![]() |
Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#91 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriNeyleylim sen yoksan eğer dünyanın servetini Neyleylim sen yoksan eğer ahretin cennetini Neyleylim sen yoksan eğer sahilleri, kırları Neyleylim sen yoksan eğer yazı, kışı baharı Nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar Sende beni yakıp gittin geçen yıl bu zamanlar Nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar Sende beni yakıp gittin geçen yıl bu zamanlar Elinde yok adresin şimdi bilmem nerdesin Aşkımın ödülümüydü habersizce gidişin Sana öyle hasretim bu temmuz akşamında Neyleyim sen yoksan eğer neyleyim istanbulu Nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar Sende beni yakıp gittin geçen yıl bu zamanlar Nede haklıymış meğer aşk uğruna yalanlar Sende beni yakıp gittin geçen yıl bu zamanlar --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri frmacil onuncu 10 sayfa --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriGaribim bu şehirde Kimsesizim sensizim Sevdan beni vurdu Masum gönlüm yaralı Sen yoksan bu şehri Neyleyim neleyim Sen yoksan dertlerimi Söyle nasıl yeneyim Sen yoksan bu alemde Kimlere güveneyim Olmuyor olmuyor Sensiz yapamıyorum Olmuyor olmuyor Sensiz duramıyorum Işıksızım bu şehirde Zindanlardayım Hasretin kor gibi yakar Söyle nasıl dayanayım Sen yoksan bu şehri Neyleyim neleyim Sen yoksan dertlerimi Söyle nasıl yeneyim Sen yoksan bu alemde Kimlere güveneyim Olmuyor olmuyor Sensiz yapamıyorum Olmuyor olmuyor Sensiz duramıyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriKoynumda tapulu kaldi bu aci Simdi nerden bulam buna ilaci Gözlerine karsi zayifmi olam Saklamaya gelmez sevda sancisi Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus ensemde Yürekli olsun gerçekten olsun Sevdamizin türküsü Hiç bozulmasin hiç çözülmesin Gözlerinin büyüsü Gelde öldürme bu derdi cefayi Uzaklik yikarmi böyle sevdayi Karli daglar kursa tas barikati Firtinayla yikar gelirim sana Uykum firari gecem firari Ben firari bu saatte Ölüm bir soluk bir nefes kadar Yakin olmus ensemde Yürekli olsun gerçekten olsun Sevdamizin türküsü Hiç bozulmasin hiç çözülmesin Gözlerinin büyüsü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBen sevdim eller aldı feleğin işine bak Gece gündüz dinmiyor gözümün yaşına bak Ben sevdim eller aldı feleğin işine bak Gece gündüz dinmiyor gözümün yaşına bak Tebessüm edipte kaçma sevenler böyle yapmaz Bu dünya fani bir dünya ettiğin yanına kalmaz Tebessüm edipte kaçma sevenler böyle yapmaz Bu dünya fani bir dünya ettiğin yanına kalmaz Seni görmeden önce hayatım nede güzeldi Birden dünyam karardı sana gönül verince Seni görmeden önce hayatım nede güzeldi Birden dünyam karardı sana gönül verince Tebessüm edipte kaçma sevenler böyle yapmaz Bu dünya fani bir dünya ettiğin yanına kalmaz Tebessüm edipte kaçma sevenler böyle yapmaz Bu dünya fani bir dünya ettiğin yanına kalmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriNe ümitle geldik koca şehire Allah sonumuzu hayır getire Alacaklı haciz koymuş bekirE abo Hadi gel köyümüze geri dönelim Fadimenin düğününde halay çekelim Buralarda ağaçları kesmişler Yerlerine taş duvarlar dikmişler Sevdiğimi başkasına vermişleR abo Bir başkadır torosların yağmuru Anam evde hazırlamış hamuru Çok özledim havasını suyunU abo |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriEve geldiğimde yoktun,gittimi dedim Bekledim bekledim gelmedin Bu masaldı böyle çabuk bittimi dedim Bekledim özledim,gelmedin Dalgalan ey mavi deniz dökül yollara Kendi gitti adınıda al götür yanında Durma ey sahilrüzgar sonsuzluğa Kendi gitti adınıda al götür yanında Sonsuza kadar demiştik son ana geldik Sen yoksan göz yaşım dinermi Sen benim ilk aşkım canımda candın Bu yürek başka yar severmi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriBu kadeh senin şerefine emmoğlu O türküyü bir daha çal gene çal Karşı dağı duman aldı pus aldı Uzun ömrüm yar yolunda kısaldı Sazına vuran eline kurban Allah'ına kurban emmoğlu Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Bir garip ölmüşte yasına geldim Geldim emmoğlu Gözleri simsiyahtı emmoğlu Ben de ona tutulmuştum yanmıştım Kanatlı kapının demir sürgüsü Belik belik saçlarının örgüsü Sazına vuran eline kurban Allah'ına kurban emmoğlu Ben de bu dağların nesine geldim Meleşir kuzular sesine geldim Bir garip ölmüşte yasına geldim Geldim emmoğlu Yüce dağ başında yayılır atlar Yar mendil işlemiş ikiye katlar Mezarın üstünde beş karış otlar Bitmeyince gönül yardan ayrılmaz Ayrılmaz emmoğlu ayrılmaz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSeni sordum uçan kuştan İlkbahardan yazdan kıştan Bu nasıl bir sevda imiş Kurtulmuyor gözüm yaştan Duyuramam duyuramam Sana sesimi Hasretin alev alev sardı içimi Duyuramam duyuramam Sana sesimi Hasretin alev alev yakar içimi Gidebilsem buralardan Kaçıversem anılardan Düşmüşüm aşk ateşine Acısın bana yaradan Duyuramam duyuramam Sana sesimi Hasterin alev alev sardı içimi Duyuramam duyuramam Sana sesimi Hasretin alev alev yakar içimi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriTitriyor bak ellerin Bana veda ederken Ayrılacak ne vardı Böyle durup dururken Bir sabah uyandığında Ararsın beni yanında Gözyaşını kim silecek Gizlice ağladığında Işığım güneşimsin Soluğum nefesimsin Dizlerine kapansam Yinede gidermisin Hiçbir değeri yokmuydu Yaşanan güzel günlerin Gitmekte kararlı isen Mutluluklar dilerim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriDurdurun dünyayı başım dönüyor Felek hanemize gülecek gibi Sökün şu kalbimi alın yerinden Gönül sevgiliden çekecek gibi Bir yanım cehennem bir yanım cennet Bir yanda yokluk var bir yanım hasret Yaralı gönlümde koptu kıyamet Durdurun dünyayı başım dönüyor Dikenli yollarda yaya kalanlar Hasretin koynunda sevda çekenler hep aglayanlar Elleri koynunda dertli analar Durdurun dünyayı başım dönüyor Aglamasın artık gözler kurusun Bulanmasın akan sular durulsun Kısacık ömrümde gülemiyorsam Durdurun dünyayı başım dönüyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSeni sana bıraktım vicdanınla baş başa Dinle kalbinin sesini anlatır beni sana Dönebilsem en başa dönebilsem geriye Unuturmuyum bilemem bir son versem her şeye Bir rüya olsa gerek şuan yaşadıklarım Düşünmek istemesemde biz ayrıldık korkarım Dönebilsem en başa dönebilsem geriye Unutur muyum bilemem bir son versem her şeye --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri frmacil onbirinci 11 sayfa --->: Ferdi Tayfur Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriGün gelir seninle karşılaşırsak Sorana eserim deyip te göster Saçımda beyazı, gözümde yaşı Bu benim hatıram deyip te göster Göster de tanısın dostta düşmanda Ne çıkar sen artık pişman olsan da Sana gönderdiyim mektupları da Bu benim romanım deyip te göster Öyle sevildinki bu senin hakkın Göğsüne gururdam madalya takın Bir soran olursa utanma sakın Bu benim aşığım deyip te göster Göster de tanısın dostta düşmanda Ne çıkar sen artık pişman olsan da Sana gönderdiyim mektupları da Bu benim romanım deyip te göster |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriSeni üzgün görsem Ben kahrolurdum Gülen gözlerinde Hayat bulurdum Boynumu büktün bükeli Yuvamı yıktın yıkalı Geri dönüp de gör halimi Derbeder oldum perişan oldum Serseri dediler gücenmedim Divane dediler gücenmedim Senin bu yaptıklarına Cok içerledim Kuruyan yapraklar yeşermez gayri Kırdığın şu kalbim affetmez seni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriDenedim vallahi denedim billahi Olmadı başaramadım Denedim vallahi denedim billahi Ne yaptımsa sensizliğe alışamadım alışamadım Ne yalanlar söylemişim kendi kendime Kilit vurdum haçer vurdum yasak koydum kalbime Ne yalanlar söylemişim kendi kendime Kilit vurdum haçer vurdum yasak koydum kalbime Denedim vallahi denedim billahi Ne yaptımsa sensizliğe alışamadım alışamadım Denedim vallahi denedim billahi Olmadı başaramadım Denedim vallahi denedim billahi Uçup gitti mutluluğum geri gelmiyor geri gelmiyor Bir günüm bin yıl gibi geçmek bilmiyor Çırpınıyor deli gönlüm sesizliğim bitmiyor Denedim vallahi denedim billahi Uçup gitti mutluluğum geri gelmiyor geri gelmiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur Şarkı SözleriElveda demeden çok iyi düşün Ayrılık sonradan zor gelir sana Birgün gelir hasret yakar içini Sevgilim muhtaçtır insan insana Yaşanan mazi var unutamazsın Yabancı kollarda sen dolaşamazsın Gururun bırakmaz ağlayamazsın Bir dost bir arkadaş gerek insana Gidersen kahrolup yıkılacağım Acılar seline karışacağım Bu aşkın yolunda kaybolacağım Ayrılık zor gelir seven insana Yaşanan mazi var unutamazsın Yabancı kollarda sen dolaşamazsın Gururun bırakmaz ağlayamazsın Bir dost bir arkadaş gerek insana |
![]() |
![]() |
|