![]() |
![]() |
![]() |
#1426 |
ctn_86
|
![]() ilk defa duydum desem güler misin? yoksa tanıorum da dinlemiorum mu desem :):):) okul tatil oldu mu suskun? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
suskun
|
![]() nerde o günler ctn:))ama az kaldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ctn hayatta sevdiğin 3 şey nedir?klasik bi soru ama idare etr:))
![]() |
![]() |
![]() |
#1428 |
ctn_86
|
![]() zaten adını duyunca hemen youtube yi açtım dinliorum şuanda :):):) en sevdiğim 3 şey 1)annem 2)burcu 3)can :):):) o zaman ben de sana klasik sorayım ıssız bi adaya düşşen yanına alacağım 3 şey :):):):)(biliorum çok iğrenç oldu sen de idare et) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1429 |
suskun
|
![]() hımmm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 ![]() 2 ![]() 3 ![]() peki bilgisayarından 1 sene bıoyunca uzak durabilirmisin?_____ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1430 |
ctn_86
|
![]() eğer ödevlerim olmazsa dururum tabi bide mecburi bi ayrılık olması lazım :):):) yoksa sanmıorum :):):) şarkı bitti güzel tşk ederim hemen cana msj atayım da dinlesin :):):) en sevdiğin içecek nedir? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
suskun
|
![]() kola kesinlikle:))berğendiğine sevindim ctn ![]() ![]() ![]() resim yapmasını severmisin?__ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
ctn_86
|
![]() aslında çok seviorum bişilerle uğraşmayı ama malesef yeteneğim yok :):):) en son hangi kitabı okudun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1433 |
pesimistt
|
![]() htrlamıyorum en son ne yaptın
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1437 |
ErGENEKON_GS_48
|
![]() mmm oldu birasss ![]() ![]() ![]() ışıkları nie yakmıon??
![]() |
|