![]() |
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
![]() |
![]() |
#1231 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ya korkmadı ya korktuğu için yazmadı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..başka bişeyle iligileniyodum özür dilerim hemen göremedim ama bizim o tehditlere karnımız tok :D
![]() |
![]() |
![]() |
#1233 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yarın cumartesi bence veda et paper oyununa:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1234 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Korkmamış belllii ![]() Ah ahh bi zamnlar o oyunda benim elimdeydi ama gel gör işte ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1235 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..paper oyunu önemli değil önemli olsa rekorumu egale eder bi rekor daha kırardım ve bütün oyunlarda parmağım olur hepsinde 1-2-3 gibi bi rekora giderdim ama gel görki ayda 1 kez girip oyunlara bakıyorum ama istiyosan kupa senin olsun hatta sana hediyem olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1236 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..oyun işte sorun etme yeni oyunlar seni bekliyor Gökkuşağı ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1237 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..senide :D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1238 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Tabiki yeni ufuklara açılmak lazım ![]() mesela pacman beni beklemekte ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1239 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..pacaman la falan uğraşmayın marioya gidin :D:D:D:D benim hayatım marionun manitayı kurtarmakla geçti birazda siz kurtarın :D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1240 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() yeni ufuklara açılmak kunusunda haklısın Gökkuşağı ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Yarın temizlik günü ![]() oo marionun kitabını yazdık biz çocukkken:cool: |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1242 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..bu konuya şuan kaplan abi bakıyo o yüzden klavyenize dikkat edin :D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..ben yolda giderken mario taklidi yapmaya başladım engelleri aşarken ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1245 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..kaplan abi hala bu konuya bakıyo düğmeleri ilikleyin capslock u kapayın klavyeden elinizi hafifçe çekin ve KAÇIN :D:D:D:D:D:D:D:D |
![]() |
![]() |
|