![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
bessraa
|
![]() hmmM walla bnden kücüq kardeshimm yoqq ollsada döwmessdimm ama ![]() ![]() senn hich ewden kachmaıı düshündünnmüü ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
_SiYaH_
|
![]() walla bazen ev öle kalabalık oluo ki kaçmayı düşünmüo deilim >>>>>sen hiç evden kaçmayı düşündün mü ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
bessraa
|
![]() ooffhhh düshünmessmiiim ![]() ![]() ama farqllı ndenllerden dollaı İstbull'a kacmaı düshünüorumm xP xD senn hich son sess müsiq achıp komshullardan fırcha yedinn mii ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
rock_alltime
|
![]() son ses müzik açtım ama hiç fırça yemedim ![]() ![]() Sen hiç araba kullandın mı?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
_SiYaH_
|
![]() son ses müzik her zmn açıkta henüz birinden fırça yemedim :) >>>>sen hiç annenle kavga ettin mi ? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
bessraa
|
![]() shinni hanginise cwp weriiim sashırdımm ![]() ![]() illq önce söllüorumm kullanmadımm ![]() ![]() annemlle de ölle büüq kaffga ethmedimm ethmiim de ama ufaq tartıshmallar olluo tabiqiiee ![]() ![]() senn hich yaphıllmaması greqenn choq önemlli bishei inath ediph yaphtınn mı ![]() ![]() yaphtısan ne ollduunu da itiraff edebllirsin np ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
okaliptus
|
![]() yaptım ama sölemem :):):):) sen hiç komsunun kapısına çöp döktün mü:D:D:D:D(hiç yapmadım asla da yapmam:D) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
_SiYaH_
|
![]() yok yaf manyakmıyım ben nir dökiim :) >>>>sen hiç duvarlara yazı yazdın mı ? |
![]() |
![]() |
|