Bende İz Bırakan Sözler.... |
|
|
#91 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Düşünsene bir gün yolda kucağımızda ' Kızımız ' Kolumda ' sen ' ve görenler şunu dese ! Hadi ya onlar evlendi mi ? ♥ |
|
|
|
#92 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Bu şarkı sadece benimdi sevgilim Ve ben büyük bahçeler istemiştim ikimize Yazmışsın ya ‘onu sevebileceğimi düşünmüştüm’ diye İşte o günden beri belki de bu yüzden sadece Bu yaralar bereler sanaydı bileler Göreler aşkımı şahidim gök kubbe… Aşık olmak çok zormuş yar sana ![]() ![]() |
|
|
|
#93 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Gidiyormusun diye sorma bana, Gönderen sensin ![]() ![]() ![]() ![]() Ne terk etmeyi istedim seni, Nede daha yaşamadığımız bu aşkı toprağa gömmeyi ![]() Senin kadar öfkeliyim bende , Senin kadar endişeli ![]() ![]() ![]() Ne yazık ki kalamadın bana, Öpücügümün kokusu kalacak, kapının eşiğinde ![]() Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#94 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Dörtlükler örttükçe yokluğuna Sen satır başlarıma başını yatır ![]() ![]() N'akli dengesi bozuk düşlerden düşerim ![]() ![]() Özlemedim![]() ![]() İçime kırılana Kırılana kadar yine kendimi iterim ![]() ![]() Yoksan Sensizlikteki deliye kelimelerden gömlek dikerim ![]() ![]() Ağrı kesmez içim Sancılar mecburi istikametim ![]() ![]() Bu kadar F'azla konuşmaya da gerek yok aslına bakarsan Yitirilmiş ve bitirilmiş bir Aşk'ın ardından ![]() ![]() |
|
|
|
#95 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Sen yine sükutu giyin yar! Dilersen hiç konuşma ![]() Ben kelamlarımı çürüttüm yolunda ![]() Çarpsada bir tokat gibi yüzüme, her harfi yoluna heceledim ![]() Ve bilesin üstüne aşkı giydirdiğim, Söz verdim ben bu yüreğe, Hiçbir harfi sensiz bir cümleye kurban etmedim |
|
|
|
#96 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....bir kere dudağından öpseydim; ''du''dağını yaratırdım en alçak yere ![]() ![]() bana yakın ol,farkedilme diye ![]() bilirsin herkesin gözü yükseklerde![]() |
|
|
|
#97 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....AtLadım bi köprüden yaLnızLığa ![]() ![]() KoLLarını açmış beni bekLiyordu son teseLLim ![]() ![]() UsuLca gittim yanına ![]() O an koLLarının arasındayken, Ona iLk defa ne kadar çok yakın oLduğumu söyLedim ![]() ![]() Onu çok özLediğimi ![]() ![]() "Bende seni" dedi öLüm! ![]() |
|
|
|
#98 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde ne desen küfür gibi senden yana cümleler bile ![]() ![]() !*gülüşlerim*vardı benim ben kimim? ben nereyim? tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim ![]() ![]() ! |
|
|
|
#99 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Seni düşünürken Sen yanlarımın ağrısından dört köşe olurum Evin etrafın da ![]() ![]() ![]() Ve ben yine seni düşünürken ![]() ![]() ![]() Kirli ve üşümüş bir çocuk Olurum ![]() ![]() |
|
|
|
#100 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler...."ve kapı açıldı aniden ![]() ![]() ![]() baktım sen, gözyaşları selsebil, sarıldık ![]() ![]() ![]() bir papatya boynunu büktü, dedim; AŞKSIN SEN" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#101 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kırıldım ![]() o kadar kırıldım ki tükendi gülmelerim ![]() şimdi gözyaşı zamanlarım ![]() beşinci mevsimi yaşamaya alışmalıyım ![]() ![]() yalanı tanıyışım ![]() ilk aldanışım![]() aşktan geriye kalan sadece gerçeği arayışım ![]() bu kadar kolaymıydı ilk harcanışım ![]() savurup parçalanışım ![]() ![]() |
|
|
|
#102 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Kelimeler eksik , Kelimeler yetersiz , Kelimeler seni yitirmiş ![]() ![]() Vakit geçiyor gece yaklaşıyordu bize ![]() Aklından geçen ne varsa ayrılığı besteliyordu ![]() ![]() Senden geçiyordu, Senden geliyordu ayrılık ![]() Sendeliyordun! Ve ağzında bi hoşçakal tutturmuş ![]() gidiyordun![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#103 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Dilsiz değildir suskunluk,çok şey anlatır anlayana ![]() Kelimelerin anlatamadıklarını haykırır aslında![]() ![]() Bir kaçış değildir suskunluk,bir bakıştan çok daha fazlasıdır ![]() Sessiz çığlıkların bir adım ötesidir![]() ![]() Hayata olan öfken,insanlara olan kırgınlığın, ve daha nicesi saklıdır içinde sukunetin ![]() Rest çekmenin ''asil' halidir anlayana ![]() ![]() " |
|
|
|
#104 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Ne tuhaf değil mi? İçimi acıtanda sendin Acımı dindirecek olanda "Ya öldür beni"dedim Ya da git benden ![]() ![]() İçi bulanık bir sevdanın ucundaSeni kaybettim Aldırmadın aldırmalarıma Bir gecede yakıp yârini Şafaklara sattın ihanetini Küllerime basanlar bile utandı yaptığından İşte soluk bir ömrün son nefesi ![]() |
|
|
|
#105 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bende İz Bırakan Sözler....Tam zamanında gelmişiz dünyaya ![]() neyse ki kendimize yaraşır bir kavga bulduk, güzel bir küfür gibi yerleştik aşka ![]() ![]() ![]() K i![]() |
|
|
|