esma arıyorum bana yardım et kardeş ne okumalıyım? ya da bir bilen ne olur özelime atsın çok acil Allaha emanet olun yalnız dua veya esma istiyorum arkadaşlar, Allaha havale etmek üzere

Alıntı Yaparak Cevapla

Düşmanı Helak Etmek İçin

Eski 06-27-2012   #2
Prof. Dr. Sinsi

Düşmanı Helak Etmek İçin

Düşmanı ve zulm edeni helak etmek için
Ya Ahir yine havas esrarı bol zikirlerdendir Niyet edilip size zulm edenin helakı için okunulabilir Tabi demiş oldugum gibi zulm edene galip gelmek için birini kötü etmek için değil

düşmanı tesirsiz hale getirmek için
imsak atmadan önce dergaha boyun bükerek 1700 adet
ya Allahu, ya Kadiru, Ya Kahharu, ya Muntekiymu
dersen zalim tesirsiz hale gelirmiş evet sabah 1700 kere imsak atmadan okunacakmış bir sefer yapılaıyor

bi dua var
1 tane yasini okuyosun, arkasından
bismillahirrahmanirrahim
bismillahillezi la ilahe illa huvel hayyül kayyum bismilahillezi la ilahe illa huve ya zel celali vel ikrambismillahillezi la yedurru measmihi şey'ün fil ardı vela fis semai ve hüves semiy'ul alim allahümme euzubike min şerri( burada o kişinin adını söyle)
ve Allaha sığın
Eşinden baskı görenler için dua

Eşinden baskı gören 286 defa "Ya Rauf" esmasını okusun
Ağzı bozuk küfürbaz eş için dua

"Ya Hamit "esması suya okunup o eşe içirilirBelli bir sayısı yok3-5-7 gibi tek sayı olacak şekilde ve eşinizin sözleri değişinceye kadar okuyun
Geçimsiz eşler veya insanlar için dua

Huysuz geçimsiz eş veya insanlar için her gün 100 kere "Ya Muksit" okunursa o insal yumuşar vegeçimli hale gelir

her süre başında Besmele çekilirSonra sırasıyla
3 defa Zilzal Suresi
11 defa İnşirah suresi
11 defa Fil Süresi
11 defa Salavat okunurSalavat şudur:"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedi nin nebiyyil ümmiyyi ve ala alihi ve sahbihi ve sellim"
Sonra kıbleye dönülerek 786 defa besmele çekilirBesmele "Bismillahirrahmanirrahim"dir
Bu işleme 7 gün devam edilir

ZİL ZAL SURESİ:
1İza zülziletil erdu zilzaleha 2Ve ahracetilerdu eskaleha 3Ve kalel insanü ma leha 4Yevmeizin tühaddisü ahbaraha 5Bienne rabbeke evha leha 6Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel li yürav a'malehüm 7Fe mey ya'mel miskale zerratin hayray yerah 8Ve mey ya'mel miskale zerratin şerray yerah

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com