Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#121 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Beş yaşında; parmaklarımdan kayan uçurtmam gibidir aşk ellerimde gidişlerine bile söz geçiremediğim ![]() artık ağlamayacağım dediğim an barıştım aynalarla ![]() aldığım nefese borcum var yüreğimi güldüreceğim |
|
|
|
#122 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....''Sustum ![]() ![]() Bir harf bile söylemenin imkanı yok artık yoklukta ![]() ![]() Aslı olmayan sözlerdir çünkü dilimdekiler gerçek değil surettir hep ![]() ![]() Cana eziyetten başka bir şey vermez ki söylesem ![]() ![]() ''
|
|
|
|
#123 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kendimi ararken kör karanlıkta Elma!dedim ölüm çıktı karşıma Oysa sen işte bu sana Ölümlerine bedel dediğim mucizemdin Mucizeler güzel bitmezmiydi ![]() ![]()
|
|
|
|
#124 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Hadi uyandır beni daldığım bu düşten ![]() Sonumuz yok bizim 'olamayız' de ![]() Doğuştan olma engelleri göster bana ![]() Yollarımız yokuş bizim 'yoruluruz' de ![]() Hadi geçmişten aşklar sun önüme Kim kavuştu ki 'biteriz' de ![]() Bizimkisinin aşk olamayacağını anlat bana ![]() Üzgünüm 'saplantıymış' de ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#125 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Yarin yanağına Dikensiz ulaşamıyorsam Ben Yarin yanağından mı vaz geçeyim Gülün dikeninden mi ? |
|
|
|
#126 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Keşke ![]() ![]() ne kadar keşkemiz varsa atabilseydik birlikte en uzağa![]() Birbirimizin keşkesi olmasaydık ![]() Hoşçakallarımızı değil de hoşgelişlerimizi anlatabilseydik herkese ![]() ![]() ![]() Keşke olsaydın işte ![]() Bana bir tek sen kalsaydın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() K'eş'ke cümlesinin içinde iyi bir 'eş' olabilseydik hiç değilse![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#127 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ey içimin öksüz kalan yanı Ey yüreğimin siyaha çalan laciverti Ey lal duruşum Hangi tümceyle seslenebilirim ki sana? Hangi alfabe anlatabilir ki seni? |
|
|
|
#128 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Zor olacak ki imtihan olsun ![]() Hz Mevlana
|
|
|
|
#129 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Elma Şekerimi Sandın Sen Aşkı Ne Şiirin Şiir Ne Şarkın Şarkı Hele bi kırılsın Feleğin çarkı O zaman Görürüm Ben Seni Ahmet Selçuk İlkan |
|
|
|
#130 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben deliyim ![]() ![]() ![]() Mutluluğu uzaktan seyrederken, cebimde küçük umutlar biriktirir, gözlerimi kapının eşiğine dikerim ![]() İşte o zaman hayat acı kahve tadı verir ![]() ![]() Anlamayana az gelirim, anlayana çok ![]() ![]() ![]() Ne yarınlar birşey bekler benden, ne de ben yarınlardan ![]() ![]() ![]() Ben deliyim ![]() ![]() ![]() Ağlamamaya yemin etmiş gözlerim ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#131 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün ![]() Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır ![]() ![]() ![]() Hz Mevlana |
|
|
|
#132 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."Gelseydin eğer kendimi bile kovardım yanımdan ![]() Gelmedin yine kendimsiz kaldım ardından ![]() ![]() ![]() Dünyanın bütün dillerinde sustum ve bir şair bıraktın geride, ekmeğini aşktan çıkaran!" |
|
|
|
#133 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ben seni seviyorum sen gezmeyi Senin hep gittiğin yere Ben hiç gidemiyorum Öylece durmayı seviyorum ben ![]() Durup ardından bakmayı![]() ![]() Ama sen yürümeyi seviyorsun Hem de arkana bakmadan ![]() yaprak seviyorum ben yaprak ![]() Kuru, yaş ayırmadan![]() Sen ezmeyi seviyorsun, Neye bastığına ![]() ![]() bakmadan![]() Ceyhun Yılmaz |
|
|
|
#134 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....“Züleyha Yusuf’a bir mektup yazmaya başlayınca “Yusuf “diye başladı,”Yusuf ” diye bitirdi ![]() Gördü ki hitaptan öteye geçemedi ![]() Anladı ki aşkın namesinde ser-nameden öte kelam yok ![]() Ve Züleyha’nın lügatinde “Yusuf”tan öte sözcük yok ”! //Nazan Bekiroğlu// |
|
|
|
#135 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Daha cesurum artık ![]() Keske Dememek İçin Çabalamıyorum İçimde Büyütmüyorum Hiçbirşeyi Ve Kimseye Hiç Hayatımdan Çıkmayacakmış Gibi Davranmıyorum ![]() ![]() Gitmek İsteyene Bir Yolda Ben Çiziyorum![]() ![]() Çok Umursamıyorum Ve Çok Anlam Yüklemiyorum Hiç Birşeye![]() ![]() ![]() Giderken 'Benle' Başlayan Cümleleri Dinlemiyorum Bile![]() Sadece Tek Bir![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cümle Söylüyorum ![]() "NEYSE "![]() ![]() ! |
|
|
|