![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ya hiç sevmediğim bir ölüm şekli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ HımmSs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ah, Rahatsız, bunu sen istedin, üzgünüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
suskun
|
![]() Ahh ne diyceğimi bilemiyorum ilköncelikle sana kıyamıyacağımı belirtmek istiyorum isimsiz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ lol ~~ "kendi uzuvların" ßöLümüne hayran kaLDım :Pp ßen ßi yolunu ßuLup ordan çıkardım merak Etme :) çıktığımda da Seni amuDa kaLdırıp testereyle ikiye ßöLerdim ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
suskun
|
![]() Benimi Rahatsız inanmıyorum bukadar kolay haa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Maalesef çok iyi yüzme biliyorum suskun, o sayede boğulmaktan kıl payı kurtulmuştum zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sırt üstü bir kalasın üzerine yatırır ve bağlardım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ suskun hatLAr karıştı Sen deiL yau o an İSİMSİZ KARANLIK'a plan yapıyordum arada Sen kaynadın xD üzgünüm :)) ßide ßana diyor sen ßana kıyıyon ya hiç acı çektirmeden kafana sıkardım senin Taße kıyaßiLirsem :) ~~ |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Valla ben de Rahatsız'a diyordum, suskun'un altına gelmiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
suskun
|
![]() hıı o plan bana değildi öylemi ama bi sorun daha var isimsize gelen bana glir:))ama ben sansımki rahatsız sen bana bu planı yaparsan al sana böyle plan bakıyım napıcaksın dedim ![]() Sana şöle bi planım var sırada aşıklar tepesinden aşşağı iterdim seni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ " aşıklar tepesinden iterdim seni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ben seni gördüğüm için tüm plânlarımdan anında vazgeçeceğimi bildiğim için sevdiğin bir insanı kiralardım suskun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Hoppalaa, hatlar iyice karıştı yav :)) Rahatsız, seni de severim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
suskun
|
![]() Rahatsız ikimiz aynı anda 1 2 3 deyince atlarız oldumu:)) İsimsiz bende sana kıyamayacağım için senin sevgilini kiralardım o da seni balkonddan aşşağı atsın kurtulma ihtimalin olur ozaman:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
RaHaTSiZ
|
![]() ~~ Sevgilim ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|