![]() |
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
![]() |
![]() |
#121 |
flower
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!owwww qüzel siirler |
![]() |
![]() |
![]() |
Düş Bozumu |
![]() |
![]() |
#122 |
gülgüzeli
![]() |
Düş Bozumu![]() Gözünaydın gidiyorum bu sefer ![]() Yakacağım kalan anıları birer birer ![]() Yemin ettim dönüşü yok Her hikayenin sonu aynıdır canım Başlar ve biter ![]() Bir gurur sandım ama ben Yeni anladım Sevgiler gurur nedir tanımazmış Bir hata ettim Yeniden başlayalım dedim Ama aşk eskisi gibi olamazmış ![]() Deliler gibi seviyorum diyen nerde ![]() Kaç sabah oldu inan hasretim gözlerine ![]() Düş bozumu gibi geçip giderken içimden ![]() Son sözüm sanadır ben Gidiyorum gecelerinden (alıntı)
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
jasmine
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!paylaşımın için tşk ederim emeğine sağlık çok güzel olmuş
![]() |
Son Nefesime Yetişirmisin? |
![]() |
![]() |
#124 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Son Nefesime Yetişirmisin?![]() ![]() ![]() __________________ alıntı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
eness
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!bence hiç güsel olmamaış |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
eness
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!çokkk güsell saolasın |
![]() |
![]() |
![]() |
Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün |
![]() |
![]() |
#130 |
gülgüzeli
![]() |
Gülben Ergen - Ya Ölümsün Ya Düğün![]() Yılmadım tükenmedim Yorulmadan hep bekledim Ha şimdi bugün ha şimdi yarın Gece gündüz dua ettim Bu ceza bu hükmün sonu nereye Dayanmaz yüreğim belki seneye ![]() O zaman ya benimsin ya elin Ne olur söyle ne olur söyle ![]() ![]() ![]() Offf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O zaman ya ölümsün ya düğün ![]() Ya ateşsin ya külüm ![]() Ya yüzüm ol ya hüznüm ![]() O zaman ne olur dinle ne olur dinle ![]() ![]() ![]() alıntı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
aqrasif'm
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!hepside spr şiiirler ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
^^^PAPATYA^^^
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!çok güzel ya şahane emeginize saglık :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
hayatyolu
|
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
![]() |
![]() |