![]() |
Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#91 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriBu Kadar Kolay Unuttun öyle Mi Seni Seviyordum Biliyorsun Aşkin Bitti Demek Gidiyorsun Bana Böyle Mi Veda Ediyorsun Demek Hiç Sevmemiş özlememişsin Beni Unutmuş Düşünmemişsin Beni Sahte Duygularla Yalan Duygularla Birakip Birakip Gitmişsin Beni Seni Seviyordum Biliyorsun Aşkin Bitti Demek Gidiyorsun Bana Böyle Mi Veda Ediyorsun Bu Kadar Kolay Unuttun öyle Mi Seni Seviyordum Biliyorsun Aşkin Bitti Demek Gidiyorsun Bana Böyle Mi Veda Ediyorsun Demek Hiç Sevmemiş özlememişsin Beni Unutmuş Düşünmemişsin Beni Sahte Duygularla Yalan Duygularla Birakip Birakip Gitmişsin Beni Seni Seviyordum Biliyorsun Aşkin Bitti Demek Gidiyorsun Bana Böyle Mi Veda Ediyorsun --->: Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri frmacil onuncu 10 sayfa --->: Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözlerisen gül gözlerinle bakarken yüzüme ben çoktan soldum baharım bitti sen gönlünü eğlerken deli sevdanla ben çoktan yoruldum hevesim geçti aklım almıyor kalbe sığmıyor bu dünya bana dar dar geliyor deli yangınım sana dargınım bu sevda gönlüme huzur vermiyor sen tek bir sözünle aldınya aklımı ben deli diye anılır oldum sen ardına bakmadan gittin gideli ben düştüm yollara avare oldum aklım almıyor kalbe sığmıyor bu dünya bana dar dar geliyor deli yangınım sana dargınım bu sevda gönlüme huzur vermiyor |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözlerihasretinle geçip gitsede ömrüm verdiğin o sözü unutamadım saçıma beyazlar dolsada inan seni beklemekten hiç usanmadım resimler avuttu sensiz gönlümü hayalin uyuttu yaşlı gözümü umutla yaşadım ben her günümü seni bekmekten hiç usanmadım öyle çok sevmişki seni şu kalbim aşkını mazide bırakamadım kavuşmak mahşere kalsada inan seni bekmekten hiç usanmadım resimler avuttu sensiz gönlümü hayalin uyuttu yaşlı gözümü umutla yaşadım ben her günümü seni bekmekten hiç usanmadım |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleribiz senle sevda yaşadık istesende unutamazsın beni böyle üzgün görmeye biliyorum dayanamazsın dönmemeye yemin etsende görmemeye karar versende bende aşkın bitti desende biliyorum dayanamazsın dayanamazsın dayanamazsın beni üzgün görmeye dayanamazsın gölerime hiç bakmamaya ömür boyu bensiz kalmaya hasretimle sen yaşamaya biliyorum dayanamazsın dönmemeye yemin etsende görmemeye karar versende bende aşkın bitti desende biliyorum dayanamazsın dayanamazsın dayanamazsın beni üzgün görmeye dayanamazsın |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriO akşam sessizce veda ederken Maziyi yaşadım gözyaşlarımda Özlemin dağ gibi büyüdü birden Daha yokluğunun ilk akşamaında daha yokluğunun ilk akşamında Her adım atışta geri döndüm Izdıraptan inan deliye döndüm Her köşe başında gölgeni gördüm daha yokluğunun ilk Akşamında daha yokluğunun ilk akşamında Ben senin elinde calan bir sazdım Bir şarkıydın inan dudaklarımda Adını ıslanmış camlara yazdım Daha yokluğunun ilk akşamında daha yokluğunun ilk akşamında Her adım atışta geriye döndüm Izdıraptan inan deliye döndüm Her köşe başında gölgeni gördüm Daha yokluğunun ilk akşamında daha yokluğunun ilk akşamında |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriBir alışkanlıksın, bir kara sevda, Hala bir kor gibi yanıyor tenim Zannetme ki ben de sararıp soldum, Daha elin olmadım hala seninim Yine tutuyorum senin yasını, Gittin ya öğrendim ağlamasını Yerine koymadım bir başkasını, Daha elin olmadım hala seninim Gelişine kurdum saatlerimi, Hasretinle sardım gecelerimi Sana saklıyorum özlemlerimi, Daha elin olmadım hala seninim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleridizilip önüme bir duvar gibi hersabah yolumu kesmeyin dağlar başım sizden daha dumanlı diye sevdalı gönlüme küsmeyin dağlar başım sizden daha dumanlı diye sevdalı gönlüme küsmeyin dağlar yıllarca yandımda yelmi verdiniz yol verin dedimde yolmu verdiniz kaybolan ömrüme yılmı verdiniz susmayın konuşun konuşun dağlar içimizde ne var kimseler sormaz yıkılsakta kimsenin haberi olmaz çilemiz hep aynı çekmekle dolmaz dost acı söylermiş kızmayın dağlar yıllarca yandımda yelmi verdiniz yol verin dedimde yolmu verdiniz kaybolan ömrüme yılmı verdiniz susmayın konuşun konuşun dağlar |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözlerialdattığın günler unutulmadı unuttum deme inanmıyorum yeminler etmiştik biz yıllar önce döneriz istersek eski günlere Çok seviyorum çok seviyorum ömrümde ilk defa yalvarıyorum sevmiyorum deme inanmıyorum inan seni senden çok seviyorum hani çok sevmiştik bir birimizi kıskanırdı eller bu sevgimizi ölümden başkası ayırmaz bizi bir inat uğruna kırma kalbimi Çok seviyorum çok seviyorum ömrümde ilk defa yalvarıyorum sevmiyorum deme inanmıyorum inan seni senden çok seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriSeni öyle özledimki gözlerimde tütüyorsun Dünyalara değişemem bana huzur veriyorsun Canımın içi canımın içi bebek yüzlü sevgilim Canımın içi canımın içi tatlı sözlü sevgilim Seni asla üzememki kötü bir söz diyememki Sana esir olmuşum ben başkasını sevememki Canımın içi canımın içi bebek yüzlü sevgilim Canımın içi canımın içi tatlı sözlü sevgilim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriCanım dediklerim canımı aldı, Gönül sarayımı yıkıp gittiler, Bu mutsuz yaşantım onlarda kaldı, Beni bugünümden dünden ettiler, Beni sevdiğime pişman ettiler ![]() ![]() Bu mutsuz yaşantım onlarda kaldı, Beni sevdiğime pişman ettiler ![]() ![]() Haykırsam dünya'ya ettiklerini, Yine anlatamam çektiklerimi, Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi, Beni sevdiğime pişman ettiler, Beni doğduğuma pişman ettiler ![]() ![]() Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi, Beni ölenlerden beter ettiler, Beni doğduğuma pişman ettiler ![]() ![]() Ben böyle değildim yaşarken oldum, Bu kötü kaderi sonradan buldum, Aldana aldana ömrümden oldum, Beni bugünümden dünden ettiler, Beni sevdiğime pişman ettiler ![]() ![]() Aldana aldana ömrümden oldum, Beni doğduğuma pişman ettiler, Beni sevdiğime pişman ettiler ![]() ![]() Haykırsam dünya'ya ettiklerini, Yine anlatamam çektiklerimi, Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi, Beni ölenlerden beter ettiler, Beni doğduğuma pişman ettiler ![]() ![]() Tanrım zalim yapmış sevdiklerimi, Beni bugünümden dünden ettiler, Beni doğduğuma pişman ettiler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriBiraz da anla beni Hak ver böyle dememe Bırak bu çocukluğu Pişman etme sevmeme Büyümeyen bebeksin Ninniye alışmışsın Öldürüp kahrederken Gülmeye alışmışsın Benliğini ara bul Yaşına yakış artık Uğrunda yandı bir kul Gerçeğe alış artık --->: Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri frmacil onbirinci 11 sayfa --->: Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriAyrılığın vakti geldi Çarem yok ki biliyorum Beni alıp düşlerime, Bu şehirden gidiyorum Cebimde bir küçük resmin, Dudağımda yalnız ismin Yüreğimde bitmez sevgin, Bu şehirden gidiyorum Gidiyorum, gidiyorum Bu şehirden gidiyorum Başım darda yolum uzun, İçin için eriyorum Sen ağlama dayanamam Bu şehirden gidiyorum Elimde bir küçük resmin, Dudağımda yalnız ismin Yüreğimde sonsuz sevgin, Bu şehirden gidiyorum Gidiyorum, gidiyorum Bu şehirden gidiyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı Sözlerisensiz kalbim sanki deli gülmez yüzüm sen gideli dinle güzeller güzeli işte bu bizim şarkımız şarkımız hiç bitmeyecek herkes bunu söyleyecek dillerden de düşmeyecek işte bu bizim şarkımız bu şarkı senin eserin inan ki boş hala yerin belki yoktur hiç haberin dinle bu bizim şarkımız şarkımız hiç bitmeyecek herkes bunu söyleyecek dillerden de düşmeyecek işte bu bizim şarkımız |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriSeni gördüğüm o günden beri Kalbim perişan gönlüm bir deli Sana yazdım beni anlatan Aşkımla dolu bu sözlerimi İşte bu bizim hikayemiz Öyle saf öyle temiz Kenetlenmiş ayrılamaz Kalbimizde ellerimiz Kanımda canımda dört yanımda Senden başka hiçkimse olmasın Bir gün dönsen yeter bana Gözlerim yolda kalmasın Olmayacak bir duamıydı bu Allah'ım bana revamıydı bu Yoksa hemen sonu gelecek Acıyla dolu rüyamıydı bu |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cengiz Kurtoğlu Şarkı SözleriBir Cennettir Bu Dünya Sevmesini Bilene Gerçek Olur Her Rüya Görmesini Bilene Gel Seninle Sevgilim Mutluluğa Gidelim şu Kisacik Dünyada Sevelim Sevilelim Gel Seninle Sevgilim Mutluluğa Gidelim şu üç Günlük Dünyada Sevelim Sevilelim Dikenden Bir Gül Olur Ateşten Bir Kül Olur Dağlar Bile Yol Olur Gelmesini Bilene Gel Seninle Sevgilim Mutluluğa Gidelim şu üç Günlük Dünyada Sevelim Sevilelim Gel Seninle Sevgilim Mutluluğa Gidelim şu Kisacik Dünyada Sevelim Sevileli |
![]() |
![]() |
|