Türk Kültür Ve Sanatları Ortak Yönetimi Türksoy'un Hizmet Binası Ve Türksoy Kurumu |
08-21-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Türk Kültür Ve Sanatları Ortak Yönetimi Türksoy'un Hizmet Binası Ve Türksoy KurumuTürksoy'un Hizmet Binası ve Türksoy Kurumu TÜRKSOY'un resmi dili Türkçe, yönetim merkezi Türkiye Cumhuriyeti'nin başkenti Ankara'dır TÜRKSOY'un yeni Genel Müdürü olarak Kazakistan eski Kültür Bakanı Duysen Kaseinov'un oy birliği ile seçilmiştir Duysen Kaseinov, bir devlet adamı ve akedemisyen olmasının yanı sıra çok değerli bir sanatçıdır TÜRKSOY teşkilatının Yerleşimi, Milli Temsilcilerinin ve Milletler Arası Personelinin Statüleri Hakkında Protokol" Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı ile TÜRKSOY Genel Müdürlüğü arasında 04 Eylül 1994 tarihinde Ankara'da imzalandı Teşkilatın sekretarya hizmetleri Genel Müdürlük kanalıyla yürütülmektedir Bu organın yönetimi Türk dili konuşan ülkeler kültür bakanları daimi konseyinin seçimle iş başına getirdiği Genel Müdür tarafından yürütülür Üye ve gözlemci üyeler hak ve görevlerde eşittir Türksoy Genel Müdürlüğü: Ankara Oran Ferit Recai Ertuğrul Caddesi'ndedir Kaynak : Wikipedia |
akmurad.ovezov@mail.ru |
11-27-2012 | #2 |
akmurad
|
akmurad.ovezov@mail.ruSelam Sayin Müdür Nasil siz iyimi Lütfen ben muzik egitim yapasim geliyor yardimci olabilirsinizmi Ben "Türkmen Ney" sistemini Türkiyede çalişmak isteyorum Lütfen bana en kisa zamanda cevap yaz, bekleyorum |
|