Cevap : Haftanın Konuğu |
09-23-2008 | #106 | |
djdem
|
Cevap : Haftanın KonuğuAlıntı:
ama ona kalbimi vermişim zaten bu bence çok büyük bi fedakarlık :D(desem)
09-23-2008 | #107 |
|
Cevap : Haftanın Konuğudesen olmaz didem söyle bişeyler işte yaw=) |
09-23-2008 | #109 |
|
Cevap : Haftanın Konuğuneyse şimdilik bu soruda tatmin olduk sayalım=)bidahaki srodua görüşmek üzere cnm=) |
09-24-2008 | #110 |
|
Cevap : Haftanın Konuğubence sudenaz sen çok sıkmışın didemi |
09-24-2008 | #111 |
|
Cevap : Haftanın KonuğuHAYAT!!!Şerefle bitirilmesi gereken En asil görevdir HAYAT Bir lokma ekmek için Şerefini çiğnetmeye; Bir anlık eğlence için Servetini tüketmeye, Bir zamanlık mevkii için El ayak öpmeye, İnsanları ezip geçmeye, Günlük menfaatler için Onurunu terk etmeye, Bir kısım insanlara kızıp Tüm insanlara düşman Olmaya değmez bu HAYAT |
09-24-2008 | #112 |
|
Cevap : Haftanın KonuğuBenim Hayatla İlgili Bir Sorunum VarBenim, hayatla ilgili bir sorunum var Yaşamak bazen umarsız bir ağrı gibi karnımda Bazen çıplak tenimde yanan eylül güneşi Bilmiyorum fark eder miydi; olsaydın yanımda Sürüklenen felaketimin var mı bir eşi… Bir anlamı var mı yaşamanın? Ya da kaç kez sorulmuştur bu soru… Anlamaya çalışmak hayatı, işte ölümcül korku Yaşamı olduğu gibi bırakacaksın Ya da ölümlüler arasına akacaksın Mutlu olmak istiyorsan, Söyleyecek bir sözün olmayacak Ya da bir fikir, kaşımayacak damarlarını acıtarak İncinmeyeceksin bakışlarından yerkürenin Ve yalnızlık, semtinden uzak olacak Benim hayatla ilgili derdim var Çünkü hayat, ölüme yaklaştırıyor beni hergün Gözbebeğimi yiyor bir şey; karanlıktan bile koyu Oysa başka biri uyuyor tenimin altında Ve nefret ediyorum kendimden geceler boyu Eğer yazarken, en erken senin kalemin bitiyorsa En çok sen ıslanıyorsan kırkikindilerde En çok sen üşüyorsan temmuzun ortasında En çok sen yanıyorsan ayazında kışın Mutlu olamazsın, biliyorsun Eşref Günaydın |
09-24-2008 | #113 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuŞiirler için teşekkürler bu haftanın konuğu djdem sormak istediğin bir soru olursa onun hakkında fatma82 soru yöneltebilirsiniz konukluğunuz için sağolun
09-24-2008 | #114 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuHayata dair görüşleriniz nelerdir ailenizle sorunlarını paylaşırmısın |
09-24-2008 | #115 |
djdem
|
Cevap : Haftanın KonuğuAilemle sorunlarımı paylaşırım tabikide onlar benim hayattaki en büyük desteğim ve benim için önemliler buda onlarla olan bağımı güçlendiriyo Bi sorunum olduğundada haliyle güvenebileceğin birilerine ihtiyaç duyuyorsunBunun içinde aile en doğru adres sanırım:D hayata karşı hep umutla yaklaşmaya çalışmışımdır ve hayal etmeyi çok severim hayal etnek insanın sahip olduğu en güzel özelliği diye düşünüyorumhayatta başarılı olmak için elimden gelini yapıyorum ve bu konuda biraz sabırsızımdır hayat felsefemde:D Get up, stand up: dont give up the fight! |
09-28-2008 | #116 |
|
Cevap : Haftanın KonuğuGet up, stand up: dont give up the fight! 2525ilahi didem sen beni güldürdün allahda seni güldürsün=) |
10-05-2008 | #118 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuKonukluğundan dolayı djdem arkadaşımıza teşekkür ederiz hayatı boyunca mutluluklar onunla olsun bir sonraki haftanın konuğunda buluşmak dileğiyle |
10-21-2008 | #119 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın KonuğuUzun bi aradan sonra 6 haftanın konuğu bulunmuştur pazar günü konuk alacağımız arkadaşımızı merakla bekleyim şimdiden arkadaşımıza ilgisi için teşekkürler haftanın konuğu olmak isteyen arkadaşlarımızı özel mesaj yoluyla yada forumsinsi sorunları ve duyuruları bölümünde haftanın üyesi yerine adınızı yazmanız yeterlidir yardımlarından dolayı sudenaz arkadaşımada teşekkür ederim |
10-26-2008 | #120 |
Gözyaşı
|
Cevap : Haftanın Konuğu6Haftanın Konuğu Cansel Online konumundayken Cansel hakında merak ettiklerinizi sorup onu tanıyabilirsiniz herşey sizin elinizde saygılarımla Gözyaşı
Canseli Burada Bir Hafta Boyunca Ağırlıyoruz |
|