Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
albümü, bulutların arasında, dijital, platformlarda

"Bulutların Arasında" Albümü Tüm Dijital Platformlarda!

Eski 08-31-2017   #1
kombici

"Bulutların Arasında" Albümü Tüm Dijital Platformlarda!

Taylan Paskal'ın Arpej yapım etiketiyle yayınlanan "Bulutların Arasında" albümü, tüm dijital platformlarda yerini aldı!
Albümün çıkış parçası ise, oldukça ilgi ve beğeni toplayan "Rüyamda Sarıl Bana" oldu
Taylan Paskal, Muğla'nın Milas ilçesinde doğdu
Müzik hayatının bür yolculuk olduğunu belirten Taylan Paskal, Bulutların Arasında Albüm, bu yolculuğun sonbahar mevsimine denk düştüğünü ifade ediyor
"Rüyamda Sarıl Bana" şarkısının klip çekimlerinin yaklaşık 2 haftada tamamlandığını söyleyen Taylan, çekimlerin oldukça eğlenceli geçtiğini de sözlerine ekledi
Rüyamda Sarıl Bana video; https://youtube/dz4c8sSMFO4
Taylan Paskal Instagram: @taylanpaskalofficial
Taylan Paskal Facebook: @taylanpaskalofficial
Taylan Paskal Twitter: @taylanpaskal

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com