![]() |
![]() |
![]() |
#1321 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Keşke olsam, öğrenmek istiyorum delirmek nasıl bir duygu (Ama sevgiyle delirmek, diğerlerinden yeterince tattım, sodalı, acı bi' tatları var, tadılmaz) ![]() ![]() ![]() Alttaki sevgi dolu -sevgi pıtırcığı :))) - |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Öyle diyorum, hele seni gördükten sonra :)) Evet, sinirliyim biraz, duvarları yumruklamak geliyor içimden ![]() ![]() ![]() Alttaki rahat bir tavırla internette gezintiye çıkmış, mutlu mesut, hayatından memnun şu sıralar? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1324 |
feyza
|
![]() evt gezintiye çıktım ama rahatsz bi durumdayım allttaki kafayı bişeye takmış galiba:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
bluemoonlight
|
![]() bilemedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ALttaki cok sakin bi tavırla soruları cvplamaaa calısıoo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1326 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Valla artık sakin olduğum söylenemez, sinirden terliyorum, ama neyse, bu da geçer (Umarım geçer yoksa ben bu dünyadan geçip gideceğim) ![]() ![]() ![]() Alttaki arkadaş uzun günler, hoş geceler dileğimi kabul ediyor sanki? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Değil, doyururum az sonra, umarım yani ![]() ![]() ![]() Alttaki arkadaş benim için güzel bir şey yapar ve blueemoonlight'a iyi dileklerimi iletirken onun iyi dileklerini bana getirir? Bay bay millet, kendinize iyi bakın, uzun bir süre giremeyebilirim foruma ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
bluemoonlight
|
![]() iletmesine gerek yok ben aldım saol ![]() ![]() alttaki bizi özliicek ? |
![]() |
![]() |
|