![]() |
Cevap : Alttaki Nereli ? |
![]() |
![]() |
#106 |
haticee
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?hayır ![]() ![]() antalya
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?hayır londra :D
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?merkezden :D:D:D are you from TURKEY :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?aslında o çeviri tam ve düzgün değil ama geçerli diyelim :D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
TiFus
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?çok fazla ihtiyaç duymadıım için geçerli olmasını yeterli buluyorum sana o çeviri 4 dilde yapabilirim 4 dili geçerli olucak derecede yazabiliyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?vera صيف лято estiu 夏天 ljeto léto zomer write suvi tag-araw kesä été verán καλοκαίρι קיץ गर्मी nyár musim panas estate 夏 여름 vasara vasara sajf sommer lato verão vară лето Leto poletje verano sommar tag-araw ฤดูร้อน літо mùa hè birkaç dilde 'yaz' yazıyo :D ben beklerim :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
TiFus
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?Google çeviri kullandın !!! arkadaşım hile kullanmadan yaz yazacaksan Türk alfabesinde ve klavyesinde hiçbir tuşa basılarak bunlar oluşturulamaz !!! ฤดูร้อน |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?Google çeviri kullandın diyosun ama kullanmadım yinede hile yaptım o doğru :D:D ama benimde tam olmasada 3 tane dilim var |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
TiFus
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?yeter artık şaka maka dışında bu kadar eleştiri yeter benim hiç bir hileye tehamülüm yok helede birinin hile kullanıpta bana hava atmasına tamam tartışma bitti bundan sonr ayrı takılırız iyi forumlar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?Arkadaşlar şakayı kaldıramıyorsanız şakada yapmayın ![]() ![]() ![]() Üstteki yazmamış ama ben alttakinin İstanbul'da yaşadığını düşünüyorum:) ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
_SiYaH_
|
![]() Cevap : Alttaki Nereli ?HYR ![]() İzmir ??
|