![]() |
Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#106 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBükme boynunu ne olur Dayanamam bu haline Paslı bir hançer gibi Saplanırsın kalbime Bükme boynunu ne olur Dayanamam bu haline Zehirli hançer gibi Saplanırsın kalbime Geçer güzelim bunlarda Karlar erir dağlarda Sen gittin gideli Çok yanlızım buralarda Sen gittin gideli Kimsesizim buralarda Telefonun bir ucunda Ağlayıp durma ne olur Sen benim hayat bağımsın Kalbimi kırma ne olur Telefonun bir ucunda Hıçkırıp durma ne olur Sen aşkların en güzeli Kalbimi kırma ne olur Geçer güzelim bunlarda Karlar erir dağlarda Sen gittin gideli Çok yanlızım buralarda Sen gittin gideli Kafam bozuk buralarda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriAh bir çocuk olsaydım Parklarda oynasaydım Dertten kederden uzak Arkadaşlar bulsaydım Büyüdümde ne oldu Ömrüm kederle doldu Çocukluk günlerimi Gönlüm hep arar oldu Seller gibi coşardım Kanatlanır uçardım Bu duygular içinde Ah bir çocuk olsaydım Umutlarım yel oldu Gözyaşlarım sel oldu Yaşamak azap oldu Ah bir çocuk olsaydım Nerde o saf dostluklar Nereye kayboldular O çocukluk günlerim Mazidemi kaldılar Seller gibi çoşardım Kanatlanır uçardım Bu duygular içinde Ah bir çocuk olsaydım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriKıskanırım böyle görünmeyesin Güzelim diyerek övünmeyesin Cümle alem duysun yine benimsin Allanıyorsun pullanıyorsun Giyinip kuşanıp sallanıyorsun Ne içtinde böyle sallanıyorsun Allanıyorsun pullanıyorsun Giyinip kuşanıp sallanıyorsun Çokmu içtin böyle sallanıyorsun Çiçekli fistanı çıkarıp attı Kim bilir kimlerin canını yaktı Bir inat uğruna günaha battı Allanıyorsun pullanıyorsun Giyinip kuşanıp sallanıyorsun Ne içtinde böyle sallanıyorsun Allanıyorsun pullanıyorsun Giyinip kuşanıp sallanıyorsun Çokmu içtin böyle sallanıyorsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSusadım çemeye varmaz olaydım Elinden bir tas su içmez olaydım Yolum düştü köyünüzden geçmez olaydım Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Çeşmenin başına bir güzel inmiş Eyilmiş zülfürü suya düşürmüş Mevlam bu güzeli kime yar etmiş Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım Gönülden gönüle gözler yol olur Aşıkların yüreğinde ateş kor olur Bir garibim bu yerlerde halim nice olur Gelmez olaydım güzel yüzüne bakmaz olaydım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir gün bu kaderimin bu talihimin Canına okuyacağım Kırık aşk zincirimi söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım sensizliğe koşacağım Aydınlık dünyamı karanlık edenin Bir tek kelime etmeden gidenin Böyle bir aşkın böyle bir sevginin Canına okuyacağım Ben kedi kendimle barışacağım Maziyi anmayacağım geçmişi unutacağım Belkide kalbim kırık belkide boynum bükük Böylede yaşayacağım bunuda alışacağım Şu masum kalbimin ahını alanın Yüzüme gülüpte arkamdan vuranın Böyle bir hayatın böyle bir dünyanın Canına okuyacağım canına okuyacağım Bir gün bu kaderimin bu talihimin canına okuyacağım Kırık aşk zincirimi söküp kalbimden Özgürlüğe koşacağım sensizliğe koşacağım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriÖmrümce hep bekledim sanırım yetti kader Güldür beni ne olur gözyaşım bitti kader Saçıma düştü aklar gönlümde yalnızlıklar Güldür beni ne olur canıma yetti kader Merhametsiz seneler birbiriyle yarıştı Acılar sevincime düğümlendi karıştı Bana küsen talihim düşmanımla barıştı Aydınlat günlerimi hayatım söndü kader Aşılmaz bir dağ oldu mahzun kalbimde kader Bir defa doğan insan böyle mi acı çeker çile çeker Neden gelmiyor senden ne bir ses ne bir haber Gönder yari ne olur ayrılık yetti kader --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri frmacil onikinci 12 sayfa --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir tek sensin istediğim ömrümce Neresin kiminlesin cano Sana hasret yaşıyorum delice Bitirmedin bu hasreti cano Bir ses ver de dağı taşı deleyim Varlığını yokluğunu bileyim Sen yorulma ben yanına geleyim Neredesin kiminlesin cano O en güzel mevsimleri kış ettin Sana hasret yüreğimi taş ettin Her sevinci gözlerimde yaş ettin Mendilimde sabır oldun cano Bu yeller hep böyle Kuru esmez ya cano Yağmur getirdiği de olur Elimi attığım daldan Hep diken batmaz ya cano Gül geldiği de olur |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriGurbetin kahrını sen çekemezsin Düşer bir kötüye çürür gidersin Ellerin koynunda nasıl yatarsın Bırak şu gurbeti garip sevdiğim Bir yuva kuralım var ile yoktan Affettim inanki ben seni çoktan Sende kurtar beni böyle yanmaktan Bırak şu gurbeti garip sevdiğim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBugün sen sigaramda duman Bugün sen kadehimde meysin Bugün sen kalbimdeki sızı İçimdeki kinsin Söyle şimdi mutlu musun Yabancı kollarda ne bulursun Yüreğinden atma beni Aşkımızı nasıl unutursun Bugün sen gözlerimde yaş Bugün sen dudağımda zehir Bugün sen yılların hayali Bugünün nefretisin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBir baska hüzün tasir bu sehrin geceleri Bana seni anlatir bu sehrin geceleri Bazen gizli bir günah bazen dilde bir eyvah Bazen olmayan sabah bu sehrin geceleri Kimini yakip gitti kimini yikip gitti Senide alip gitti bu sehrin geceleri Bitmeyen bir sarkidir bu sehrin geceleri Hep seni hatirlatir bu sehrin geceleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBu benim ilk askimdi Ilk asik olusum Basimi yatirip uzaklarda Ilk yalniz kalisim Yollarina cicek serdim Gelirde koklar diye Kim canini vermez gulum Boyle boyle icten sevgiye Beni boyle sensiz Beni boyle yarsiz Beni boyle yarinsiz koyma yar Ne demek ayrilalim Ne demek inanmiyorum Benim sevgim daglardan yuce Denizlerden engin Tek sen mi aci cektin bu ayriliktan Tek sen mi hasret cektin Sabret diyorum kendi kendime Sende sabret, sabret birtanem Beni boyle sensiz Beni boyle yarsiz Beni boyle yarinsiz koyma yar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBana yurdumun bir köşesinde Bir çadirlik yer verin bu bana yeter ister çöl ortası, ister dağ başı ilkbaharı, yazı, kışı bu bana yeter Bana yurdumun bir köşesinde Bir çadirlik yer verin bu bana yeter Bir kalemim bir de kağıdım olsun Esen yelde feryadım, ağıdım olsun Yakınmam yokluktan, yakınmam dertten Ağlarsam geceler şahidim olsun Bana yurdumdan bir haber verin Boş gezen olmasın, işsiz olmasın Çalişır insanım benim Yeter ki namerde muhtaç olmasın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriEy benim boynu büküğüm Simdi sen çok uzaklarda Ellerin koynunda ufuklara dalıyorsun Gözlerin yaşlı yüreğin buruk Ümitlerin çok yine mi yine mi Yine mi ağlıyorsun İçimde ki yokluğunu dolduramıyorum Ayaklarım bağlı Sanki sana gelemiyorum Sanma ki mutluyum hep gülüyorum Yanılıyorsun bırakmıyor bırakmıyor Bırakmıyor kaderim gelemiyorum Zaman zaman hayal kurarım Saçlarını okşar gibi Yüreğimde kanıyorsun Gözlerimde yaşlar gibi Dört yanımda hasret taş duvarlar gibi Anlamıyor beni bırakmıyor bırakmıyor Bırakmıyor kaderim gelemiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHayat göründüğü gibi güzel olsaydı Dünyada dert denen birşey olmazdı Sevenler sevilip mutlu olsaydı Meyhaneler böyle dolu olmazdı Boş ver diyorlar, hoş gör diyorlar Dünya böyle gelmiş gider diyorlar Seni sevdiğim gibi sende sevseydin Beni böyle yakan hasret olmazdı Vefasızlığına çare olsaydı Şimdi gözlerime yaşlar dolmazdı Hayırsızlığına çare olsaydı Şimdi gözlerime yaşlar dolmazdı Boş ver diyorlar, hoş gör diyorlar Dünya böyle gelmiş gider diyorlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriHer adım atışta yüreğim sızlar Sensiz mahzun kaldı bizim sokaklar Artık ne sen varsın ne hatıralar Sensiz bomboş kaldı bak bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin nerede derler Sensiz birane gibi bizim sokaklar Adın kazılırdı sokak taşına Görünür gibisin köşe başında Birgün düşeceğim yol ortasında Mezarım olacak bizim sokaklar Birgün düşeceğim yol ortasında Katilim olacak bizim sokaklar Seninle elele gezdiğim yerler Seninle gözgöze olduğum yerler Nerede sevgilin nerede derler Sensiz birane gibi bizim sokaklar Nerede sevgilin nerede derler Sensiz birane oldu bizim sokaklar Sensiz birane gibi bizim sokaklar Sensiz harabe oldu bizim sokaklar |
![]() |
![]() |
|