![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Ergenekon
|
![]() 23/07/2007 ![]() Elimizin altında nice hazineler var da bilemiyoruz Rabbim kıymetini, affeyle bağışla bizi ![]() Analarımızın dualarını üzerimizden eksik eyleme Rabbim ![]() Rabbim, analarımıza hayırlar lutfeyle ![]() Yaşlılık, hastalık, yalnızlık ![]() ![]() Onlar gönül tacımız, her işte duacımız ![]() Madem rahmetini annelerde tecelli ettirdin Rabbim, öyle ise onların dualarını da müstecap eyle ![]() Bizim için ettikleri hayır dualarını da kabul eyle ![]() Anneciğini özleyen, yüzünü bile görmeyen, başını göğsüne dayayıp bir kerecik olsun o sinelerde yatıp uyuyamayan nice şefkatli yetimler, nice öksüzler var Allah’ım ![]() ![]() ![]() Anaları yar eyleyen dualarını var eyleyen bizleri hiçbir vakit dar eyleme Allah’ım
![]() ![]() Sevgili Habibinin annesi Hz Amine hatun hürmetine, büyük anamız Hz Hatice, Hz Aişe hürmetine, Hz Fatıma hürmetine annelerimizi affeyle ![]() ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
puslu
|
![]() Amin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Ergenekon
|
![]() 24/07/2007 ![]() "Allah'ım! Recep ve Şaban aylarını bizim için mübarek kıl ve bizi Ramazan ayına ulaştır" ![]() Allah'ım; rızık olarak bize verdiğini bereketlendir, bizi ateş azabından muhafaza eyle ![]() Ey diri olan, ey Kayyum olan Rabbim rahmetin adina yardimını talep ediyorum ![]() ![]() Tüm sevenleri kavuştur Yarabbi! Sevenlere ayrılık verme Allah'ım ![]() Allahım! Kur’ân-ı kerîm hürmetine bana rahmet eyle, Kur’ânı bana îmân, nûr, hidâyet ve rahmet kıl, Allahım Kur’ân-ı Kerîmden unuttuğum oldu ise bana hatırlat, anlamadığım olduğu ise bana anlat, gece ve gündüzde Kur’ân okumayı bana nasib et, Kur’ân-ı Kerîmi lehimde hüccet kıl, Ey âlemlerin Rabbi ![]() Allah'ın tüm güzel isimleriyle, Allah'a tevekkül ettim ![]() ![]() Allah'ım bana güzel, mutlu, sağlıklı, dileklerimin yerine geleceği güzel bir gün nasib eyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Ergenekon
|
![]() 25/07/2007 ![]() "Başka bir ilâh yok, ancak Allah var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Yarattıklarının şerrinden Allah'ın tam kelimelerine sığınırım" "Yâ Rabbi! Yapdıklarımın şerrinden sana sığınırım: Ve senin bana in'âm ve ihsan etdiğin ni'-metleri ikrar ve i'tirâf ederim ![]() ![]() "Ey Rabbim! Kulağımın şerrinden, gözümün şerrinden, dilimin şerrinden, kalbimin şerrinden sana sığınırım ![]() Sana teslîm oldum ey Rabbim! Sana îmân etdim, sana tevekkül etdim ve sana yöneldim, inanmayanlara karşı, sana dayanarak mücâdele etdim ve neticede ancak seni hakem olarak kabul etdim, benim evvelki yapdıklarımı da, sonradan yapacaklarımı da, gizli yaptıklarımı da açık yapdıklarımı da mağfiret et ![]() "Senin isminle ölür, Senin isminle dirilirim ya Allah!" "Dâima yediren ve kendisine hiç yedirilmeyen, bizi doğru yola ulaşdırıp da doyuran ve suya kandıran ve hep güzel vesilelerle imtihan eden Allah'a hamdederiz ![]() Bana, bütün mü'minlere mağfiret et ey Rabbim" Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
angelesdream
|
![]() yine çok güzel dualar etmişsin sevgili ergenekon ![]() tüm dualarımızın kabulunu diliyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Ergenekon
|
![]() 27/07/2007 Cumanız mübarek olsun ![]() Ey Allahım, Her sabah ufuktan güneşi yükselttiğin gibi Aşkını da kalbimizde yükselt ![]() Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum ![]() ![]() ![]() "Bizi öldürdükten sonra dirilten Allah'a hamd olsun ![]() ![]() "Ne iyinin ne kötünün ulaşamayacağı Allah'ın tam kelimelerine yarattığı şekil verdiği ve ektiği herşeyin şerrinden sığınırım ![]() "Ey Allah'ım, Kur'an okumak, seni zikir ve sana şükür etmek, sana olan ibadeti güzelleştirmek hususlarında bana yardım et! ![]() ![]() "Allah'ım, bana Cennet kokusunu duyur, Cehennem kokusunu hissetirme!" "Allah'ım, yüzlerin kiminin ak, kiminin kara olduğu o günde, benim yüzümü ak çıkar!" "Allah'ım, kitabımı sağımdan ver, hesabımı da kolay eyle!" "Allah'ım, beni sözü dinleyip de en güzeline uyanlardan eyle "Allah'ım, ayakların sırat üstünde kaydığı günde, ayaklarımı sırat üstünde sabit eyle, kaydırma! ![]() ![]() Amin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Ergenekon
|
![]() 28/07/2007 ![]() Uyandır bizi Rabbim, Kendimizden memnun olup derinlemesine uykuya dalarsak ![]() Bana ruhumu geri veren, vücûdumu afiyette kılan ve kendisini zikretmeğe müsaade eden, Allah'a hamd olsun ![]() "Allah'dan başka ilâh yok, yalnız O vardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Allah'ın ism-i şerifini zikrederek evimden çıkıyorum ![]() ![]() ![]() Bütün işlerimde Allah'a güveniyorum Güç ve kuvvet ancak ve ancak Allah'ın yardımıyla olur ![]() Âmin! |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Ergenekon
|
![]() 29/07/2007 ![]() İki damla gözyaşı, tövbenin süsüdür ![]() ![]() ![]() Duayla çiçek açan tövbenin, vicdanın, kalbin, aklın, kısacası bütün vücudumuzun dile gelip: “Affeyle Allah’ım, sen bildirdin; ben bilemedim! Affeyle Allah’ım, sen öğrettin; ben unuttum!” demesidir ![]() Beşer olmanın, insanlığın, insanın; insanı düşürdüğü yerde insanın kendini görmesinin adıdır tövbe ![]() Avuçlarımıza yanağımızı yaka yaka damlayan gözyaşı kalbimizi, vicdanımızı, ruhumuzu yakıp da kazanmıştır sıcaklığını ![]() Onun için yakıcıdır gözyaşı ![]() Hele tövbe için dökülen gözyaşı, daha bir yakıcıdır ![]() Pişmanlık vadisini boydan boya geçmiş, tövbe vadisine gelip Rabb’ine el açmıştır kul ![]() Yanmış, yakılmış, pişmiş ve “olmuş”tur ![]() İnsan tövbe vadisine geldiği zaman, şeytanın iplerinden kurtulmuş melek kanatlarının gölgesine sığınmıştır ![]() İnsan, yüce dergâha üzerindeki kirli kaftanı atıp beyazlara bürünmek için gelmiştir ![]() Peygamber Efendimiz (sas), “Günahtan tövbe eden, bir günah işlememiş gibidir ![]() ![]() “Kul bir günah işler, sonra da günahını itirafla tövbe ederse, Allah Teâlâ tövbesini kabul ve affeder ![]() ![]() Ne büyük bir müjdedir bu, günaha batmış olana! Ne büyük bir çıkıştır bu, günaha dalmış olana! Ne büyük bir haberdir bu, günaha boğuldum diyene! Ne güzel bir dindir bu! Ne güzel bir kapıdır tövbe! Ne güzel bir arınma vadisidir tövbe! Günah vadisinden, hata dağından, tövbe kapısından geçerek bizlere arınma imkanı sunan Rabb’imize şükrederiz ![]() Şükrederiz, daha nice nimetleri bizlere veren Rabb’imize ![]() Şükrederiz Rabb’imize, tövbe ederken bize iki damla gözyaşı verdiği için ![]() Şükrederiz, günahtan sıyrılıp tövbeye sığınacak bir kalbe sahip olduğumuz için ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Ergenekon
|
![]() 30/07/2007 Salvele Peygamber -Efendimiz sallallahu aleyhi ve sellem-buyurmuşlardır ki: "Cenâb-ı Hakk'a rızâya ermiş olarak mülâki olmak arzusunda bulunanlar bana çokça salât göndersinler ![]() "Tahkîkan sizden bana en yakın olan kimse beni çokça salât ve selâmla yâd edenlerdir ![]() "İhtiyâcı bulunan bir şeyi te'minde zorluğa düşen bir kimse bana çokça salât ve selâm göndersin ![]() ![]() "Muhakkak ki insanların en ziyâde cimri olanı yanında ismim anılıp da bana salavât ve selâm göndermeyen kimsedir ![]() "Bir kimse yanında ismim zikrolunur da bana salât ve selâm göndermezse o kimse şakîdir ![]() Bize olan muhabbetinden dolayı: "Allah Teâlâ Muhammed - aleyhi's-salâtü ve's-selâm-ı lâyık olduğu şekilde mükâfatlandırsın ![]() ![]() ![]() Peygamber -aleyhisselâm-a salât edilinceye kadar her duâ yolda bekler, gitmez, kalır ![]() "Allah'ın ismi zikrolunmaksızın ve bana salavât gönderilmeksizin başlanan bir iş kesilir kalır, batar ![]() "Allah Teâlâ bana ümmetim için iki emân indirdi ![]() "Sen onların içinde bulunduğun müddetçe Allah onlara azâb edecek değildir ![]() ![]() “ Ben gidince onların arasında kıyamete kadar istiğfarı bırakdım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Ergenekon
|
![]() 31/07/2007 Allah'ım ![]() ![]() ![]() Lütfet ki gittiğimiz her yere barış götürelim, Bölücü değil, bağdaştırıcı, birleştirici olabilelim ![]() Nefret olan yere sevgi, yaralanma olan yere affedicilik, Kuşku olan yere inanç, ümitsizlik olan yere ümit, Karanlık olan yere aydınlık ve üzüntü olan yere sevinç saçıcı olmayı Bize lütfet Ya RABBİ! Kusurları gören değil kusurları örtenlerden, Teselli arayanlardan değil teselli verenlerden, Anlayış bekleyenlerden değil anlayış gösterenlerden, Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil sevenlerden olmamıza yardım et ![]() Yağmur gibi hiçbir şeyi ayırt etmeyip, ışığıyla tüm varlığı aydınlatanlardan, Toprak gibi her şey üstüne bastığı halde, hiçbir şeyini esirgemeyip, nimetlerini herkese verenlerden olmayı bize lütfet ![]() Alan ellerin değil veren ellerin, Affedici olduğu için affedilenlerin, Hak ile doğan, Hak ile yaşayan, Hak ile ölenlerin Ve sonsuz yaşamda yeniden doğanların safına katılmayı Bize nasip eyle ![]() Amin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Ergenekon
|
![]() 01/08/2007 Allahım! Sırlar semasının güneşi, nurların mazharı, celâl medarının merkezi, cemal feleğinin kutbu olan ebediyyete mensub latif Muhammed'in zâtına salât eyle! Allah'ım! Onun Senin katındaki sırrı ve Sana olan manevi yaklaşması hürmetine korkumu emniyete çevir, hatalarımı sil, hüzün ve hırsımı gider, benim destekçim ol, beni benden alıp Kendine götür, yaklaştır, benliğimden geçmeyi bana nasip et, beni nefsime meftun ve hislerimle perdelenmiş kılma, bana her gizli sırrı aç! Allah'ım! En üstün rahmet, en mükemmel selam ve en güzel selametlerini, peygamberliğin başlangıcı ve sonu, risalet semasının güneşi, en parlak nur, en temiz sır, kıyamet gününde Kevser havuzunun ve şefaatinin sahibi, melek ve insanların efendilerinin efendisi, Allah'ın yaratıklara karşı delili, peygamberlerin sultanı, Allah'ın seçkin kullarının rehberi, Âlemlerin Rabbinin Habibi, Efendimiz ve en şereflimiz olan Hz ![]() ![]() Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Ergenekon
|
![]() 02/08/2007 Allahım! Sırlar semasının güneşi, nurların mazharı, celâl medarının merkezi, cemal feleğinin kutbu olan ebediyyete mensub latif Muhammed'in zâtına salât eyle! Allah'ım! Onun Senin katındaki sırrı ve Sana olan manevi yaklaşması hürmetine korkumu emniyete çevir, hatalarımı sil, hüzün ve hırsımı gider, benim destekçim ol, beni benden alıp Kendine götür, yaklaştır, benliğimden geçmeyi bana nasip et, beni nefsime meftun ve hislerimle perdelenmiş kılma, bana her gizli sırrı aç! Allah'ım! En üstün rahmet, en mükemmel selam ve en güzel selametlerini, peygamberliğin başlangıcı ve sonu, risalet semasının güneşi, en parlak nur, en temiz sır, kıyamet gününde Kevser havuzunun ve şefaatinin sahibi, melek ve insanların efendilerinin efendisi, Allah'ın yaratıklara karşı delili, peygamberlerin sultanı, Allah'ın seçkin kullarının rehberi, Âlemlerin Rabbinin Habibi, Efendimiz ve en şereflimiz olan Hz ![]() ![]() Âmîn ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|