|
|
#1291 |
|
mate
|
senmi buldun vayyy yeni kelemilerde üretirmiş yaww sende herşeyi sahiplenme beaaa :)))))))) hehehhheheheh |
|
|
|
#1293 |
|
mate
|
hehehehe eyii peki peki senin olsunn hade bana iyi uykular kaçtım ben ba bayyy |
|
|
|
#1296 |
|
RaHaTSiZ
|
~~ Parti ßitmiş, Herkes Gitmiş, Dava düşmüş ![]() Konu kapanmış![]() ![]() Acıkmıştım, susamıştım, üşümüştüm Kavrulmuştum sıcaktan sana geldim Damağım kuru, gardım inik, ßoynum ßükük, dedim 'yine al beni" 'seni bilirdim" dedin 'çektim kepenkleri' dedin 'öldü bendeki sen, gömülü şimdi' ßaktım, anLAdım Parti ßitmiş, herkes gitmiş, Davadüşmüş, Konu kapanmış![]() ![]() ![]() İyce Delirmeye ßaŞladım Sanırım Allah sonumu hayır ETsin ne dediğimi ßende ßiLmiyorum![]() Hade ßende giTtim![]() ![]() ~~
|
|
|
|
#1297 |
|
90burcu
|
İyce Delirmeye ßaŞladım Sanırım Allah sonumu hayır ETsin ne dediğimi ßende ßiLmiyorum ![]() Hade ßende giTtim![]() ![]() ~~tam senlikk kısaca ben gittim desen anlardık:) |
|
|
|
#1302 |
|
RaHaTSiZ
|
Ve sustu gece ![]() ![]() Sokakta yürürken bile kendimi izliyomusum havası var üstümde! ßeyin hücrelerim gönderdiğim sinyalleri almakta zorlanıyor,anlamıyor veya anlamak istemiyor!Sonra düşünceler içinden cıkılmaz bi hale geliyor! illet ßi hastalık gibi yapısıyor sana düşünceler acıtıyor,kemiriyor ve ruhunu parçalıyor! Kendimi hiçsiyere ait hissetmiyor bu acı,ruhunu p!c ediyor![]() ![]()
|
|
|
|