Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
diş, performans, proje, sağlığı, ödevi

Diş Sağlığı - Proje Performans Ödevi

Eski 10-29-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Diş Sağlığı - Proje Performans Ödevi

Konu: diş sağlığı için proje ve performans görevlerinde kullanabileceğiniz resimler, görev kapakları, boyamaya uygun resimler, diş sağlığı ile ilgili sloganlar ve diş sağlığı detaylarını içerir

* * * * *

xxxxxxxxxxxxxxxx İLKÖĞRETİM OKULU xxx SINIFI
FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ PROJE GÖREVİ

PROJE GÖREVİ KONUSU: Diş sağlığının önemi, doğal dişlerimizle takma(yapay) dişler arasındaki farkları belirten bir araştırma hazırlayınız Oyun hamurundan yararlanarak yapay dişler tasarlayınız

PROJE GÖREVİ AÇIKLAMASI: Sizden; Diş sağlığının önemi, doğal dişlerimizle takma (yapay) dişler arasındaki farkları belirten bir araştırma hazırlamanız ve oyun hamurundan yararlanarak yapay dişler tasarlamanız istenmektedir

PROJE GÖREVİ TARİHİ: XXXXXXXX

YÖNERGE:

Çalışmanıza ön hazırlık yaparken,öğretmeninizden, ailenizden tanıdıklarınızdan yardım alabilirsiniz
Çalışmanızı; araştırma bölümünü A4 *kağıdına, yapay diş modelini ise oyun hamuru ve beyaz kuru fasülyeler kullanarak yapabilirsiniz*
Kullanılacak malzemeler: A4 kağıdı,diş eti renginde oyun hamuru, beyaz kuru fasülyeler*
Çalışmanızı yaparken; internetten yararlanabilirsiniz Yapay diş maketi yaparken diş eti olarak oyun hamurunu, dişler olarak da kuru beyaz fasülyeleri kullanabilirisiniz*
Çalışmanızı yaparken yukarıda belirtilen tarihte teslim edeceksiniz, buna göre hazırlıklarınızı tamamlayınız
Çalışmanızın sunumunu yapacaksınız(arkadaşlarınıza anlatacaksınız)[*]Proje görevinizin, aşağıda verilen değerlendirme ölçeği ile değerlendirileceğini biliniz

Dereceli Puanlama Anahtarı

Açıklama: Aşağıdaki dereceli puanlama anahtarı, hazırladığınız çalışmayı değerlendirmek için hazırlanmıştır Bu anahtar, aynı zamanda çalışmanızda hangi ölçütlere dikkat edeceğiniz konusunda size bilgi vermektedir Bu anahtar üzerine herhangi bir işaretleme yapmayınız

KRİTERLER PUAN BENİM PUANIM
Projenin ilgi çekici olması 20
Kavşakta bulunması gereken nesnelerin ve kompozisyonun oluşturulması 30
Proje ödevinin temiz ve düzenli olması 20
Kullanılan malzemelerin ve şekillerin uygunluğu 20
Proje ödevinin zamanında teslim edilmesi 10
Toplam 100

Kolay gelsin Harika işler başaracağınızdan eminim
Öğretmen Adı Soyadı
xxxxx Sınıf Öğretmeni

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com