![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
Ergenekon
|
![]() 03/08/2007 Ya Rabbi! Seherde açılan güller hürmetine Rukuda bükülen beller hürmetine Zikrinle dönen diller hürmetine Cehennem narına yakma yarabbim ![]() ![]() Secdeye kapanan başlar hürmetine Aşkınla sızlayan kalpler hürmetine Gecelerde dökülen yaşlar hürmetine Gazabınla bize bakma Yarabbim Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Ergenekon
|
![]() 04/08/2007 Allah'ım! Ey mevcudatın Hâlıkı! Ey toprağın Hâlıkı! Ey insanın Hâlıkı! Ey çocuğu insana meyve kılan! Ey insanı çocuğa hami kılan! Ey insanı insana terbiyeci kılan! Ey insana şefkat ve rahmet veren! Ey Hâlık-ı Rahîm! Bize hayırlı bir zürriyet ver! Neslimizi namaz kılanlardan eyle! Neslimizi âbidlerden, zahidlerden, salihlerden eyle! Neslimizi Nura, Hakikate, İmana, Kur’ân’a talebe olanlardan kıl! Neslimizi Nur ile, Hakikat ile, İman ile, Kur’ân ile amel edenlerden kıl! Çocuklarımızı Kur’ân’a hadim kıl! İmanda istikamet ver! Bizi neslimize, neslimizi bize Cennette kavuştur! Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Ergenekon
|
![]() 05/08/2007 Ey RABBim ! Sözlerin en güzeli Sana aittir, ve sözlerin en güzeli Sana hitap etmekledir ![]() ![]() Ey RABBim ! Yoktum ben, Sen var ettin ![]() ![]() ![]() ![]() Ey RABBim ! Bütün sözler Sana söylemekle güzeldir ![]() ![]() ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Ergenekon
|
![]() 06/08/2007 ![]() Hakkımızda hayırlı olanı bize ver ve bizi bundan memnun et peygamber efendimiz ile beraber kevser havuzunun başında burdaki kardeşlerimle beraber olabilmeyi nasip eyle ![]() Allahım sen biizm kalbimizi iman ateşiyle yak yak ki yolunda ebediyen kalalım ![]() Rabbim nefsimize uydurma bizi ![]() Allahım kulun cennet kapısına geldiğinde eğer arkadaşım girmiyorsa bende girmem o zaman demeyi salihli kullardan olabilmeyi sadece kendi kurtarmak değil müslüman kardeşlerimi de kurtarabilmeyi nasip et ![]() Allahım el açıp dua ettik sana inandık sana hayırlı bir kul peygamber efendimize de hayırlı bir ümmet olabilmeyi nasip et ![]() Allahım sevdiğin kullarınla karşılaştır senin sevdiğin insanları da bize de sevdir ![]() ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Ergenekon
|
![]() 07/08/2007 ![]() Ey Rabbim! Acizlikten, tenbellikten, korkaklıktan cimrilikten, eli kolu dökülür derecede takatsızlıktan kasvetten, gafletten, zilletten, azlıktan, meskenetten sana sığınırım Yâ Rabbi! Yapdıklarımın şerrinden sana sığınırım: Ve senin bana in'âm ve ihsan etdiğin ni'-metleri ikrar ve i'tirâf ederim ![]() ![]() Ey Rabbim! Bana râzı olduğun bir çalışma, ver, günahımı bağışla, makbul bir amel ve zarar etmeyen bir ticâret nasîp et Ey Rabbim, bana peygamberinin havzından bir kâse içir, ondan sonra hiç susamayayım Bana ruhumu geri veren, vücûdumu afiyette kılan ve kendisini zikretmeğe müsaade eden, Allah'a hamd olsun Ey Rabbim! Senden beni kazâna râzı kılmanı, ölümden sonra yaşamanın serinliğini istiyorum Ey Rabbim, Ümmet-i Muhammed'in cümlesine umûmî bir rahmetle merhamet et Yâ Rabb! Sen beni afv ü mağfiret eyle ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Ergenekon
|
![]() 08/08/2007 ![]() "Yâ Rabb! Sana hamd ederiz ![]() ![]() ![]() ![]() Ey Rabbim! Bana Rahmetinin kapılarını aç Ey Allah'ım! sapmaktan veya sapdırılmaktan, hatâ etmekten yahûd hatâ etdirilmekten, zulmetmekten yahûd zulme uğramaktan, cahillik etmekten yahûd bana cahillik edilmekten, hakkım olmayan bir şeyi istemekten yahûd elimde olmayan bir şeyin benden istenilmesinden sana sığınırım ![]() Ey Rabbim! Senin ezelî ilminde bir iş benim dinim ve hayatım hakkında ve işimin akıbeti hakkında hayırlı ise onu bana takdir et ve müyesser kıl ![]() ![]() Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Ergenekon
|
![]() 09/08/2007 ![]() Rabbim, bir insanı koy kalbime ama o insan seninde sevdiğin bir insan olsun ![]() Ve beni öyle bir insana sevdir ki, o insanın kalbinde sen olasın ![]() Ki ben o insanın kalbinde seni bulayım ![]() Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın ![]() Onunla elele tutuştuğumda ikimizin elinin üstünde senin elin olsun ![]() Bana öyle gözler göster ki ben o gözlerden sana bakayım ![]() Bana öyle bir sevgili ver ki, bakışı cennete açılan iki pencere olsun ![]() Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki, klauzumuz sen olasın Ey Rabbim ![]() Öyle bir sevgili ver ki bana, Ona sarıldığımda kainat bize bakıp birbirine sarılsın ![]() Bize öyle bir sevgili ver ki Rabbim, sevgimizden Muhammed sevilsin ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Ergenekon
|
![]() 10/08/2007 ![]() Ey Rabbim anneme babama acıyarak tevazu kanadını yere kadar indir ve onlar beni çocukken nasıl terbiye ettilerse Sen de onlara öylece merhamet et İnancın ve sevdanın dağlara çekildiği, yüreklerin çoraklaştığı bu iklimde; Rabbim, hepimize sağlık, mutluluk ve huzur nasip et ![]() Allah’ım; hastalığı artan, şifası güçleşen, çaresiz kalan, musibeti fazlalaşan ve Senden başka sığınak ve ümüdi olmayan kullarına merhamet et ![]() Allah’ım beni bir Ali (ra) gibi kıl: Minberde sözün, mihrabta ibadet etmenin, yeryüzünde işin, savaş meydanında kahramanlık ve cesaretin, Muhammed’in (asm) yanında vefanın, dinde hikmetin, toplumda sorumluluğun, hayatta abidliğin, çağında devrimin, iradede adaletin, evinde iaşe ve eğitimin ustası, üstadı, rehberi eyle, her yerde Sana kul eyle ![]() Anneciğim, ben ki senin duan ile var edildim, bütün varlığım sana duam olsun ![]() Rabbim seni ebedi var etsin ![]() Amin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Ergenekon
|
![]() 11/08/2007 ![]() Ey Rab Mum tek başına dua etmez Fakat sen lütfet Yaktığım muma Yaşadığım zorluklarda Aldığım her kararda Beni aydınlatan ışığın olsun İçimdeki her gururu Beni boğan bencilliği İşlediğim tüm günahları Yakan ateşin olsun Ailem için, tanımadıklarım için Bugün karşılaşacağım kişiler için Sevginin alevi olsun Merhamet et yüreğimdeki karanlıklara Ey Rab Senin evinde uzun süre kalamıyorum Sana kendimden bir parça sunuyorum Sevgiyle bugünü yaşamama yardımcı ol Amin ![]() |
![]() |
![]() |
|