![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
rebellious23
|
![]() vaybe sen anlaşmayı bozdun angelsdream sen benim saftirik olduğumu söyledin bende senin ablam olduğunu açıklamak zorunda kaldım yani kusura bakma saftiriğin ablası :)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
angelesdream
|
![]() bunu ispatlayamazsın rebel!! ne o pek bi üzüldün dur mendıl wereyım sana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
rebellious23
|
![]() angelsdreamın hiç arkadaşı olmadığı için şaklabanlık yaparak dikkat çekmeye çalışıyormuş ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() angelesdream'ı bilmem ama siz bana dikkat etmediğiniz için her an şaklabanlığa başlayabilirim rebellious :) rebellious benden nefret ettiği için beni zavallı arkamdan vurdurdu geçen gün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1280 |
rebellious23
|
![]() isimsiz çok palavracısın yaa bir kere ben seni vurdursam sen şimdi burda yazı yazabilirmiydim aa demi ama :)) sen kendini yarala sonra benim üzerime suç at ohh ne güzel istanbul yaa ::)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1281 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Bak bak bak, gene iftira atıyor bana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1282 |
rebellious23
|
![]() ah isimsiz ah senin şu yalancılık huyunda olmasa melek gibi adamsın :) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1286 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() De' mi ya! Geçen de bana "aisha rebellious'la çıkıyor" diyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1288 |
aisha
|
![]() ctn piskolojik hasta herkesin onu sevdiğini sanıyo,şimdi de isimsize takmıl kafayı,çık aramızdan o beni seviyo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1289 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Ah, itiraf ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|