![]() |
![]() |
![]() |
#1441 |
ctn_86
|
![]() uğur diye düşündüğüm hep yanımda taşıdığım bi eşyam yok ![]() ![]() ![]() ![]() akşamları kaçta yatarsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1442 |
suskun
|
![]() valla 1 2 gibi yatarım ama çok yorgunsam heran kendimi yatağa atabilirim:)) olmassa olmaz diye düşündüğün biri varmı?ve kim olduğunu söylermisin acaba:?_______
![]() |
![]() |
![]() |
#1443 |
ctn_86
|
![]() valla hayatta asla asla olmazsa olmaz diye düşündüğüm kimse yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin var mı? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1444 |
suskun
|
![]() valla benim annem varöyle düşündüğüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana çok acı çektiren biri oldumu?__ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1445 |
ctn_86
|
![]() ooo olmaz mı hem de ne acı pis ya hala çektirio çok sinir edio beni :d sigara kullanıo musun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1446 |
suskun
|
![]() yook aman uzak dursun benden:) ama sen kesin kullanıyosun içimdeki bir his öyle diyor ama sorayım kullanıyomusun?_________ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1448 |
suskun
|
![]() ney sıcakmı anlamadım:))ama havayı soruyosan soğuk:)) Üzgün olduğunda seni rahatlatan şey nedir?____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1449 |
ctn_86
|
![]() havayı demiştim evet :) valla malesef sigara beni rahatlatıo aslında rahatlatmıo da ben kendimi avutuorum ![]() ![]() ![]() günde kaç bardak kola içersin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1450 |
suskun
|
![]() okulda olduğum günler 3 kutu içerim sıcak olduğunda daha fazla:)) annenin sana en çok kızdığı şey nedir?_____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1454 |
pesimistt
|
![]() rock burcun ne
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1455 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() eşşek burcuuu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() burnun kaç cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|