![]() |
![]() |
![]() |
#1441 |
angelesdream
|
![]() yok be ben karıcayı bılem ıncıtmem rebel çikolataları once 7 gun guneşte kuruturmuş sonra tawda pişrirmiş ondan sonrada buzdolabına atarmış we bakkaldan aldığı çikolatalara aynı ezıyetlerı yapıp ondan sonrada yermış:)))) way be amma iftıra attım heee |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
rebellious23
|
![]() yaratıcılığına hayran kalmamak mümkün değil ![]() ![]() angel küçükken çirkin ördek yavrusu giymiş şişman çilli dişlek gözlüklü 17 estetikden sonra yüzüne bakılacak hale gelmiş :)) (bende fena sayılmam değilmi :) ) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
angelesdream
|
![]() :)) becerecen sen bu işi sık bıraz daha:)) rebel düğünlerde ilahi söylermiş:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Bak bak bak bak bakkkkkk ![]() ![]() ![]() ![]() Nedir o kafana sürdüün boşuna uğrasıon çıkmaz o saçlar bi daaa hep bile kel kalcaaaannnnnn ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1447 |
angelesdream
|
![]() neye bakayım:)) sende uğraşma ,boşuna basket oynama hep boyle 145 cm olarak kalıcaksın niahahaha |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() İlemi sana boydan cekilmiş bi fotomu gönderiim bakar bakar iç geçirirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
angelesdream
|
![]() du adresımı wereyım cumhurıyet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() erge yemek olarak en çok çiğ karafatmayı sewıyormuş:))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1451 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Yemek deilde insan olan türü daha hoş olurdu ziraaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() Angeles evden kaçarken pantalonunu tele taktırmış ve bunun farkına varmamış ve onu görenler kahkahalara boğuluomus angeleste bişi anlayamıomuş taki bakkalın çıragı yırttık olduunu söleene kadar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1453 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Yok ben onuda yemiom genellikle içinden çıkanı yıyom ![]() ![]() ![]() Yolkeser burnunu cok karıstırdıı içün burnu artık işaret parmagının şeklini almısss ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
angelesdream
|
![]() iyyy ne iğrençsınız yaaa ergenekon aslında buraya yazdığı ıftıraların hepsını kendısı yapıyormuş:) |
![]() |
![]() |
|