Gelme Kendİmİ Avuttum... |
03-03-2008 | #106 |
gülgüzeli
|
Gelme Kendİmİ Avuttum...__________________
03-08-2008 | #108 |
kosovalı27
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!ellerinize saglık cok güzel olmuş
03-12-2008 | #111 |
cadi_silvia
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!Giderken elveda demeden gitmek var mıydı? Giderken elveda demeden gitmek var mıydı? Seviyorum derken yalan mıydı? Neydi hatam bırakıp git Söylemeden gitmek var mıydı? Sevmek suçmuş bunu anladım Bir daha sevmek mi tövbeler olsun Senin sevgini yüreğimde saklayacağım Sevgini yüreğimden atmayacağım Verdiğin güller elimde kaldı Döküldü yapraklar bir bir yok oldu Hatıra kalmadı Sen gittin gideli hayallerim yok oldu Bir düş gördüm sandım birden Senin düşünü Ben bende değilim gittin gideli Elveda demeden gitmek var mıydı? Sevgiyi sundun sonra terk etin Seviyorum diye ne diller döktün Sevgimiz aşka dönüşünce korkup terk ettin Söyle elveda demeden gitmek var mıydı? Sevgi dilencisi değilim Gittiğin yerde mutlu olmanı isterim Sevgisiz bir ömür geçirme dilerim Elveda demeden gitmek var mıydı? |
03-12-2008 | #112 |
fbmerve
|
GÖNÜL KİMİ SEVERSE AŞK ONDA GÜZELDİR BAŞKASINDA KAR ETMEZ RÜYALARA REST ÇEKTİM HİÇ UYUMUYORUM HERKES DERİN UYKUDAYKEN BEN SANA DALIYORUMRÜYALAR ÇOK TATLI DERLER BEN SENİ TADIYORUMONLAR UYKUYA BEN SANA DOYAMIYORUM SEVİPTE VAZGEÇMEK İÇİN DEİL ÖMÜR BOYU SEVMEK İÇİN GÜLÜPTE ÜZMEK İÇİN DEİL HEP MUTLU ETMEK İÇİN UNUTMK İÇİN DEİL HEP HATRLAMAK İÇİN MENFAATM İÇİN DEİL UĞRNA ÖLMEK İÇİN VARIM YAKINLIK NE MEKAN NEDE ZAMNLA SINIRLIDIRELLER GÖĞE AÇLDIINDA AKLA İLK GELNLER YAKIN OLANLRDIRAKLMDA YÜREİMDE DUAMDASIN BELKİ Bİ ÇİÇEKTİM AMA GÜL OLMDM BELKİ Bİ SVENDM AMA SEVLEN OLMDM BELKİ DERYALARI VERDİM AMA Bİ DAMLA SU BULMDM FAKAT NE GÜLLR GBİ BYNUMU BÜKTÜM NEDE BULTLR GİBİ AĞLDM BEN YALNZCA KENDİ SEVGİMLEN YAŞADIM |
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
03-12-2008 | #113 |
haticee
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!wayyyyy merve çok güzel sözzlerrrrrrr helal olsun |
03-12-2008 | #114 |
cadi_silvia
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!merve ve enes kardeşim ve yöneticiler affınızı isteyerek bir uyarıda bulunmak istiyorum resimli şiirler bölümündesiniz muhabbet ediyorsunuz mümkünse bu muhabbetlerinizi msnde yaparsanız forum açısından iyi olur diye düşünüyorum ve ayrıca bildiğim kadarıyla mervecim genel büütün forumlarda flood yasaktır Forum kurallarımız 8 Forum'umuz üzerinde yazılacak mesajlar veya açılacak yeni konu başlıkları, ilgili bölümler altında olmalıdır Yanlış yere yazılan mesajlar veya açılan başlıklar yöneticiler tarafından ilgili yerlere taşınır veya birleştirilir Fakat bu en son alternatif olmalıdır Bu şekilde üyeler de yazdıkları konuları doğru yerlerinde daha kolay bulabilirler 11 Büyük harf kullanmak bağırmak anlamına gelmektedir Bu nedenle sadece cümle başlarında kullanılabilir 14 Kişisel tartışma ve fikirler PM ile yapılmalıdır Bu tip yazışmalar ortalıkta ve görünür başlıklar altında yapıldığı takdirde ilgili başlık kapatılır ve konu devam edemez |
03-12-2008 | #115 |
kosovalı27
|
03-12-2008 | #116 |
cadi_silvia
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!kosavalı emeğine sağlık güsel paylaşım |
03-12-2008 | #117 |
merve16
|
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!bence çok güzel olmuş ellerine,emeğine sağlık
03-14-2008 | #118 |
gülgüzeli
|
Özlüyorum..Resim boyutu değiştirildi Resmin tam boyunu görebilmek için buraya tıklayın Resmin Orjinal boyutları 705x495 px Ve Boyutu 219KB __________________ alıntı |
Dilim Söyleseydi, Elim Yazardı Belki... |
03-15-2008 | #120 |
gülgüzeli
|
Dilim Söyleseydi, Elim Yazardı Belki...Yazmamı bekliyorsun hep; senin "ne" kadar önemli olduğunu Beyazı ters çevirebilsen, istemezdin belki Bağırmamı istiyorsun hep; "sensiz yapamam" diye Sağır kalsan, istemezdin belki Saymamı istiyorsun sensiz saatleri; "anlamsızlığımın en çekilmez hali" diye Zamanını yitirsen, istemezdin belki Anlatmamı istiyorsun hep; İçinde seni andıran renklerin tamamını Bütün renkleri tüketseydin, istemezdin belki Bunların hiçbirinin olmadığını düşünüyorsun belki Bil ki; Dilim söyleseydi, Elim yazardı belki alıntı |
|