![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
bukettt
|
![]() pardon ablacm yeni gördüm boşver yaa eeth isyanlardayım:)) bi değişiklik falan inş hayrlı olr reahatsız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 |
okaliptus
|
![]() boşver ya buketcim, inan ilerde gülüp gecersin şimdi isyan ettiğin şeylere:)) ben şimdi lise yıllarıma dönebilsem aaaaah ah inan okulun möö sü iilan edilirim :))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1474 |
bukettt
|
![]() bende zaten derslere verdim kendimi yaa hiçbişi takmıyorum ama su zaman bi gecsae:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ :)) Son pişmanlık hiçrbir zaman bi işe yaramıyor okaliptus xD ~~ Geriye dönebilsem bende çok şeyi değiştiririm ama nafile ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
okaliptus
|
![]() ders aldım ama nafile :)))) okul hayatım biteli cok oluyo :))))) inşallah işe girerimde ozamanlarımda dersime harcamadıgım enerjimi işime harcarım bende :)))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
bukettt
|
![]() neyse ben çıkyım size iyi sohbetler anılarınızı tazelein:))) bende yatıyımda yarın liseme gidiyim:))) iyi gecelerrrrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 |
okaliptus
|
![]() aaaaaaa ama neden öle diyorsun benim işimi duanla senin işe girmene baglıyorsun de ki ikimizde girelim inşallah de :))))))))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
okaliptus
|
![]() canım bende yatıcam şimdi, kıs hakikaten bu saatte pc basında işin ne senin bi daha görmim hafta içi bu saatte seni:)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1481 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ bukettt bir lise öğrencisinin bu saatte pc başında ne işi var hakikaten :O Zzzzz Bi daha görmiyelim git yat uyu çabuk :D ~~ okaliptus inşallah beraber bi işe gireriz :D ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
bukettt
|
![]() ya valla konu arasirtiıorum iftara kadar çalısıp yatcam yani yatıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ İftara kadar mı ? Sahur olmasın :) Neyse iyi uykular sana derslerinde başarılar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
okaliptus
|
![]() canım dikkat et kendine yarın sarhoş gibi olucan okulda, bide ramazan vakti, oruc da var hastalanırsın böle yaparsan haberin olsun tatlı ruyalar sana ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Gönlünü nasıl alsam bilmem ki ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|