![]() |
Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24 |
![]() |
![]() |
#106 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24ewet sitede çok şiirim war ![]() ![]() aşk we sewqide isterseniz size Lnk atabiLrim ![]() ![]() ama sitede qezinirken qörürsnz :)
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Tehlikeli
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Link atarsan sevinirim okumak isterim eğer size zahmet olmayacaksa |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
bukettt
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Selam millet ben geldim bayadır siteye uğruyamıyordum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24tabikide beennn xD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
kaleliv
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24ya patron ben daha yeniyimde sinsiligimi nasıl artırırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
[KAPLAN]
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24 |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Ben geldim hoşgeldim mi:sm_biggrin:
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
suskun
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Hoşgeldinn tabiki gözyaşı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24fazla takılamıyorum buraya bilmem belki kalırım belkide giderim yine kararsızım bu aralar sanaldan uzak duruyorum herzamanki gibi iyiyim teşekkür ederim site baya değişmiş sen nasılsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
suskun
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24neden sanaldan uzak durm gibi bi durumun var?istersen cwp verebilirsin tabi ![]() ![]() ![]() Sitemiz olumlu yönde gelişti ve değişti evet! Ben de tşk ederim iii olamaya çalışıorum işte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24ne bileyim tanıştığım insanlar siteden ayrılmak istediğimde bırakmıyor ben huzursuz veya mutsuz olduğumda siteden uzaklaşıyorum çok vardı takıldığım site hepsinden ayrıldım iki tane kaldı sadece daha çok sitedeki bazı insanlar yüzünden korktuğumdan değil saçma konuşuyorlar burada anlatamam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24Neyse ben çıkıyorum hoşcakal suskun buralarda olmaya çalışırım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
suskun
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24anlıyorum ama bizim siteyi bırakma yani,burda kimse sıkmaz senn canını sıkmaz burda:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24İyi akşamlar herkeze kimler var bakalım burada ben geldim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
plt15
|
![]() Cevap : Samimi ve " Sinsi " Sohbetler Diyarı 7/24kanka geldimmi bilmem |
![]() |
![]() |