![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
funeralsong
|
![]() hiç bir zaman oynamadım ![]() en son ne zaman cılgınlık yaptın(neydi açıklamasıyla birlikte pls):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
tatia27
|
![]() Geçen Cmtesi Günü 5 Genç Kiz Gece Hamama Gittik Harikaydi Hamama Girişimizden çikişimiza Kadar Bu Kadar Eglendigimi Hatirlamiyorum En Son Ne Zaman Birini Alttan Almak Zorunda Kaldin ?
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
*KeDi KeSeN*
|
![]() bilmiyonmu kanka ben her gece basket oynuyozz sen le :D en son ne zaman birini öldürdün veya öldürmeyi düşündün |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
90burcu
|
![]() 1saat önce geometri hocamı öldürmei düşündümm en son ne zmaan gülmekten çenen ağrıdı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
J_TERRY
|
![]() walla bozma bıraz kasak bılaf bız bunu lafyeme dıye degıstırsek yok sa ayıp yanı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
J_TERRY
|
![]() hergun kankamla konusurken ortalama 10 ıle 15 oluyo (hewesı kırılmasın dıyı yok sa kendı bozuluyo) en son ne zaman sınemaya gıttın ve hangısı??? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
yosun_26
|
![]() en son ne zaman gittiğimi hatırlamıyorum ama pazartesi beraber gidicez terryciğim en son ne zaman çok kötü hastalanıp yataklara düştün? (Allah bidaha göstermesin) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
mate
|
![]() ya 2 sene önce yoğun bakımda falan yattım allah cümlemize göstermesin en son ne zaman yeni bişey aldın?? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
emreduman
|
![]() ooo bu çok zor bi soru :)) 15 gün önce falan almıştım sanırım ![]() ![]() en son ne zaman samimi bir dostla tanıştın? |
![]() |
![]() |
|