![]() |
Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım) |
![]() |
![]() |
#106 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)365 GÜN için her güne belli miktarda sabır verirmiş Rabbim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)bilen birilerinden yardım istiyorum arkadaşlar selam arkadaşlar benim sizlere soracağım bi sorum olucak acaba yapayım mı yapmayımmı diye tereddütteyim şimdi konu bu internette gezinirken şu yazıyı okudum bayadır da düşünüyorum benim 3 senelik bi ilişkim var sevgilimde beni seviyor eminim ama çok daha fazla sevsin istiyorum İncirle yapılan aşk büyüsü Bir adet incir alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu duayı yapsam büyü olmuş oluyormu eğer büyü ise günaha girmek istemem lütfen bilen birileri bana yardımcı olabilirmi başka kimselerede soramıyorum ki şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)selam arkadaşlar benim sizlere soracağım bi sorum olucak acaba yapayım mı yapmayımmı diye tereddütteyim şimdi konu bu internette gezinirken şu yazıyı okudum bayadır da düşünüyorum benim 3 senelik bi ilişkim var sevgilimde beni seviyor eminim ama çok daha fazla sevsin istiyorum İncirle yapılan aşk büyüsü Bir adet incir alınır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu duayı yapsam büyü olmuş oluyormu eğer büyü ise günaha girmek istemem lütfen bilen birileri bana yardımcı olabilirmi başka kimselerede soramıyorum ki şimdiden teşekkürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)ben bir dua istiyorum, arkadaşlar aranızda bileniniz varsa bana yardımcı olabilirmi? etrafımda yok yere hakımda konuşan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() onalrın dedikodusunda, bu konusmalarından ![]() ![]() ![]() ![]() yani beni unutum gıtsınler ve adımı bıle anmasınlar? lutfen yardım edın ![]() ![]() --- Sonraki mesaj --- lütfen yardımalrınızı bekliyorum:S |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)selma arkadaslar ben yillardir istemedigim birinden kurtulmaya calisiyorum bunu o kadar istiyorumki anlatamam ne rahat birakiyorki ben hayatimi duzene koyayim nede dogru durust bir hayat yasatiyor biktim boyle yasamaktan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)fay SAHARA Nickli Üyeden Alıntı geçmiş olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() çoooooooook teşekkür ederim arkadaşım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)affetALLAHım Nickli Üyeden Alıntı o kadar zor drumdayım ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() birisi tarafından tehdit ediliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nolur bana yardım edin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lütfen yardım edin öncelikle şuna katiyen inanmalısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ha birde Ya ALLAHÜ, YA KADİRU, YA KAHHARU, YA MÜNTEKIMÜ İMSAK ATMADAN ÖNCE 1700 DEFA OKURSAN ZALİM TESİRSİZ HALE GELİR ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar araştırıyorum bakıyorum ama ne yapmam gerektiğine karar veremedim ![]() sevgilim işinde yükselmek için iş yapacağı büyük bir firmaya teminat senedi vermişti zamanında ![]() şimdi hiç borcu olmadığı halde teminat senedi verdiği firma sadece onu iflas ettirmek için senedini icraya verdi ![]() ![]() ![]() ![]() o kötülük yapan şahsın ağzı dili bağlansın ![]() ![]() ![]() ![]() ayrıca sormak istediğim büyü gibi birşey yapılabilir mi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Canım acele etme iyi taraflarına bakmaya çalış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)s ![]() ![]() ![]() ![]() ben dualarımı zikirlerimi yaparken biçok seferinde kulaklarımda yüksek bi çınlama ve uğultu oluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaslar, benim samimi komsumun babasi cok sinirli eve gelince haftadaa bir kac kez sesini basina atiyor ve bagirip cagiriyor ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)Bir arkadaşim kayinvalidesi tarafindan iftiraya uğradi, ve şuan yuvasi yikiliyor bu yüzden, çok zor durumda eş inanmadi ortaya çikarmak için uğraşti fakat bu sefer söylediği şeyi inkar etti arkadaşimin şahitlerini tehdit ederek, onlarda biz bunu söylemedik diyiverdiler olaylar büyümesin diye bu sefer de eşi arkadaşima düşman oldu sen anneme iftira atiyorsun diye pazartesi günü eşi boşanma davasi açiyor bu kadinin ilk yaptiği değildi bu ama en affedilmeziydi namus konusu çünkü 2 çocuklari var ve deli gibi birbirini seven insanlar şuan boşaniyor anne ve şahitler itiraf etmezlerse herşey bitecek kiz şuan bitmiş durumda allah rizasi için havas hocalari ve tüm dostlar varsa böyle bir yöntem yazin pazartesiye kadar bir yuva kurtaralim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar bende yeni üye oldum foruma uzun zamandır takip ediyordum ama üye değildim sonunda aranıza katılmak istedim ![]() ![]() benimde bi sıkıntım var arkadaşlar ve Allahın izniyle sizin yardımlarınızla bunu atlatacağımı düşünüyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben babamada açtım konuyu ve o çok şükür anlayışılı davrandı hatta abimle sevdiğim kişinin görüşmesini istedi görüştülerde ve sevdiler birbirlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sizden ricam lütfen banada yardım elinizi uzatın başka bildiğiniz yöntemler varmı anemi bu işe ikna edebilmem içn paylaşırsanız çok sevinirim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)7 senedir bir ayrilip bir baristigim bir sevgilim var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Aile,Eş,Sevgilii vs...Yardım İstekleriniz (Havas Yardım)arkadaşlar yardım edin lütfen arkadaşlar mrb yeni üyeyim istanbuldan yazıyorum birisiyle kavga ettik davalık olduk aslında ben hatalıyım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|