Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > ForumSinsi Ansiklopedisi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
astral, belirsiz, belli, hissedilir, ile, ilgiliaçık, olur, projeksiyon

Astral Projeksiyon İle İlgili.(Açık Ve Hissedilir Mi,Yoksa Belli Belirsiz Mi Olur?)

Eski 08-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Astral Projeksiyon İle İlgili.(Açık Ve Hissedilir Mi,Yoksa Belli Belirsiz Mi Olur?)

Arkadaşlar, astral seyahati hep merak etmiştim, bikaç kere denedim ama hep uyuya kaldım Dün gece (yada bu sabah şafak vakti gibi) uyandım Geç yatmıştım zaten, o yüzden çok mayışık bi haldeydim gözlerimi zor açıyordum Üstüm açıktı, yorganı üstüme çekmeye üşenecek durumdaydım Herhangi bişey yoktu aklımda, sırtüstü sabit bi şekilde yatıyordum Uğultu gibi sesler geldi kulağıma
uzaktan gelir gibi Uyku sersemi pek düşünemiyordum ama nefesimi tutup sese odaklandığımı hatırlıyorum Odaklanınca aniden arttı tok, kalın bir uğultu Vücudumda biraz uyuşmuştu, uzun süredir o pozisyonda yatıyordum sanırım, Sonra nefes almaya devam edince bi ara kesildi uğultular 2 kez geldiğinde yine odaklandım, sonra sol kolumun yataktan aşağıya sarktığını hissettim, pek önemsemedim, en son beyaz bir ışığı üstümde durduğunu hissettim Sanki benim içimdeki bir parçayı(ruh) fanus gibi güçlü bi şekilde kendine çekti Sonra uyumuşum Bu şekilde anlatıyorum ama bunlar çok belli belirsiz bi şekilde oldu Bir rüyadaymış gibi sanki halada rüya gibi geliyor, yani o uğultuyu herkes duyuyordur çok sessiz bir çıt bile yokken uğultular başlıyo hemen, Bedenin uyuşukluğu da olağan bir şey, ama o çekilirmiş gibi hissetme anını ilk defa yaşadım Sormak istediğim astral bu şekilde oldu-olmadı arası mı gerçekleşir, yoksa gerçekten kendini hissettirerek mi? Birde rüya görme olasılığını göz önüne alırsak; Yani rüyadayken astrale çıksam Nasıl bir şey olurdu? Lucid bir rüyada uykuya dalsam 2 katmanda tekrar lucid bir rüyaya uyansam ve 2 katmandaki lucidimde Astrale çıksam Çok derin bir seviye, neler olabilirdi acaba Tartışalım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com