![]() |
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!! |
![]() |
![]() |
#91 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() ![]() ![]() ![]() " ![]() ![]() Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() Gözlerinde bir baştan bir başa, Yeni bir dünya kurmuştu gönlüm ![]() Bil ki çok sevmiştim seni bir zamanlar Sevginin rengi beyazolsun ![]() ![]() ![]() Bir mayıs sabahında gittiğinde Yorgun düşlerimde bıraktım seni, yüreğinde umutlarımı Ayrılığın rengi kırmızı olsun ![]() ![]() ![]() Sen çok uzaklardayken, Bir gün gelirsin diye, Yazdığım hasret dolu şiirlerde bıraktım seni, Özlemin rengi mavi olsun ![]() ![]() ![]() Sabahı ettiğim gecelerde bıraktım seni,
Işıkları bir bir söndü yıldızlarımın, Karanlığa döndü aydınlık, SEVGİLERİN BİTTİĞİ YERDE BIRAKTIM SENİ, ÖLÜMÜN RENGİ SİYAH OLSUN ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
gülgüzeli
![]() |
Cevap : Resimli Siirlerimizi Buraya Topluyoruz!!!![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
@Gülgüzeli@ |
![]() |
![]() |
#97 |
gülgüzeli
![]() |
@Gülgüzeli@![]() ![]() ![]() ![]() Eğer bir masal perisi girerse rüyalarına öldü dersin Gülgüzeli rıhtımını kaybetti!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Emre Aydın - Unut Gittiğin Bir Yerde |
![]() |
![]() |
#98 |
gülgüzeli
![]() |
Emre Aydın - Unut Gittiğin Bir YerdeUnut gittiğin bir yerde Adının karşısında acı yazıyor bütün sözlüklerde Ne desen küfür gibi , senden yana cümleler bile Gülüşlerim vardı benim ![]() ![]() ![]() Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim ![]() Çok büyüdüm sayende Tabirim caiz değil , numunem yok , sende kalsın askım Müstakil bir masaldı , bitti işte , ben aynı haytayım Gülüşlerim vardı benim
![]() ![]() ![]() Tam karşıya geçerken bıraktığın o el benim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sevildiğini Bil Yeter,Bir Kalbe 2 Sevda Girer Mi?!!! |
![]() |
![]() |
#99 |
gülgüzeli
![]() |
Sevildiğini Bil Yeter,Bir Kalbe 2 Sevda Girer Mi?!!!Biliyorum duymak istediklerin bunlar değildi o yüzden ![]() ![]() ![]() ![]() öyle ya sen yirmi dördünde bir deli kanlıydın oysa ben seni tüm yalanlardan daha çok seviyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zor, zor bir daha daha da güvenmek ![]() Bir gün gelir de bir an çokça zamanlardan sonra geri dönüp baktığında bilmem anlar mısın ![]() Ne çok sevildiğini ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Gözlerime Yağmur Yapışmış !! |
![]() |
![]() |
#102 |
gülgüzeli
![]() |
Gözlerime Yağmur Yapışmış !!![]() ![]() ![]() _________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
Tüm Yaşanmışlıkları Unutturur Mu Zaman?.. |
![]() |
![]() |
#103 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Tüm Yaşanmışlıkları Unutturur Mu Zaman?..Tüm Yaşanmışlıkları Unutturur mu Zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tüm yaşanmışlıkları Unutturur mu zaman ![]() ![]() ![]() Mutluluğumu geri verebilir mi? ![]() Seninle dolu gecelerimi ![]() Aradığın zamanlarda ![]() ![]() Yüzümde beliren gülümsemeyi Söyle geri getirebilir mi? ![]() Yaşanmaz kılarmı ayrılığı ![]() ![]() ![]() Yine hissedermiyim Güven veren sıcaklığını ![]() ![]() ![]() ![]() Unutturabilir mi Camdan kırıkları ![]() ![]() ![]() Unutmadım ben hala Son bakışını ![]() ![]() ![]() Gözlerimi senden kacırışımı ![]() ![]() ![]() Caresizce gidişimi ![]() ![]() ![]() ![]() ßen giderken seninin yitisini ![]() ![]() Unutmadim ![]() ![]() ![]() ![]() ßeyaz bir güldüm Senin ellerinde ![]() ![]() Canını acıttım ![]() ![]() Acıdım ![]() ![]() ![]() Öylece bir köşede kalakaldım ![]() ![]() ![]() ![]() Sensiz bende kanadim ![]() ![]() ![]() Hani Rüzgar değse kirpiğime Kan damlardı baktığın yere ![]() ![]() Kirpiğime ayrılık değdi ![]() ![]() Gelsene ![]() ![]() ![]() ![]() Hani gelmediğin gün ölürdün ![]() ![]() ![]() ![]() Bak sen gelmedin ben öldüm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|