![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#121 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)öncelikle hikayem biraz uzun ama okuma sabrını gösteren ve yardım etmeye çalışcak olan herkesden Allah razı olsun ![]() Yaklaşık bir yıl önce siteye üye olmuştum,sevgilimden ayrılmıştım perişan bir haldeydim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi öncelikle sevdiğimin bana sevgisinin yanı sıra dürüstlük ve güveniyle dönmesini,bizim birbirimiz için hayırlı birer eş olmamız mutlu bir hayat geçirmemiz,ailesinn tutumunun değişmesi,bize destek olmalarını sağlamak için neler yapmalıyım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)tuğb@ Nickli Üyeden Alıntı arkadaşlar benim bir sorum olacak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() filiz kardeşim bu konu hakkında danışmıştım ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- hatice zehra kardeşim aklım inanki sende bugun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bunu hep mira yazar bu durumlarda ondan alintidir ![]() Abdestli olarak üç ayetel kürsi okuyup ardından YA HAYYU YAKAYYUM YA BEDİASSEMAVATİ YA ZELCELALİ VEL İKRAM ![]() ![]() İyilikten Başka Birşey Konuşmasın Diye Dua Edin Sonucu Gözleyin Bakın Neler Göreceksiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- benim kaynana ile cok sükür bir sorunum yok ama 3 görümceden ikisi cadi onlarda kaynana dan beter yani ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)nermin999 Nickli Üyeden Alıntı Söylediklerinizin doğruluğunu aslında içimde biryerde hissediyırum ![]() ![]() ![]() ![]() Kaygılarınızı gerçekten anlıyorum ![]() ![]() çaresizlik yoktur çaresizlik sadece amel defteri kapanınca vardır, o zaman hiçbişey elden gelmez çünkü yapılacak şey kalmamıştır o an artık ![]() ![]() ALLAH bizi orda perişan bırakmasın ![]() ![]() şimdi bi oraya bide buraya bakarak düşünün ![]() ![]() şükürler olsunki şuan hayattayız bi kapıyı kapatan Allah başka bi kapıyı elbet açar, yeterki çalmayı bilelim ![]() ![]() 'Bilki hiçbir gece ebedi değil, her karanlığın içinde bir fecir saklı! Şimdi sus gönlüm ![]() ![]() Fani dertlerle tükenmekten vazgeç ![]() ![]() Dünya buna değmeyecek kadar kısa ![]() ![]() Unutma ey gönül ![]() ![]() Sefası da fani, cefası da!'' dua ve sabırla beklerseniz ne güzel kapılar açılacak göreceksiniz ![]() ![]() unutmayın, duanız kadar kuvvetlisiniz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)nermin999 Nickli Üyeden Alıntı Ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz bence kendiniz den çok başkaları sizin için ne düşünür buna yönlenmişsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)gözde bilge Nickli Üyeden Alıntı çok doğru arkadaşımın dedikleri eğer herkesin istediği hemen olsaydı kaos çıkardı o nedenle sekın umudunu kaybetme duadan başka çaremiz yok ben öyle düşünüyorum dua ederken hep Allahım yanlış birşey yapmama izin verme diye dua ediyorum inş senin işlerinde en kısa zamanda yoluna girer kardeşim Ben yanlış birşey yaptığımı düşünmüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım),,,insan ruhu sevmeye meyilli, saf ve temizsen meyilin aşırı olur ![]() arkadaşların dediği gibi basit değil evlilik, sen sevmek istemişsin;sevgine karşılık alsan dahi beş sene boyunca yıpranır ve sevdiğini yıpratırsın ![]() ![]() ![]() önünde önemli yıllar var, hayatın şekillenecek ![]() ![]() ![]() ![]() Allah yardımcın olsun ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)20 yaş hayatı anlamak ve insanları tanımak için çok genç bir yaş ![]() ![]() bi yerde tamam olgunlaşmak için yaşlanmak gerekmiyor ama daha yol almak lazım ''yaşlanarak değil, yaşayarak tecrübe kazanılır zaman,insanları değil armutları olgunlaştırır'' bu doğru ama sen bu yaşına dek kimi sevmen gerektiğinden emin olacak kadar tecrübe yaşadın mı, kendine bi sor bence ![]() ![]() ben 23 yaşındayım ama şuan 20 yaşımı hatırladığımda çok yol almışım diyorum, şuanki ben bambaşka ![]() ![]() gerekli olan bazı değişimleri yaşamak gerek |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sevban Nickli Üyeden Alıntı Senin içindeki şu ,bu arkadaşa büyümü yapıldı değilmi ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer ki bu şüpenden kurtulmak istersende bu işi Allah rızası için yapanlardan yardım iste ,ilmi olana müraacat et ,paranı pulunu hocayım diye gezenlere kaptırma kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() doğru anladın sevgili sevban allah razı olsun ama elimizde olan tek nimet internet bu anlamda,ve herkes internnettte medyumum diyenlerin şarlatanlığından bahsediyorlar doğruyu nerde nasıl bulacağım? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)liberta Nickli Üyeden Alıntı sevgili sevban ve sevgili gelincik cevaplarınız için teşekkür ederim ama şunu belirtmek istiyorum ben üzerimde hakkı olan insanla helalleşmiş ve onun her ihtiyacını maddi anlamda görüyor durumdayım,benden ayrılan hanımla ise aslında herşey yolunda giderken birden ne olduysa benden soğuduğunu belirtmesi bende bir takım kuşkularda uyandırmadı değil umarım ne demek istediğimi anlıyorsunuz,bu kız bir zamanlar sensiz yaşayamam diyordu bana ve ayrıldıktan sonraki tek görüşmemizde beni gördxüğü anda töbe haşa şeytan görmüş gibi bir hali olduğunu anladım,gözlerinde bana karşı en ufak bir sevgi belirtisi yoktu,oysaki daha 1 hafta önce geleceğimizle ilgili planlar yapıyorduk,umarım anlıyorsunuzdur ![]() ![]() ![]() Senin içindeki şu ,bu arkadaşa büyümü yapıldı değilmi ![]() ![]() ![]() ![]() Eğer ki bu şüpenden kurtulmak istersende bu işi Allah rızası için yapanlardan yardım iste ,ilmi olana müraacat et ,paranı pulunu hocayım diye gezenlere kaptırma kardeşim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Herşeyden önce hayırlısını istemek lazım olan olaylarda biz göremesekte gerçekten vardır bir hayır Hiçbir şekilde sebep ne olursa olsun büyü yoluna başvurmayın ![]() ![]() ![]() Kul bir musibete uğradığı vakit İnna lillahi ve İnna ileyhi raciun ![]() YA LATİF -129 :lütfu ve keremi bol olan Lütfeden ihsanı sınırsız olan demektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() YA HALİM-88 :Yarattıklarına son derece yumuşak muamele eden demektir ![]() ![]() Eğer Allah'ı (c ![]() ![]() ![]() ![]() Hz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)sevgili kardeşim yazdıkların bence çok ibret verici şimdi; sana soruyorum daha karından ayrılmamışsın ,ve yasak bir ilişki yaşamaktasın ,bundada sorunların olmuş sence Allah bu durumdan ne kadar razı olur ![]() ![]() ![]() ![]() Bence çaresizliğin o gelsin yada gelmesin, bu olmasın sen istediğin kadarda vefk hazırlat sadece paran gider sana söyliyeyim ,Allahın emrine aykırı bir olayda hangi vefk kabul bulur ![]() ![]() ![]() ![]() Sakın bana kızma olayın hakikatı budur ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)saçma bi başlık oldu özür dilerim herkesden demek istediğim bir sorunum var? ben kısaca sorunuma değineyim fikrinize danışmak istiyorum bi kızı sevdim beraber düzenli ilişkimiz vardı o ayrı ben ayrı memleketlerdeyiz ancak maddi durumlarım elvermediği için param olmadığı için ona gidemedim 1nci hafta gitsem sonraki aya yine ona gelmemi istiyordu ona her gitmeyişimde dürüst olmadığım için başka şeyler söylemek geçiştirmek zorunda kaldım param yokdu diyemedim zengin bir kızdı azbiraz durumu iyiydi bense azbiraz sıkıntıdayım neyse böyle böyle o sonunda onu sevmediğimi sanmalara kadar gitti gerçekten okadar çok şey istiyorduki herşey lanet olası paraya dayanıyordu şimdi sen beni sevmiyosun diye ağladı bunaldı kapattı herşeyi yüzüme aramızdaki muhabbet bozuldu istediğim şey fikirlerinize danışmak arkadaşlar ben ona param yok demedim dürüst olmadım olamadım zor çok zor çünkü onu seviyorum onun bu konuda beni küçük görmesini istemiyorum bikere ona gittiğimde param yok dediğimde küçük düşeceğim durumlar oldu bana hesap ödettirmedi mesela benzer bikaç şey çok abarttı çok sanki ben kendimi sokakdaki dilenci gibi hissettim çok duygusal bir kız ama tamamen bunalmış halde çıkmazlardayım ölmek kurtuluş olsaydı ilk gün ölürdüm ama artık kafamı dağıtıp ya onu unutacağım yada bir yolu bir dermanı bir imkanı olmalı baktım sieye uzun uzun formül bikaç öneriler oluyor ben napiim nolur bana bir akıl verin fikir verin sizi kendi derdime alet etmek istemedim özür dilerim ALLAH razı olsun okuyandanda okumayandanda ![]() ![]() ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- dualar terkipler diyorlar ALLAH ile kul arasında bir kapı olmalı açmak için bu kapıyı açacak dua nedir ona nasıl kavuşurum naparım siz bilirsiniz bana göz kulak verin lütfen ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar öncelikle hayırlı geceler diliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu sabah bir şeye çok sinirlendim kayınvalideme bir daha bu eve dönersem kızım için ölüsünü görüyim dedim ne oluyo bana arkadaşlar piskolojim darmadagınık oldu pişman oldum allahım affet beni dedim ama huzursuzum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ecem23 Nickli Üyeden Alıntı Arkadaşlar size şunu diyeyimki bazı şeyler olmayınca olmuyormuş ben bunu öğrendim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senin onu hic sevmedigini dusundugunu yazmissin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|