Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Geyik Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
cinayet, için, planı, üstteki, üye

Eski 04-30-2007   #121
İSİMSİZ KARANLIK

Ya hiç sevmediğim bir ölüm şekli Önce burnun ve genzin yanıyor Sonra göğsünde müthiş bir sıkışma hissediyorsun, ağırlaşmış sanki Sonra yavaş yavaş gözlerin kararmaya başlıyor Buraya kadar yaşadıklarımdan hatırlıyorum :)) Ama gel sana böyle bir şey yapmayayım Rahatsız, en iyisi seni iğneli fıçıya itekleyivereyim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #122
RaHaTSiZ

~~ HımmSs ßu kadar ßasit ßi öLüm seçtin ßenim için ? Seni ßal fıçısınDa 1 saat ߀kLtip arı kovanLarının etRafına ßıraKıCam İSİMSİZ KARANLIK Daha sonra neLEr oLAcağını Sen düşün ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #123
İSİMSİZ KARANLIK

Ah, Rahatsız, bunu sen istedin, üzgünüm Seni ben öldürmeyeceğim Kendi kendine bir şeyler yaparsan başka Aç bir şekilde karanlık bir odada beklersin Yemek için sadece kendi uzuvların vardır Benden rica edersin, gelir bir - iki parmağını keser tabağa koyar ve güzelce servis yapardım Ee, tabii sonunda kan kaybından halsiz düşeceksin Sonunda etlerin de tükenmeye başlayacak Yazık, yazık Ama biliyor musun Rahatsız, bilim adamları en tatlı etin insan eti olduğunu söylüyor Eh, afiyet olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #124
suskun

Ahh ne diyceğimi bilemiyorum ilköncelikle sana kıyamıyacağımı belirtmek istiyorum isimsizBen seni denize atarımancak senin için bukadar kötü olabiliyorum ama sen yüzme biliyosundurOyüzden yoksa atarmıyım:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #125
RaHaTSiZ

~~ lol ~~ "kendi uzuvların" ßöLümüne hayran kaLDım :Pp ßen ßi yolunu ßuLup ordan çıkardım merak Etme :) çıktığımda da Seni amuDa kaLdırıp testereyle ikiye ßöLerdim ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #126
suskun

Benimi Rahatsız inanmıyorum bukadar kolay haaküstümBende seni ömrünün sonuna kadar bir mağaraya kapatırdım mağaranın nöbtçiliğini yapanda 5 tane yam yam koyardım her tarafınaHadi bakalım kaçsan bitürlü kaçmasan bi türlüNasıl bir planın var bakalım kaçabileceğini zanneteme sakınYamyamlar çok açlar haberin olsunLol
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #127
İSİMSİZ KARANLIK

Maalesef çok iyi yüzme biliyorum suskun, o sayede boğulmaktan kıl payı kurtulmuştum zaten Rahatsız, sana gelince

Seni sırt üstü bir kalasın üzerine yatırır ve bağlardım Özellikle kafan hareket edemeyecek şekilde Sonra yukarıdan kafana su damlatmaya başlardım Sürekli Devamlı Aralıksız Sonunda başına balyozla vuruyorlarmış gibi hissetmeye başlarsın Sonra da önce delirir, sonra kafanın delinmesiyle ölürsün Beğendin mi?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #128
RaHaTSiZ

~~ suskun hatLAr karıştı Sen deiL yau o an İSİMSİZ KARANLIK'a plan yapıyordum arada Sen kaynadın xD üzgünüm :)) ßide ßana diyor sen ßana kıyıyon ya hiç acı çektirmeden kafana sıkardım senin Taße kıyaßiLirsem :) ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #129
İSİMSİZ KARANLIK

Valla ben de Rahatsız'a diyordum, suskun'un altına gelmiş Neyse, orada belli zaten kime dediğim, isabet olmuş, suskun'a kıyamazdım Ama seni bu sefer aç ve susuz bir halde 20 metrekarelik bir adaya bırakayım Gel-git sırasında da ada 2 metre derine insin Artık ne yaparsın bilemiyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #130
suskun

hıı o plan bana değildi öylemi ama bi sorun daha var isimsize gelen bana glir:))ama ben sansımki rahatsız sen bana bu planı yaparsan al sana böyle plan bakıyım napıcaksın dedimTabiki ben kıyamam:))
Sana şöle bi planım var sırada aşıklar tepesinden aşşağı iterdim seniTabi gene kıyamazdım:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #131
RaHaTSiZ

~~ " aşıklar tepesinden iterdim seni" it lütfen itt :)) Sen itmeZsen ßen seni itiCem ordan aşağıya yada sen ßeni ßende seni itelim ßirßirimizi :)) ahuahauha ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #132
İSİMSİZ KARANLIK

Ben seni gördüğüm için tüm plânlarımdan anında vazgeçeceğimi bildiğim için sevdiğin bir insanı kiralardım suskun O öldürsün seni, sadece kafana bir kurşunla
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #133
İSİMSİZ KARANLIK

Hoppalaa, hatlar iyice karıştı yav :)) Rahatsız, seni de severim Sana da ben kıyamam aslında Seni de sevgilin öldürsün o halde (ama işi biraz uzatmasında pek sakınca yok :D )
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #134
suskun

Rahatsız ikimiz aynı anda 1 2 3 deyince atlarız oldumu:))
İsimsiz bende sana kıyamayacağım için senin sevgilini kiralardım o da seni balkonddan aşşağı atsın kurtulma ihtimalin olur ozaman:))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-30-2007   #135
RaHaTSiZ

~~ Sevgilim ? ßen Tek sevgilim Annem oda ßöyLe ßirşey yapamıyacağı için İSİMSİZ KARANLIK şimdi gerçekTen öldürecem Seni kör ßıçakLA doğrarım ßak Seni :/ ~~
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com