Cevap : Haftanın Konuğu |
10-26-2008 | #121 |
|
Cevap : Haftanın Konuğuelime düştün artık güzelim=)neyse basit şeylerden başlayalım önce cansel nasıl biridir bize anlatırmısın?:sm_cool: |
10-26-2008 | #122 |
cansel
|
Cevap : Haftanın Konuğu:)cansel oldukça geveze delidolu inatçı cana yakın hırslı dost canlısı sinirlendiği zaman gözü hiç birşey görmeyen doru bildiğinden şaşmayan maceracı brs pasaklı brs da kubuz bir kişiliktir umarım bu konuda seni aydınlata bilmişimdir:D gerçi snn aydınlanmana ihtiyacın yok beni benden daha ii tanıyorsun diye bilirim
10-26-2008 | #123 |
|
Cevap : Haftanın Konuğusen hiç aşık oldunmu?_kanka |
10-26-2008 | #124 |
cansel
|
Cevap : Haftanın Konuğuzor bir soru:shoşlandıklarım oldu ama hiç biri seviyorum aşığım diyecek boyuta ulaşmadı herhalde ben aşık olmayı beceremeyenlerdenim |
10-27-2008 | #125 |
|
Cevap : Haftanın Konuğutşkler aydınlattığın için canselcm =) |
10-27-2008 | #126 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın Konuğubende bi soru sorayım : ) Eğer sevdiğin biri olsa gidip söylermisin yada çekinir hep içine mi atarsın
10-27-2008 | #127 |
su perisi
|
Cevap : Haftanın KonuğuCanselim, senin duruşun, hayat felsefen, gündemi takip eden bir kişiliğin var Bu olgunluğunu neye, kime borçlusun??? |
10-27-2008 | #128 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Haftanın KonuğuBiir soruda benden olsun,Hayat felsefeni ve gelecekten beklentilerini öğrenebilirmiyiz? |
10-27-2008 | #130 | |
cansel
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
bunu okuduğum kitaplara ve aileme borçlu olduğumu düşünüyorum çünkü bana hayatda belli bir görüşümün belli bir felsefemin olması gerektiğini aşılayan ve beni böyle bir arayışa iten onlar oldu |
|
10-27-2008 | #131 | |
cansel
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
konukluğunuz için teşekürler şengül hanım |
|
10-27-2008 | #132 |
su perisi
|
Cevap : Haftanın KonuğuCanım benim, ben şahsım adına aileni senin kadar ayağı yere sağlam basan bir evlat yetiştirdikleri için kutluyorum Seni tanımasam da bile sanki yorumlarınla bunu hissediyorum, hayatta da yanılmam Bu arada nereliydin canselcim??? |
10-27-2008 | #133 |
cansel
|
Cevap : Haftanın Konuğubu güzel yorumlarınız için çok teşekür ederim sevgili su perisi ben balıkesir_gönenliyim ama konyada yaşıyorum |
10-27-2008 | #134 |
|
Cevap : Haftanın Konuğucansel senin annen balıkesirli değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum öyleyse baban nereliyse orası söylenir şekerim adet öyledir=)neyse bi soruda benden arkadaşların veya ailen bi olay veya konuda doğruyu sana gösterdikleri halde belkide içinden sen onun doğru olduğunu biliyorsun kabullenirmisin yoksa sırf inat için tersinimi yaparsın? bu soru benim için çok önemli canım |
10-27-2008 | #135 |
su perisi
|
Cevap : Haftanın KonuğuAy bebeğim benim, güzel yorum güzel insana yapılır Sen layıksın buna Balıkesir En sevdiğim şehirler arasında Beni kırmayıp sorularıma cevap verdiğin için sonsuz teşekkürler tatlım Hayatın boyunca mutluluklar temenni ediyorum |
|