![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ah, sonundda seçtim ![]() ![]() ![]() aisha, dile benden ne dilersen ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1294 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() ctn meğer beni seviyor numarası yapıyormuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1296 |
ctn_86
|
![]() geçmiş olsun sana isimsiz ama beni yanına getirmek için açıkça sööleyebilrsin hastanedeyim demekle olmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1297 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() "Bak görüyor musunuz, bana nasıl sevgi oyunları yapıyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edit: ctn benden önce yazmışsın, bir de sana yazayım ![]() Evet, gördüğünüz gibi beni seven aslında ctn'ymiş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1298 |
aisha
|
![]() isimsiz böyle şeyler yazarak beni karalamaya çalışıyo çünkü onun çıkma teklifini reddettim,sırf sevgililer gününe yalnız girmemek için bana çıkma teklif etti eğer beni sevdiği için teklif etseydi kabul etcektim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
ctn_86
|
![]() özrünü kabul ediorum ![]() ![]() ![]() ![]() aisha sen hala annenle mi yatıosun yanlış mı duydum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1300 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bakın, iftirayı görüyor musunuz, neler söylüyor benim için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gene zamanlama hatası :( ctn, beni terk edeceğini duydum, doğru mu? Benim yanımda olduğun halde gönlün başka bir erkekte mi? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1302 |
aisha
|
![]() mülkiye ismini değiştirmiş çünkü herkes mülkiyenin forumdaki tüm erkeklere sarktığını biliyo,o da tanınmamak için isim değiştirdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bütün kızlar kendime aşık sanmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() aisha'yı geçen esrar içerken gördüm, bana da teklif etti ama almadım ![]() |
![]() |
![]() |
|