![]() |
Ünlü Düşünürlerin Sözleri.. |
![]() |
![]() |
#91 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Ney gibi,dostumun dudağıyla bir araya gelseydim, söylenecekleri söylerdim ![]() Dildaşından ayrılan kişi, yüzlerce nağmesi de bulunsa dilsiz olur ![]() Mevlana |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Kalbe; Kan pompalamaktan, Başka görev verince saçmalıyor ![]() M ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Heryürek sevebilseydi eğer, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..''İnsan her yerde hep o insandır ve bir insanın özünde soyluluk olmadı mı, dünyanın tacını giyse yine çıplak kalır ![]() Montaigne |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Aşka uçma kanatların yanar ![]() Aşka uçmadıktan sonra kanatlar neye yarar? " [Mevlana] Aşka vardıktan sonra kanadı kim arar? " [Yunus Emre] |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..+Sen gittikçe güzelleşiyorsun hee ![]() ![]() -Ayy teşekkür ederim gerçekten mii? +Az daha git ![]() -Anlamadım? +Git git biraz daha git ![]() ![]() ![]() eFSaNe KaRTaL |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..efsane_kartal´isimli üyeden Alıntı +sen gittikçe güzelleşiyorsun hee ![]() ![]() -ayy teşekkür ederim gerçekten mii? +az daha git ![]() -anlamadım? +git git biraz daha git ![]() ![]() ![]() efsane kartal sen ünlü düşünür müsün ayrıca ben bunu face de gördüm ben söledim diye uydurma |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..İnsan; dün, bugün ve yarının kavgasını ayırmaya çalışırken hayatını kaybeden zavallı yolcudur ![]() Lev Tolstoy |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder ![]() İmam-ı Gazâli Hazretleri |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Ayna benim en iyi arkadaşımdır ![]() Çünkü ben ağladığımda, o asla gülmez ![]() ![]() *Charlie Chaplin |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Ucuz insanlara pahalı gelmen senin değil onların suçu ![]() Unutma ki, İnsan anlayana çok, Anlamayana eksik görünür ![]() Hepsi bu ![]() ![]() ![]() ![]() *Marquez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Bir şeyi yapmak için, Onu çok sevmelisiniz ![]() Bir şeyi sevmek için, Ona delicesine inanmalısınız ![]() *Che Guevara |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Ne kadar yaşayabileceğini biliyor musun ? O halde sarıl sevdiğine son nefesin gibi ![]() *Gabriel Marquez |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri..Yormak istemiyorum artık kimseyi yorgunum zira! Kelimeleri yanyana getiresim yok kendimi anlatmak için ![]() Yeni bir alfabe arıyorum konuşabilmek için ![]() Hiç söylenmemiş sözler duymaya ve yeniden cümleler kurmaya ihtiyacım var ![]() Yetmiyor bildiklerim ![]() ![]() ![]() *Can Yücel |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ünlü Düşünürlerin Sözleri.."Bir kere yanlış trene bindiyseniz, koridordan ters tarafa yürümenin hiçbir faydası yoktur" ![]() *Nietzsche |
![]() |
![]() |
|