![]() |
Cevap : Sarışından Süper Bir Frikik + 18 |
![]() |
![]() |
#106 |
yaman155
|
![]() Cevap : Sarışından Süper Bir Frikik + 18ooo sen firikik görmemişsim kardeş bunlar ne ki? |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sanat İçin Soyundum |
![]() |
![]() |
#107 |
batuhanselim
|
![]() Cevap : Sanat İçin Soyundumbuneya varya çok komik ha yani yattım yerlere hala gülüyom |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Sanat İçin Soyundum |
![]() |
![]() |
#108 |
inci_tanesi
|
![]() Cevap : Sanat İçin Soyundumpaylaşımın için teşekkrlr gülrüba ;)
![]() |
Amerikada Yok Satan Kalemlik.. |
![]() |
![]() |
#110 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Amerikada Yok Satan Kalemlik..çok özür diliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türk Yapımı Limuzun |
![]() |
![]() |
#112 |
karabocek
|
![]() Cevap : Türk Yapımı Limuzunhakkaten LİMUZUNmuş :)))) teşekkürler paylaşım için :)))
![]() |
Cevap : Türk Yapımı Limuzun |
![]() |
![]() |
#113 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Türk Yapımı LimuzunLimuzn dediğin iki arabanın birleşiminden olmalı zaten ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Cevap : Tek Resimli Konular Bu Başlık Altında Açılacak ! |
![]() |
![]() |
#114 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Tek Resimli Konular Bu Başlık Altında Açılacak ! |
![]() |
![]() |
![]() |
Trabzon Ziraat Bankasi ATM'si |
![]() |
![]() |
#115 |
Equinox
![]() |
![]() Trabzon Ziraat Bankasi ATM'si![]()
![]() |
Cevap : Trabzon Ziraat Bankasi ATM'si |
![]() |
![]() |
#116 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Trabzon Ziraat Bankasi ATM'siHerhalde uzunboylular için yapılmış ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Trabzon Ziraat Bankasi ATM'si |
![]() |
![]() |
#117 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Trabzon Ziraat Bankasi ATM'siBizi iki metre insanlar mı zannettiler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
26 Yıldır Saçını İlk Kez Yıkamış |
![]() |
![]() |
#118 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() 26 Yıldır Saçını İlk Kez Yıkamış![]() Çin'de 80 yaşında bir ihtiyar, saçlarını 26 yıl sonra ilk kez yıkadı ![]() ![]() Chongqing Morning gazetesinin haberine göre, Lu Şiyuan'ın 2 metreye yakın saçlarını, 1,5 metreden uzun sakallarını yıkamakta şampuan etkisiz kalınca, tüm aile, çamaşır deterjanıyla ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamaya koyuldu ![]() Lu'nun oğlu, gelini, torunu ve komşularının da aralarında bulunduğu 12 kişi, 5 saat süren uğraş ve 3 torba çamaşır deterjanı kullandıktan sonra ihtiyarın saç ve sakallarını yıkamayı başardı ![]() İhtiyar Lu temizlendikten sonra Çongçing kenti yakınlarındaki ücra Kızıl Bayrak köyünün sakinleri, Lu Şiyuan'ın adını Guinness Rekorlar Kitabına kaydettirmek istediklerini söylediler ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bu çocuğun Yerinde Olsaydiniz Ilk Yapacağiniz şey Ne Olurdu? |
![]() |
![]() |
#119 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bu çocuğun Yerinde Olsaydiniz Ilk Yapacağiniz şey Ne Olurdu?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
'Kızım Annen Seni Kadir Gecesi Doğurmuş'.. |
![]() |
![]() |
#120 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() 'Kızım Annen Seni Kadir Gecesi Doğurmuş'..![]() |
![]() |
![]() |