![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
bessraa
|
![]() kendimden başka wee deer werdiim insanler dşında kimsei tınlamamak ****en çhok sewdiin içecek***** |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
funeralsong
|
![]() ela gözlüyüm elmacık kemiklerim biraz cıkık tam yaşımı gösteriyorum anemi olduğum için sağlıklı bir yüz rengim yok ruh diyorlar bana soru sormayı unuttum sırf özentiden dolayı yaptığın bir seyvar mı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
bessraa
|
![]() yaaaa eewwtt birass manyaklık war falla şöle diim izmir fen lisesinde erkekler ytakhanesine görewliler kıssdıı için yangın merdiweninden çıkmıştım bide ytakhane erkek bayaa wardı sona tabee hocadan azar işittim o ayrı :DD bu en basitidi daa süpper manyaklıklarım war ama alttaki imkansızı sewse naparrr??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
[KAPLAN]
|
![]() Şu anki yaşantıma devam ederdim galiba ![]() ![]() ![]() Hayatta yapmaktan çok hoşlandığın 3 şey ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
bessraa
|
![]() ablamlan wakit geçirmek,dolaşmak-gessmek,mutlu olmakk ıssız adada yanına alacaın kşiler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
[KAPLAN]
|
![]() 1) Ailem ![]() ![]() ![]() 2) Matrak arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() 3) Olmayan bi sevgili ![]() ![]() ![]() Bu gece bir dilek hakkın olsa, ne dilerdin ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
bessraa
|
![]() hayatımın bn nası mutlu olcaksam öle yönlenmesini dilerdim neler yapmaktan hoşlanırsın ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
[KAPLAN]
|
![]() 1) Müzik dinlemek 2) Uyumak 3) Yemek yemek 4) Sohbet etmek bu soru senin için de geçerli olsun : ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
bessraa
|
![]() müzik dinlemek gülüp eglenmek nete takılmak gessmek yeni kşilerle tanışmak asla we asla affedemicein dawranış ?? |
![]() |
![]() |
|