![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#91 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Eşinden Ayrılan Yaralı Ördek Aşık Esrari Eşinden Ayrılan Yaralı Ördek Öter Dertli Dertli Göle Çevrilir Yaralı Gönlüme Olmadı Ortak Gözlerimin Yaşı Sele Çevrilir Bir Değirmen Yaptım Koydum Taşını Bendine Çevirdim Gözüm Yasini Aradım Feleğin Çark-İ İsini Ben Sağa Zorlarım Sola Çevrilir Yaralı Bir Ceylan Dağlar Başında Uyur Yavrusunu Görür Düşünde Pervaneler Gibi Aşk Ateşinde Kerem Yanar Aslı Küle Çevrilir --->: Türkü Sözleri 2 frmacil onuncu 10 sayfa --->: Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#92 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Et Aldım Direminen Adana-İboş Ali-Aziz Şenes Et Aldım Direminen, (Beri Bak Yavrum Beri Bak) Öldürdün Verem İnen ![]() ![]() Nasıl Verem Olmayım, (Beri Bak Yavrum Beri Bak) Gezersin Ellerinen ![]() ![]() Kaşların İnce Mince, (Beri Bak Yavrum Beri Bak) Ölürüm Görmeyince ![]() ![]() Seni Bana Vermezler, (Beri Bak Yavrum Beri Bak) Düşmanlar Ölmeyince ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#93 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Evlerinin Önü Bulgur Kazanı Denizli-Özay Gönlüm-Ahmet Yamacı Evlerinin Önü Bulgur Kazanı (Oğlan Kazanı), Herkes Sever Okuyanı Yazanı (Oğlan Yazanı) ![]() Kimse Sevmez Meyhanede Gezeni (Oğlan Gezeni) ![]() Armut Dalda Kız Bahçede Sallanır (Oğlan Sallanır), Yere Düşer Şekerlenir Ballanir (Oğlan Ballanir) ![]() Denizli'nin Adım Adım Yolları (Oğlan Yolları), Açılıp Sarmıyor Yarin Kolları (Oğlan Kolları) ![]() Bülbül Gibi Şakır Gider Dilleri (Oğlan Dilleri) ![]() Armut Dalda Kız Bahçede Sallanır (Oğlan Sallanır), Yere Düşer Şekerlenir Ballanır (Oğlan Ballanir) ![]() Evlerine Varamadım Yalınız (Oğlan Yalınız), Mendilimi Alıkoydu Çalınız (Oğlan Çalınız) ![]() Tenhalarda Söz Atmıştı Oğlunuz (Oglan Kızınız) ![]() Armut Dalda Kız Bahçede Sallanır (Oğlan Sallanır), Yere Düşer Şekerlenir Ballanir (Oğlan Ballanır) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#94 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Evlerinin Önü Mersin Isparta-Kadir Acar-Muzaffer Sarısözen Evlerinin Önü Mersin, Ah Sular İçmem Gadınım Tersin Tersin, Mevlâ’m Seni Bana Versin ![]() Al Hançerini Kadınım Vur Ben Öleyim, Ah Kapınızda Bi Danem, Kul Ben Olayım ![]() Evlerinin Önü Susam, Ah Su Bulsam Da Gadınım Çevremi Yuğsam ![]() Açsam Yüzünü Baksam Dursam ![]() Al Hançerini Kadınım Vur Ben Öleyim, Ah Kapınızda Bi Danem, Kul Ben Olayım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#95 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Evlerinin Önü Yoldur Yolaktır Şanlıurfa-Ali Alhas/İ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evlerinin Önü Yoldur Yolaktır, Başımızda Dönen Dektir Dolaptır ![]() Ellerin Huriyse Benim Melektir, Ben Yarime Neler Neler Alayım ![]() Ben Yarime Neler Neler Alayım, Ben Yarime İpek Mendil Alayım ![]() Darılmışsa Gidip Hatrın Sorayım, Ayrılığa Yoktur Benim Dayağım ![]() Evlerinin Önü Kahve Dibeği, Dibeğe Vurdukça Ağlar Bebeği ![]() Ne Sen Gelin Oldun Ne Ben Güveyi, Ben Yarime Neler Neler Alayım ![]() Ben Yarime Neler Neler Alayım, Ben Yarime İpek Mendil Alayım ![]() Darılmışsa Gidip Hatrın Sorayım, Ayrılığa Yoktur Benim Dayağım ![]() Evlerinin Önü Bulgur Sokusu, Yel Estikçe Gelir Yarin Kokusu ![]() Yarim Küçüktür Cilve Kutusu, Ben Yarime Neler Neler Alayım ![]() Ben Yarime Neler Neler Alayım, Ben Yarime İpek Mendil Alayım ![]() Darılmışsa Gidip Hatrın Sorayım, Ayrılığa Yoktur Benim Dayağım ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#96 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Evreşe Yollar Gelibolu-Yöre Kadın ekibi-Ümit Kaftancıoğlu Dar Bir Çift Fırın Yaptırdım Doldurdum Ekmekleri Gel Beraber Yiyelim Yaptırdım Börekleri Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Sırtındaki Yeleği Ben Örmedim Mi Yarim Kızlarla Konuşurken Ben Görmedim Mi Yarim Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var Yeleğinin İçinde Mavi Boncuk Nazarlık Benim Yare Hediyem Bir Ufacık Gerdanlık Evreşe Yolları Dar Bana Bakma Benim Yarim Var |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#97 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Evvelim Sensin Müzik: Neset Ertas Cahildim dünyanın rengine kandım Hayale aldandım boşuna yandım Seni ilelebet benimsin sandım Ölürüm sevdiğim zehirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Sözüm yok şu benden kırıldığına idip başka dala sarıldığıma Gönülüm inanmıyor ayrıldığına Gözyaşım sen oldun kahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin Garibim can yıkıp gönül kırmadım Senden ayrı ben bir mekan kurmadım Daha bir gönüle ikrar vermedim Batınım sen oldun zahirim sensin Evvelim sen oldun ahirim sensin |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#98 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Ey Gül Dalı Bayburt-Zakir Peksert-Muzaffer Sarısözen Ey Gül Dalı Gül Dalı, Oldum Sana Sevdalı ![]() Gördüğüm Günden Beri, Sinem Aşkınla Dağlı ![]() Saçları Senden Saç Bağı Benden, Var Git Ey Güzel Küsmüsem Senden ![]() Pancar Pezik Değil Mi, Ciğer Ezik Değil Mi ![]() Ben Sevdim Eller Aldı, Bana Yazık Değil Mi? Saçları Senden Saç Bağı Benden, Var Git Ey Güzel Küsmüsem Senden ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#99 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Muhlis Akarsu Ey Sevdiğim Sana Şikayetim Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Ben De Bir İnsanım Bir De Canım Var Ne Sevdiğin Belli Ne Sevmediğin Hainsin Oy Zalimsin Oy Nedeyim Oy Eski Günler Hayalimden Gitmiyor Dün Dediğin Bugünkünü Tutmuyor Yiğidim Ya Sana Gücüm Yetmiyor Akarsuyum Böyle Miydi Ahtımız Onun İçin Viran Oldu Tahtımız Umudum Yok Gülmez Artık Bahtımız |
![]() |
![]() |
![]() |
Türkü Sözleri 2 |
![]() |
![]() |
#100 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Türkü Sözleri 2Türkü Sözleri 2 ile ilgili Diğer Konular Arif Sağ Album ve türkü Sözleri Türkü Sözleri Genel Türkü Sözleri arşivi Türkü Dostları - Yüzlerce türkü sözleri barındıran program Türkü Sözleri 4 |
![]() |
![]() |
|