![]() |
Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#121 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSensiz ne günlerin ne mevsimlerin Yok artık deeri yok benim için Hatırı kamasın resimlerin Yırtmadan son defa bak benim için Bak benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için Gözlerime yaslar doluverse de Ellerim elinde kalıverse de Anılar yolumu kesiverse de Ardına bakmadan git benim için Git benim için Madem ki son sözün elveda artık Madem ki son çare ayrılmak artık Ecelim elinden olmasın yazık Bir yabancı gibi git benim için |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı Sözleriİki gözüm esti bahar yelleri Bu mevsimde koşup gelsen ne olur Gün geçmiyor taştı özlem sellerii Göz yaşımı gelip silsen ne olur Bekleyiş hasreti ruhumu yakar Sensizlik gözümden gönlüme atar Bilirsin sevenler ümitle yaşar Bana da bir ümit versen ne olur Üzgünüm yaslıyım sensiz sende uzakta Gün geçmiyor sanki sensiz şafakta Aydınlık ararım şu karınlıkta Aşkıma bir ümit versen ne olur Bekleyiş hasreti ruhumu yakar Sensizlik gözümden gönlüme atar Bilirsin sevenler ümitle yaşar Bana da bir ümit versen ne olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriÜmitsiz bir aski yasadigimiz Bu yüzden sevgimi senden gizledim Sonunda sart oldu ayriligmiz Sanma ki bir tanem seni sevemedim Adina sarkilar yazmadim diye Resmini yollara çizmedim diye Ugrumda can verip ölmedim diye Sanma ki bir tanem seni sevemedim Bitmeye mahkumdu yasak sevgimiz Yanip kül olsa da seven kalbimiz Ayrilmaktan baska yoktu çaremiz Sanma ki bir tanem seni sevemedim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir bilsen halimi bir görsen Anlarsın güzelim beni anlarsın Taş kalbin dile gelir ağlarsın Kalmaz bu dünya Kalmaz güzelim bu dünya Sana da bana da kimseye kalmaz Yakma şu canımı çekersin ahımı Ben suçlu değilim ben suçlu degilim Dünyaya geldimse ben suçlu değilim Seni sevdimse |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın Aşkıma karşılık vermedin diye Hayata dünyaya küstümmü sandım Yeniden yarattım kırık kalbimi Eridim tükendim bittimmi sandın Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Bir ömür değmezmiş aşkla yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın Bir ömür değmezmiş sana yanmaya Kederle hüzünle dertle dolmaya Yeniden başladım bak yaşamaya Aşkınla sürünüp düştümmü sandın Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Bir avuç gözyaşı birtek zararım Döktüğüm yaşlara hala yanarım Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Şimdi eskisinden çok bahtiyarım Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın Aşkınla yıkılıp öldümmü sandın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Söyle ne oldu sana acı çektiriyorsun Olmayacak sebepten isyan ettiriyorsun Seni sevmekle çok kabahat ettim bilirim Sana olan aşkımı nasıl ele veririm Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum Bir an mutlu ediyor her gün öldürüyorsun Nedir bilmem maksadın eli güldürüyorsun Daha ne istiyorsun Gönül sarayımı sen viran ediyorsun Bir dünya yaratmıştık biz ikimiz için Mutlu günlere seninle mesut günlere Kırıyorsun kalbimi hiç düşünmeden Yazık boşyere sevgilim, inan boşyere Bilmece gibisin bazen sevgilim Seni çözemiyorum düşünüp çözemiyorum Binbir şüphe var içimde gönlümü sana Veremiyorum güvenip sevemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSen aşk nedir bilir misin Her gün acı çeker misin Bu gönül oyununda Sende savrulup gidersin Şimdi beni unutmuş Göz yaşını kurutmuş Kalbini avutmuş Bir zalimsin sevgilim Olmaz güzelim olmaz Bu hayat sensiz olmaz Ben yaşadıkça dünyada Bu kalbim sensiz olmaz Şimdi beni unutmuş Göz yaşını kurutmuş Kalbini avutmuş Bir zalimsin sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSen aski ömrünce tanimadinsa Sevmek ne demekdir bilemezsin sen Bir resme bakip da aglamadinsa Özlemek ne demek bilemezsin sen Seni derk ederken yıkılmadınsa Sevda kurşunuyla vurulmadinsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne demek bilemezsin sen Bildigin yollarda kayıp olmadinsa Geceye dost diye sıgınmadınsaa Kadehlerı kırıp aglamadınsa Yalnızlık ne demek bilemezsin sen Seni derk ederken yıkılmadınsaa Sevda kursunuyula vurulmadınsa Her sey bitti derken kahrolmadınsa Ayrılmak ne ddemek bilemezsin sen |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBır duamız vardı tanrıdan bızım Ayrılmasın dıye bırlesen ellerımız Hayaller kurardık gelecek ıcın Hanı ölümsüzdü yüce sevgımız Her gecenın sabahında basım yıne döner döner Getırmıyor senı bana kısa kalıyor geceler geceler Bır benmıyım dıye baktım kı etrafıma Hepsı dogustan sarhos Benım gıbı sevenler sevıp sevılmeyenler Benım gıbı sevenler sevıp acı cekenler Bakarsın kesılır sana gelen bu sesım Sunu bılkı vefasız ısmındır son nefesım Sen acı cekerken sanmakı ben mutluydum Senden gelen dertlere bıterken baslıyordum Her gecenın sabahında basım yıne döner döner Getırmıyor senı bana kısa kalıyor geceler geceler Bır benmıyım dıye baktım kı etrafıma Hepsı dogustan dertlı Benım gıbı sevenler sevıp sevılmeyenler Benım gıbı sevenler sevıp acı cekenler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriZaman alıp götürdü Seni bitirdi beni bitirdi Ahh söyle mutlu musun şimdi Söyle mutlu musun şimdi Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Sonsuz acılar içindeyim Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Herzaman senin derdindeyim Kader bize oynadı Seni ağlattı beni ağlattı Söyle maziden ne kaldı Söyle maziden ne kaldı Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Sonsuz acılar içindeyim Beni sorma ne haldeyim Divaneyim derbederim Her zaman senin derdindeyim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSevmesende beni kırmayacaktın Kaşlarını çatıp bakmayacaktın Dünyayı başıma yıkmayacaktın Aşkımı yerlere vurmayacaktın Mutlu olmanı dilerim Benim küçük meleğim Ellerinde çiçekler Yakışmış sana gelinlikler Kalbimde başkası var deseydin Büker boynumu çeker giderdim Fani dünyayı bana dar ettin Şimdi beni sensizliğe yar ettin Mutlu olmanı dilerim Benim küçük meleğim Ellerinde çiçekler Yakışmış sana gelinlikler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir gün unutursa doğmayı güneş Unutursa zamanında batmayı Yokluğunun acısına Yanıp yanıp kavrulan yüreğim Unutursa zaman geçmeyi Unutursa mevsimler değişmeyi Bende unuturum Yıldız yıldız parlayan saçlarını ben de unuturum Senin gibi yalnızlığın acısını Ben de unuturum Işıl ışıl parlayan gözlerini Ben de unuturum Alev alev geceleri Bir gün unutursa esmeyi rüzgar Unutursa zamanında dinmeyi Sensizliğin rüzgarında Esip esip savrulan yüreğim Unutursa gündüz geceyi Unutursa mevsimler değişmeyi İster yağmur yağsın ister fırtınalar kopsun Yüreğimin her köşesi paramparça olsun isterse Ben de unuturum Ben de unuturum seni ben de |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriNe kadar çok aşka intizar eden Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Ben de özledim ben de Ben de özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Bende özledim ben de Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAlışsamda dünyanın her kahrına Katlanamam hasretinin narına Ne olursun acı ekme bağrıma Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim Kuşku duymaz iken bir an sevgimden Nasıl çıkarayım içimden Yaralama bu kalbimi derinden Sen gidersen ben biterim sevgilim Bir demet anıyı verip elime Hüzünlü şarkılar salma dilime O nasıl söz gitmekte ne kelime Sen gidersen ben biterim sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriOyle uzak uzak bakma gozlerime ne olur O küskün bakislarini saplama yuregime Bir sen kaldin duslerimin zirvesinde Bir sen kaldin umutlarimin otesinde Bir sen, bir sen Ben anadan dogma yarali yorgun Ben anadan dogma yurekten vurgun Ben anadan dogma sana sevdali Seninle basladi hayat hikayem Seninle son bulmali Sen de cekip gitme cikma hayatimdan ne olur Hasret yanginlariyla daglama yuregimi Bir sen kaldin olumune vuruldugum Bir sen, bir sen |
![]() |
![]() |
|