Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
appiah, kavga sahada kalır

Appiah: "Kavga sahada kalır.."

Eski 01-27-2007   #1
rebellious23

Appiah: "Kavga sahada kalır.."

Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile yaptıgı maçta tartışan Uğur ve Edu ile Serkan ve Appiah barışırken, Appiah tartışmanın içinde kazanma hırsı bulunduğunu belirterek, "Bu tartışmalar devam edecektir Ama kavga sahada kalır'' dedi

Maçın ardından soyunma odasında barıştıkları belirtilen oyuncuların, Kayseri dönüşü uçakta yaptığı açıklamalar, kulübün internet sitesinde yayınlandı

Karşılaşmada Appiah ile tartışan Serkan Balcı, saha içi tartışmalarının normal olduğunu, aralarında geçenlerin soyunma odasına girince son bulduğunu ifade ederek, ''Soyunma odasına girdikten sonra tartışmayı sahada bıraktık Onunla arkadaşlığımız hiçbir zaman bozulmaz Ama sahada kavgamız hep devam edecek'' diye konuştu

Appiah ise Serkan ile yaptığı tartışmanın içinde kazanma hırsı bulunduğunu belirterek, ''Bu tartışma, maçı ne kadar istediğinizi ve kazanma istediğinizi gösterir, sizi güçlü gösterir Bu tartışmalar devam edecektir Ama kavga sahada kalır'' dedi

-UĞUR: ''TARTIŞMALAR NORMAL''-
Saha içindeki tatsızlıkların soyunma odasına yansımadığını kaydeden Uğur Boral, tartıştıkları pozisyonda Edu'nun haklı olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
''Pozisyonda ileride kaldığım için süratli bir şekilde geri dönemedim Edu pozisyona giremeyince ve ben gecikince olan oldu Karşılıklı birbirimize bağırdık Ama bunları normal karşılamamız gerekiyor Hedeflerimiz ve bu doğrultuda yapacağımız tartışmaların hepimize faydası var diye düşünüyorum Çünkü sahada artık birbirimizin hatalarını kapatacak noktaya geldik Tartışmalar belki bundan sonraki maçlarda da olacak ama dostluğumuz takım arkadaşlığımız hiç bozulmayacak''

Edu'nun konuyla ilgili görüşleri ise özetle şöyle:
''Dünyanın bütün takımlarındaki oyuncular bu tür tartışmaları yaparlar Göstermelik dostluk yapmak yerine gerçekten arkadaş ve iyi bir takım olduğumuzu artık herkes biliyor Sadece Uğur değil, tüm arkadaşlarım benim ailemin bir parçası Onlarla kavga da edeceğim, birlikte de sevineceğim''

Ligin 2 yarısında Fenerbahçe'ye karşı kazanmak için bütün takımların özel motivasyon sağlayacağını bildiklerini kaydeden Edu, ''Bizler her maça final gibi bakmayı sürdüreceğiz Mayıs ayında gülen tarafın bizler olacağına inanıyorum'' dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com