Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aile, havas, istekleriniz, sevgilii, vsyardım, yardım

Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)

Eski 06-27-2012   #106
Prof. Dr. Sinsi

365 GÜN için her güne belli miktarda sabır verirmiş Rabbim senin o gün sabrın az verilmiş ve eski acılarına sabredememiş olabilirsin Rabbim'in selamete çıkarması için bol bol "ya SELİM" ESMASINI ZİKRET BAK HERŞEY NE KADAR GÜZEL OLACAK GÜZEL DÜŞÜN POZİTİF OL VE KENDİNE GÜZELLİKLERİ ÇEK KÖTÜYÜ İYİ BAK SENİN ELİNDE BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR VE ALLAH TEALA İLE PAZARLIK YAPMA NE YAPIYORSAN KENDİN İÇİN YAPIYORSUN İYİYİ DE KÖTÜYÜDE İSYAN EDERSEN SIKINTIN ARTAR SABREDERSEN AZALIR VE MÜKAFATLANDIRILIRSIN GERÇEK SABIR ÜZÜNTÜ VE ACI GELDİĞİ ANDAKİ SABIRDIR SONRAKİ DEĞİL YÜCE ALLAH IM NEDEN DEDİRTME, İSYAN ETTİRME DİYE DUA ET ÖYLE ZAMANLARDA ÇOK İŞE YARAR
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #107
Prof. Dr. Sinsi

bilen birilerinden yardım istiyorum arkadaşlar

selam arkadaşlar benim sizlere soracağım bi sorum olucak acaba yapayım mı yapmayımmı diye tereddütteyim
şimdi konu bu internette gezinirken şu yazıyı okudum bayadır da düşünüyorum benim 3 senelik bi ilişkim var sevgilimde beni seviyor eminim ama çok daha fazla sevsin istiyorum
İncirle yapılan aşk büyüsü
Bir adet incir alınırÜstüne Ya Beduh,Ya Kısmet,Ya Muhabbet sözü bin kere okunurSonra aşık olması istenen kişiye bu incir yedirilirBöylece inciri yiyen büyüyü yapana kalpten bağlanır ondan asla ayrılmak istemezBu büyü hayli etkili ve yapılması da kolay bir büyüdür
bu duayı yapsam büyü olmuş oluyormu eğer büyü ise günaha girmek istemem lütfen bilen birileri bana yardımcı olabilirmi başka kimselerede soramıyorum ki şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #108
Prof. Dr. Sinsi

selam arkadaşlar benim sizlere soracağım bi sorum olucak acaba yapayım mı yapmayımmı diye tereddütteyim
şimdi konu bu internette gezinirken şu yazıyı okudum bayadır da düşünüyorum benim 3 senelik bi ilişkim var sevgilimde beni seviyor eminim ama çok daha fazla sevsin istiyorum
İncirle yapılan aşk büyüsü
Bir adet incir alınırÜstüne Ya Beduh,Ya Kısmet,Ya Muhabbet sözü bin kere okunurSonra aşık olması istenen kişiye bu incir yedirilirBöylece inciri yiyen büyüyü yapana kalpten bağlanır ondan asla ayrılmak istemezBu büyü hayli etkili ve yapılması da kolay bir büyüdür
bu duayı yapsam büyü olmuş oluyormu eğer büyü ise günaha girmek istemem lütfen bilen birileri bana yardımcı olabilirmi başka kimselerede soramıyorum ki şimdiden teşekkürler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #109
Prof. Dr. Sinsi

ben bir dua istiyorum, arkadaşlar aranızda bileniniz varsa bana yardımcı olabilirmi?

etrafımda yok yere hakımda konuşan dedikodu yapan habi gayret ne yapmış ne olmuş diye benim geçmişimi didikleyen yani beni cekemeyen insalar var

onalrın dedikodusunda, bu konusmalarından kurtulmak istiyorum onların şerrinden korunabileceiğim bir dua varmı
yani beni unutum gıtsınler ve adımı bıle anmasınlar?

lutfen yardım edın cok uzuluyorum

--- Sonraki mesaj ---

lütfen yardımalrınızı bekliyorum:S

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #110
Prof. Dr. Sinsi

selma arkadaslar ben yillardir istemedigim birinden kurtulmaya calisiyorum bunu o kadar istiyorumki anlatamam ne rahat birakiyorki ben hayatimi duzene koyayim nede dogru durust bir hayat yasatiyor biktim boyle yasamaktanbiliyorum hemen fordaki formullere goz at diyecekler olacak aranizda yapabileceklerimin formdakilerden yani yaptim hic etkisi olmadi her gece uyumadan uzun zamadir bu kisi uzerinde yogunlasiyorum biraksin artik beni diye ama yok olmuyor bana tavsiyelerde bulunabilecek yada yardimci olabilicekler varmi simdiden allah razi olsun
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #111
Prof. Dr. Sinsi

fay SAHARA Nickli Üyeden Alıntı

geçmiş olsunçocuğunuzu alın karşınıza 313 ayetel kürsi okuyun önünüzede bir bardak su koyun o suyuda içirin bemele ile 3 yudumda fatiha suresi de ins ve cin nazarına birebirdir fatiha ve ayetel kürsi temizler Allahın cc izniyle

çoooooooook teşekkür ederim arkadaşım bu nazarı kaldırır inşallah uğramanın etkileri için bildiğin bi dua varmı

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #112
Prof. Dr. Sinsi

affetALLAHım Nickli Üyeden Alıntı

o kadar zor drumdayım kigünahımın bedelini ödüyorum biliyorumama ben günahımın şerrinden Rabb ime sığındımO cc bana yardım eder

birisi tarafından tehdit ediliyorumaileme zarar verebilironları üzebilirbenim yüzümden ailemin sıkıntıya girmesini istemiyorumnasıl engelleyebilirim o kişiyiderdimi paylaşacak yardım dileyecek kimsem yok

nolur bana yardım edinaz önce yeni üye oldumbeni ne yapmam nasıl dua etmem gerektiği konusuda bilgilendirirmisinzbi ara 7 fatiha 11 ihlası şerif duası okuyan şerden uzak kalır die bi başlık görmüştüm ama bulamadım

lütfen yardım edin

öncelikle şuna katiyen inanmalısın Aynı şekilde bende korktum biriin zulmünden ve dua kitabında buldum uyguladım Allah'ın izni ile o kişiden bana zarar gelmedi Bu yapacağın büyü falan değil kesinlikle duanın gücüben yastıktan yün çıkardım elimle ip yaptım onuönce abdest al besmele ile şu kişinin zulmünden korkuyorum korkularımdan emin et beni vs de elle eğerilmiş yün ipe 9 adet düğüm atılır her atışta kafirun suresini oku düğümlebu ipi üzeride bulundur tüm korkularından emin ol denenmiştir

ha birde
Ya ALLAHÜ, YA KADİRU, YA KAHHARU, YA MÜNTEKIMÜ İMSAK ATMADAN ÖNCE 1700 DEFA OKURSAN ZALİM TESİRSİZ HALE GELİR

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #113
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar araştırıyorum bakıyorum ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim
sevgilim işinde yükselmek için iş yapacağı büyük bir firmaya teminat senedi vermişti zamanında
şimdi hiç borcu olmadığı halde teminat senedi verdiği firma sadece onu iflas ettirmek için senedini icraya verdiAllah ta şahit hiç alacakları olmadığı halde böyle bir kötülük yaptılarşimdi bunlarla uğraşıyor,bunalıma girdiçok dua okuyorum
o kötülük yapan şahsın ağzı dili bağlansınsevgilimle uğraşmaktan vazgeçsin istiyorumbunun için önerilerinizi bekliyorumneler yapabilirim
ayrıca sormak istediğim büyü gibi birşey yapılabilir migünaha girer miyim?

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #114
Prof. Dr. Sinsi

Canım acele etme iyi taraflarına bakmaya çalışBenoğlumla 3 yıl uğraştım kendi istediği bölüme girdi,fakat hayal kırıklığına uğradı yurt dışına gitmek istedi, bırakmadımŞimdi 3 sınıfta bu yıl okula ancak adapte oldu,gitmediğinede çok memnun Okulunuda çok seviyor,199 puanla 2 yıldır yaz okuluna bıraktılar,üstelik tek dersten diğer dersleri yüksekBir çok öğrenci ilk yıllar aynı sorunları yaşıyor ,sonra alışıyorlarAyetel kürsiyi bol bol oku fazla kafanı takmamaya çalış rahat ol Rabbinden hayırlısını iste
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #115
Prof. Dr. Sinsi

sa arkadaşlar ilk kez konu açıyorum umarım doğru oluyordur
ben dualarımı zikirlerimi yaparken biçok seferinde kulaklarımda yüksek bi çınlama ve uğultu oluyornedir bileniniz varmı? bi yerdede okumuştum sanırım şükrü 34 arkadaşım yazmıştı duanın kabulüne işarettir diye ama bazen sağ kulağım bazense sol kulağımda oluyor? sizlerdede oluyormu bu yada bu gibi şeyler, ve bunun hakkında ne bilir biliyorsunuzherkesden şimdilik aro selametle

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #116
Prof. Dr. Sinsi

arkadaslar, benim samimi komsumun babasi cok sinirli eve gelince haftadaa bir kac kez sesini basina atiyor ve bagirip cagiriyor bina yerinden sallanir oldu komsum cok korkuyor babasindan cükü bazen ya onu ya da kardesini dövüyor annelerine e cok bagiriyor kizlarina hic güler yüz göstermez adam ama disari cikinca sanki melek melek evde de öyle olmasi icin ne yapila bilir lütfen yardim edin kizlar evi terk etmek üzere
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #117
Prof. Dr. Sinsi

Bir arkadaşim kayinvalidesi tarafindan iftiraya uğradi, ve şuan yuvasi yikiliyor bu yüzden, çok zor durumda eş inanmadi ortaya çikarmak için uğraşti fakat bu sefer söylediği şeyi inkar etti arkadaşimin şahitlerini tehdit ederek, onlarda biz bunu söylemedik diyiverdiler olaylar büyümesin diye bu sefer de eşi arkadaşima düşman oldu sen anneme iftira atiyorsun diye pazartesi günü eşi boşanma davasi açiyor bu kadinin ilk yaptiği değildi bu ama en affedilmeziydi namus konusu çünkü 2 çocuklari var ve deli gibi birbirini seven insanlar şuan boşaniyor anne ve şahitler itiraf etmezlerse herşey bitecek kiz şuan bitmiş durumda allah rizasi için havas hocalari ve tüm dostlar varsa böyle bir yöntem yazin pazartesiye kadar bir yuva kurtaralim
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #118
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim sonunda aranıza katılmak istedim
benimde bi sıkıntım var arkadaşlar ve Allahın izniyle sizin yardımlarınızla bunu atlatacağımı düşünüyorum3 senedir birlikte olduğum biri var niyetimiz en başından beri ciddive bu senee ilkkez bunun için büyük bi adım attık ben konuyu aileme açtımannem en başından beri biliyordu zaten ama uzak die hep karşı çıktı çok büyük tepkiler koydu bana hatta her tartışmada beddualar etti diyebilirim sırf uzaklıktan dolayı istemiyor annem sevdiğim kişi kayseride ben ise istanbuldayım evlenirsekde kayseride oturucaz ve şunuda belirteyimki sevdiğim insan annemin istediği gibi biri ona rağmen sırf uzaklık yüzünden annem inat etti vermiyo
ben babamada açtım konuyu ve o çok şükür anlayışılı davrandı hatta abimle sevdiğim kişinin görüşmesini istedi görüştülerde ve sevdiler birbirlerini Yani anlıycanız bu işe babam razı ama ben annemi hiç bi şekilde ikna edemiyorum sitedeki bazı şeyleride denedim alahhümme ya vedud u ve summun bükmun gibi annemin bu işe karşı çıkmasını engelleyecek dualarıda ama hiç biri bi işe yaramadı Rabbime çok dua ediyorum her zaman hergün yasin okuyorum 41 defa fetih suresinide okudum ama olmadı malesef
sizden ricam lütfen banada yardım elinizi uzatın başka bildiğiniz yöntemler varmı anemi bu işe ikna edebilmem içn paylaşırsanız çok sevinirim şimdiden Rabbim razı olsun hepinizden

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #119
Prof. Dr. Sinsi

7 senedir bir ayrilip bir baristigim bir sevgilim var Birbirimizi cok seviyoruz Bazi sebeplerden oturu ayri kalmak zorunda oldugumuz zamanlar olsa da sevgimizde bir azalma olmadi hic 1,5 sene once bir ara evlilik yoluna girdik ama sonra baska sebeplerden oturu olmadi Simdi hala beraberiz, hala beni cok sevdigini soyluyor ama evlilik konusu acilmiyor bile Kucuk bir cevrede yasiyorum, ele gune artik adimiz cikti ve evlenmemiz gerek Bunun icin dua yada baska sey bilen var mi tasiyesi olan ben bu adami nasil yeniden evlilik yoluna sokabilirim aileme cevreme karsi inanin cok caresiz durudayim lutfen yardim edin Abim cok uzerime geliyor bu isi namus meselesi yapti bana birsey yapmasindan korkuyorum
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 06-27-2012   #120
Prof. Dr. Sinsi

arkadaşlar yardım edin lütfen

arkadaşlar mrb yeni üyeyim istanbuldan yazıyorum birisiyle kavga ettik davalık olduk aslında ben hatalıyım karşı tarafla barışmak istiyorum fakat yanaşmıyorlar mahkemede iş uzayıp dursunda istemiyorum onlar çok zengin benim kazanmam mümkün değil zaten aslında kazanmak bile istemiyorum çünkü suçun çoğunluğu bende yalan yok barışmak için onları nasıl ikna edebilirim yardım edin lütfen ne okuyayım ne yapayım pişmanım ama elimden bişi gelmiyor ikna edemiyorum çok üzgünümm çokkk

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com