Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Tanışma Odası

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
haftanın, konuğu

Cevap : Haftanın Konuğu

Eski 10-26-2008   #121
sudenaz

elime düştün artık güzelim=)neyse basit şeylerden başlayalım önce cansel nasıl biridir bize anlatırmısın?:sm_cool:
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2008   #122
cansel

:)cansel oldukça geveze delidolu inatçı cana yakın hırslı dost canlısı sinirlendiği zaman gözü hiç birşey görmeyen doru bildiğinden şaşmayan maceracı brs pasaklı brs da kubuz bir kişiliktir umarım bu konuda seni aydınlata bilmişimdir:D gerçi snn aydınlanmana ihtiyacın yok beni benden daha ii tanıyorsun diye bilirim

worapsow
adige

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2008   #123
FBMH1907

sen hiç aşık oldunmu?_kanka
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-26-2008   #124
cansel

zor bir soru:shoşlandıklarım oldu ama hiç biri seviyorum aşığım diyecek boyuta ulaşmadı herhalde ben aşık olmayı beceremeyenlerdenim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #125
sudenaz

tşkler aydınlattığın için canselcm =)
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #126
Gözyaşı

bende bi soru sorayım : ) Eğer sevdiğin biri olsa gidip söylermisin yada çekinir hep içine mi atarsın

Eski 10-27-2008   #127
su perisi

Canselim, senin duruşun, hayat felsefen, gündemi takip eden bir kişiliğin var Bu olgunluğunu neye, kime borçlusun???

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #128
Şengül Şirin

Biir soruda benden olsun,Hayat felsefeni ve gelecekten beklentilerini öğrenebilirmiyiz?
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #129
cansel

Alıntı:
Gözyaşı tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bende bi soru sorayım : ) Eğer sevdiğin biri olsa gidip söylermisin yada çekinir hep içine mi atarsın
asla söylüyemem aslında çekingen bir insan değilimdir fakat bu gibi durumlarda kendimi geri çekerim
konukluğun için teşekürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #130
cansel

Alıntı:
su perisi tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Canselim, senin duruşun, hayat felsefen, gündemi takip eden bir kişiliğin var Bu olgunluğunu neye, kime borçlusun???
öncelikle yorumun için teşekürler su perisi
bunu okuduğum kitaplara ve aileme borçlu olduğumu düşünüyorum çünkü bana hayatda belli bir görüşümün belli bir felsefemin olması gerektiğini aşılayan ve beni böyle bir arayışa iten onlar oldu

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #131
cansel

Alıntı:
Şengül tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Biir soruda benden olsun,Hayat felsefeni ve gelecekten beklentilerini öğrenebilirmiyiz?
kendimi belirlediğim hedeflerim var öncelikle bu hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum iyi bir üniversite iyi bir iş kısacası ilerde kendime baktığım da ayakları yere sağlam basan başarılı bir iş kadını görmek istiyorum
konukluğunuz için teşekürler şengül hanım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #132
su perisi

Canım benim, ben şahsım adına aileni senin kadar ayağı yere sağlam basan bir evlat yetiştirdikleri için kutluyorum Seni tanımasam da bile sanki yorumlarınla bunu hissediyorum, hayatta da yanılmam Bu arada nereliydin canselcim???
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #133
cansel

bu güzel yorumlarınız için çok teşekür ederim sevgili su perisi
ben balıkesir_gönenliyim ama konyada yaşıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #134
sudenaz

cansel senin annen balıkesirli değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum öyleyse baban nereliyse orası söylenir şekerim adet öyledir=)neyse bi soruda benden arkadaşların veya ailen bi olay veya konuda doğruyu sana gösterdikleri halde belkide içinden sen onun doğru olduğunu biliyorsun kabullenirmisin yoksa sırf inat için tersinimi yaparsın?
bu soru benim için çok önemli canım

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 10-27-2008   #135
su perisi

Ay bebeğim benim, güzel yorum güzel insana yapılır Sen layıksın buna Balıkesir En sevdiğim şehirler arasında Beni kırmayıp sorularıma cevap verdiğin için sonsuz teşekkürler tatlım Hayatın boyunca mutluluklar temenni ediyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com