![]() |
Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz! |
![]() |
![]() |
#91 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Ne yedim ne de duydum ![]() Isırgan çorbasını bilmiyorsunuz gibime geliyor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!yapamam dokunamam ısırır ![]() ![]() rus salatası belki yaparsınız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() ![]() Keşkül yapabilir misiniz ki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!pastanede görmüştüm ![]() irmik helvası yapamazsınız belki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Tatlısını bilirimde helvasını bilmiyorum ![]() Düğün çorbası yapabilirsiniz kesin ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!yok bilmiyorum ![]() pilav yaparsınız herhalde? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Ehh yanii ![]() Ali nazik kebabı yapamazsınız kanımca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!yaparım sanıyorum ![]() kuru fasulye? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Yaparım Güveç yapamazsınız sanırsam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!onda çok iddialıyım ![]() izmir köfte yaparsınız sanki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Köfte olduktan sonra yaparım Lokma? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!yaparım kremalı mantar çorbası? |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Mantar mı hiç sevmem ![]() Hamsi krep yapmak istemezsiniz heral ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
seyito
|
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!Evet sandviç yaparım saten yapamassam kendimi bi köprüden atayım :))) Alttaki mantı açamaz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Alttaki üye Hangi Yemeği Yapamaz!![]() ıspanaklı börek yapamazsınız ![]() |
![]() |
![]() |
|