Diş Sağlığı - Proje Performans Ödevi |
10-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Diş Sağlığı - Proje Performans ÖdeviKonu: diş sağlığı için proje ve performans görevlerinde kullanabileceğiniz resimler, görev kapakları, boyamaya uygun resimler, diş sağlığı ile ilgili sloganlar ve diş sağlığı detaylarını içerir * * * * * xxxxxxxxxxxxxxxx İLKÖĞRETİM OKULU xxx SINIFI FEN VE TEKNOLOJİ DERSİ PROJE GÖREVİ PROJE GÖREVİ KONUSU: Diş sağlığının önemi, doğal dişlerimizle takma(yapay) dişler arasındaki farkları belirten bir araştırma hazırlayınız Oyun hamurundan yararlanarak yapay dişler tasarlayınız PROJE GÖREVİ AÇIKLAMASI: Sizden; Diş sağlığının önemi, doğal dişlerimizle takma (yapay) dişler arasındaki farkları belirten bir araştırma hazırlamanız ve oyun hamurundan yararlanarak yapay dişler tasarlamanız istenmektedir PROJE GÖREVİ TARİHİ: XXXXXXXX YÖNERGE: Çalışmanıza ön hazırlık yaparken,öğretmeninizden, ailenizden tanıdıklarınızdan yardım alabilirsiniz Çalışmanızı; araştırma bölümünü A4 *kağıdına, yapay diş modelini ise oyun hamuru ve beyaz kuru fasülyeler kullanarak yapabilirsiniz* Kullanılacak malzemeler: A4 kağıdı,diş eti renginde oyun hamuru, beyaz kuru fasülyeler* Çalışmanızı yaparken; internetten yararlanabilirsiniz Yapay diş maketi yaparken diş eti olarak oyun hamurunu, dişler olarak da kuru beyaz fasülyeleri kullanabilirisiniz* Çalışmanızı yaparken yukarıda belirtilen tarihte teslim edeceksiniz, buna göre hazırlıklarınızı tamamlayınız Çalışmanızın sunumunu yapacaksınız(arkadaşlarınıza anlatacaksınız)[*]Proje görevinizin, aşağıda verilen değerlendirme ölçeği ile değerlendirileceğini biliniz Dereceli Puanlama Anahtarı Açıklama: Aşağıdaki dereceli puanlama anahtarı, hazırladığınız çalışmayı değerlendirmek için hazırlanmıştır Bu anahtar, aynı zamanda çalışmanızda hangi ölçütlere dikkat edeceğiniz konusunda size bilgi vermektedir Bu anahtar üzerine herhangi bir işaretleme yapmayınız KRİTERLER PUAN BENİM PUANIM Projenin ilgi çekici olması 20 Kavşakta bulunması gereken nesnelerin ve kompozisyonun oluşturulması 30 Proje ödevinin temiz ve düzenli olması 20 Kullanılan malzemelerin ve şekillerin uygunluğu 20 Proje ödevinin zamanında teslim edilmesi 10 Toplam 100 Kolay gelsin Harika işler başaracağınızdan eminim Öğretmen Adı Soyadı xxxxx Sınıf Öğretmeni |
|