|
|
#1441 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Anlatmak isterdim anlatabilseydim eğer xD Geceleri niye kimse yok bu forumda biz hariç uyanın uleaynnn !! ![]() Zzzz![]() Tıkk![]() Tikk![]() Kafamı dağıtmak için ne yapsam acep ~~
|
|
|
|
#1442 |
|
okaliptus
|
kelin ilacı olsa basına surermiş :))) valla bende cok sıkılıyorum aklıma yapıcak bişide gelmiyo malesef, gelirse sölerim :)))) |
|
|
|
#1444 |
|
okaliptus
|
cok şükür bi problemim yok bosluktan can sıkıntısı benimkisi :) istersen özel mesajda anlatabilirsin sıkıntını belki bi faydam dokunur, bellimi olur ![]()
|
|
|
|
#1445 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Cana yakın birisin ![]() Teşekkür ediyorum yardım etmiş kadar oldun ama 1-2 güne çözebileceğim bir sorun galiba :) Aslında o kadarda büyk değil ama neysee salla yau![]() ~~
|
|
|
|
#1448 |
|
okaliptus
|
işsizler kulübündemisin sende :)) bende o kulüpteyim de:))))) umarım bi an önce baslarsın işe:)) |
|
|
|
#1449 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Kader arkadaşım xD işte bu işsizliğin bana getirdiği ve bilinçsizce kullandığım bir kredi kartım var :Pp başımı en çok ağrıtan konu bu ![]() ~~
|
|
|
|
#1450 |
|
okaliptus
|
:S mesleğinin ne oldugunu öğrenmemin bi sakıncası varmı bu arada kredi kartı sorununa cok üzüldüm ben bu sorunu yasamamak için kullanmayanlardanım:)) dilerim bi an önce işe girer sorununu da çözersin ![]()
|
|
|
|
#1451 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ ßilgisayar programcısıyım sanırım :) 9-10 yıldır bilgisayar ile yatıp bilgisayar ile kalkıyorum ^^ Bu yıl üniversiteyi bırakmak zorunda kaldım Askere gidicem ve gidene kadar çalışmak zorundayım Falan filan![]() ~~
|
|
|
|
#1452 |
|
okaliptus
|
Allah yardımcın olsun ![]() ![]() seni sıkıntıya sokacak seyler yapmaktan kacınırsan hersey daha kolay olur öyle değilmi ![]() ![]() bi anlık hevesle istekle yapılan seyler daha sonra insanı sıkıntıya sokabilri, o yuzden insan her hareketini iki kere düşünerek yapmalı, haksızmıyım, mesela senin su kredi kartı olayın ![]()
|
|
|
|
#1453 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Haksılısın haklı olmasına da ; bu kredi kartını 5 ay önce falan kullandım sadece 1 ay geciken ödemem yüzünden şuan başım ağrıyor aksilik işte ![]() Sen kendi programını ayarlarsın fakat aniden çıkan bi problem bütün herşeyi alt-üst eder![]() ![]() Böyle bi savunma yapabilirim :Pp ~~
|
|
|
|
#1454 |
|
okaliptus
|
:P insan basının sonradan agrımaması için her turlu duruma karsı hazırlıklı olmalıdır:PPP biliyorum sıkıcı olmaya basladım :))))))) |
|
|
|