Beta-Görünmez |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta-GörünmezBugün etraf sessiz havada kara bulut Köşeme çekildim yaban arıları bulmaya çalışıyo beni Yalan anılar unut dediler bana ama Yanan acılar umut bunu kötü bugünde Fark ettim bi’ anda beni görmüyorlar Yaptığımda bi’ hata Acısını çekerken tek başıma kalırım Olsada peşimde binlerce pirana Çok kez istedim destek yandım dedim Ama hiç uzatmadılar yardım eli Eminim ki uzaklara bile yankı gelir Ama kulakları tıkalıdır kalbi delik Değilmişim sıradan keşfettim Doğaüstü güçlerim varmış kökümden Mutluluk vermedi çek resti Her kötü günümde olurum görünmez! Nakarat (x2): Bak onlar yine yok yanımda Kimse yok aslında Yolun sonlarında Görünmez! İşler yolundaysa etraf kalabalık Tabi çıkar için çoğu sanki anlamadık Bi’ çoğunun maskesi oldukça cana yakın Ama gözünüz gözükür hadi bana bakın! Olmaz bunu istemez yapamaz Ona çevrede verir yeterince ara gaz Kimin umrunda içimde tasa var Sormaz bile çünkü o a***** O sensin o sizsiniz herkes İnsanın doğası bu yardıma der pes! Kimse beni görmez şartlar sertse Olurum görünmez çünkü başım dertte Düşünürdüm eskiden aynada gözüm dolu Şimdi ise kabullendim bunu sözümodur yani Duyguları toprağa gömüyorum Siz beni görmüyosunuz ama ben sizi görüyorum! Nakarat (x2): Bak onlar yine yok yanımda Kimse yok aslında Yolun sonlarında Görünmez! |
|