![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() Üstekilerden angeles durmadan zarf atıo diğerlerine ne yapmmaaa çalışıo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
angelesdream
|
![]() wallahı ne dediğini anlamadım be kardeşim:s ergenekon şu an aşure pişiriyoo:)))) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
angelesdream
|
![]() tamam merak etme çaktırmıycamm:) erge daha sms atmayı bılem bılmıyormuş |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() EEE öğretmedinki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gelemmi öğretcenmi amma pardon sen şimdi yalakalık yapıon dimiii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
rebellious23
|
![]() angelesdream kimsesizlikten imtihar etmeyi düşünüyormuş depresyondaymış :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
angelesdream
|
![]() ''imtihar'' etmeyi düşünmüyorum:))) rebel okul önlerinde ekmer arası çorba satıyormuş:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1434 |
rebellious23
|
![]() :)) ekmek arası çorbamı o nasıl oluyo :)) angel rejimi fazla kaçırmış 38 kiloya düşmüş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1435 |
angelesdream
|
![]() ne o oyle beee:)) rebel tam bir çekirdek hastasıymış yanında 30 kılo çekirdekle gezınıyormuş tuwalette bılene yıyormuş:)))iyy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1436 |
rebellious23
|
![]() çekirdeği severim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() angel çok savurganmış gördüğü herşeyi alıyormuş ama hiç kullanmıyormuş tam bir maymun iştahlı :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
angelesdream
|
![]() yaaa ama nıye oyle dıyorsunkı çok ayıpp rebel ayda bi kere yıkanıyormuş:)))yanında kokudan durulmuyormuş:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
rebellious23
|
![]() yılda bir bilemedin :)) angel maçlarda holiganlık yapıyormuş çok fanatikmiş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1440 |
rebellious23
|
![]() doğru 5 yaşında girmiştim ![]() ![]() ![]() ![]() angel kardeşlerini devamlı dövermiş onlara eziyet yapıyormuş piskopat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|